i jeden i drugi kozak - "to zbanuj mnie, to zbanuj". Ile Wy macie lat? 5? Nikt Was tu nie trzyma na sile to raz.
Druga sprawa, ze pierdzielicie o moderatorach, ze nie maja odwagi, a zachowujecie sie tak samo. Co to za durne ultuimatum, albo ja albo on?
Tak naprawde sami nie macie jaj, bo albo odchodze bo mi cos nie pasuje, albo patrze na to, co jest najwazniejsze i dostrzegam jakies priorytety.
i jeden i drugi tak samo w tym momencie rozwala atmosfere na forum. nakrecacie sie jak dzieci, ktore wychodza z piaskownicy.
ja pytam po co? po co jezdzicie po sobie na forum? nie macie gg czy pw? macie, tylko ze juz nikt nei poczyta, jak to jeden postawil sie drugiemu.
Pomijajac juz zachownie markosa, ktore mi tez sie nie podobalo i uwazam ze przegial. ale klari zachowujesz sie tak samo i nie raz piszesz tak, zeby sprowokowac. Najdziwniejsze jest dla mnie to, ze teraz polowa osob przez jednego markosa zapomina po co tu jest. no po co? dla markosa? przez markosa? ludzie opanujcie sie. Jak Wam sie markos nie podoba, to go zignorujcie i zastanowcie sie czy laczy Was Corsa czy niechec do markosa.
Dla mnie w ogole to smieszne jest - unosic sie honorem przez markosa. Taki jest? ja go nei musze lubic, kochac etc. moze ma kompleksy, moze ma cos z glowa - szczerze, to gowno mnie to obchodzi i to, ze pisze jakies bzdury czasem nie zabiera mi ochty na czytanie postow INNYCH uzytkownikow. Dlaczego? bo klub to LUDZIE a nie 1 osoba. Zrozumcie to wreszcie i przypomnijcie sobie wielki entuzjazm nowej idei jaka bylo corsasport.pl.
Czy po to Mike i inni (niektorzy rowniez z Was) siedzieli po nocach i starali sie cos zbudowac, zeby przez jedna osobe strzelic focha? Opanujcie sie - jestescie doroslymi ludzmi. rece opadaja...
Klari, co Ty gadasz? Ze obrazil twoj samochod? no prosze cie... znaczy ze co? samochod sie obrazi i Ci nie odpali?

dla mnie moze napisac, ze moja corsa to kupa na kolach i co z tego? wali mnie to! a wiesz dlaczego? bo dla mnie jego zdanie nie ma znaczenia. A widac, ze Ty sie bardzo liczysz z jego. Uwazasz, ze sa lepsze kluby? droga wolna! i nie dlatego, ze Cie nie lubie, ze nie podoba mi sie twoja corsa czy nie lubie slazakow. Tylko poza maska swojej Corsy i markosem nie widzisz chyba nic. Obrazasz Mike'a ze widzi rownych i rowniejszych, a czlowiek sie napracowal jak nikt inny, zeby zmienic atmosfere z takiej jak bylo kiedys. Przypominam, ze poza markosem, ktory jest jednostka sa jeszcze inni, nie?
Podejmujesz sie organizacji zlotu i co? bo ci markos pojechal to nara. to nara - poradzimy sobie. Szkoda, ze masz takie podejscie.
Obydwaj zachowujecie sie jak dzieci! Zastanówcie sie nad swoim zachowaniem i niech kazdy zacznie od siebie!
EOT