Car Pass + brif autka PROŚBA
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Car Pass + brif autka PROŚBA
Jeśli ktoś posiada obydwa takie dokumenty (Car Pass -kartonik z danymi i kodami w samochodzie) to mam ogromną prośbę o sprawdzenie czy numer z car pass oznaczony jako "security code" znajduje się gdzieś na brifie. jest to kod prawdopodobnie 4-ro cyfrowy
- nolack
- Nowy
- Imię: Krzysiek
- Kontakt:
nie stety ale nie ma tego kodu umieszczonego w briefie
www.corsaclub.pl/sklep NOWE I UŻYWANE CZĘŚCI DO OPLA
- Mihó
- Nowy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
Zazwyczaj chcą dowód rejestracyjny i VIN, drogie to nie jest. A po co Ci to, jeśli można wiedzieć ?-=m&m=- pisze:nie jestem pewien czy aso opla na podstwie jakis danych nie jest w stanie Ci za "drobna" opłata podac ten kod
Opel. Technik die begeistert
Corsa C Z18XE, Vectra B X18XE, Trabant 1.1, PTS 3.8 V6, Trabant 601
Corsa C Z18XE, Vectra B X18XE, Trabant 1.1, PTS 3.8 V6, Trabant 601
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
aby dokonać zmian z kluczykami czy immo potrzebny jest ten kod. w niemczech podobno opłata około 20-25eur. do naszych jeszcze nie dzwoniłem. chcę wykluczyć inne możliwości, bo w brifie mam kilka kodów nieopisanych.emes125 pisze:Zazwyczaj chcą dowód rejestracyjny i VIN, drogie to nie jest. A po co Ci to, jeśli można wiedzieć ?-=m&m=- pisze:nie jestem pewien czy aso opla na podstwie jakis danych nie jest w stanie Ci za "drobna" opłata podac ten kod
dowód i vin będzie bo dotyczy to mojego autka. był ściągniety z jednym kluczykiem bo podobno niemiec zgubił. ja chcę wkluczyć wszystkie inne klucze poza tymi co będę miał (może być tam zapisanych do 5 kluczy).
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
dlatego też nie mam zamiaru w aso dorabiać kluczy a jedynie odzyskać dane ze zgubionego "Car Pass"D12 pisze: Debatowałem w tym temacie u siebie w Combo, koszt circa 500 PLN. Więc sobie darowałem
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
no więc tak odtworzenie Car Pass u nas (np wrocław) kosztuje 124zł brutto. wystarczy być właścicielem autka z odpowiednimi dokumentami.
czas trwania około tygodnia
czas trwania około tygodnia
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
AdamXXL pisze:w niemczech podobno opłata około 20-25eur.
u nas w aso zawsze maja "lepszy" kursAdamXXL pisze:no więc tak odtworzenie Car Pass u nas (np wrocław) kosztuje 124zł brutto.
Ps. swoja droga chyba warto zaplacic za spokojny sen
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
trochę to trwało bo pan był na urlopie ale już mam wystawiony Car Pass 
wygląda to tak

do zrobienia potrzebny jest dowód rejetracyjny + dowód osobisty + 122zł opłaty (100 netto). trwa do tygodnia, jeśli osoba zajmująca się tym nie uda się na urlop
.
Zasadniczo cała zabawa tylko dla jednego kodu "security code" bo inne jak "Key no" i VIN (wiadomo) są zapisane w brifie autka
wygląda to tak

do zrobienia potrzebny jest dowód rejetracyjny + dowód osobisty + 122zł opłaty (100 netto). trwa do tygodnia, jeśli osoba zajmująca się tym nie uda się na urlop
Zasadniczo cała zabawa tylko dla jednego kodu "security code" bo inne jak "Key no" i VIN (wiadomo) są zapisane w brifie autka