bede wdzieczny za jakies info w tej sprawie, bo swojego schowka niestety nie posiadam, wiec nie bardzo mam to jak sprawdzic
zamykany schowek - czy jest symetryczny?
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
zamykany schowek - czy jest symetryczny?
mam pytanie dotyczace zamykanego schowka nad nogami pasazera: czy ktos moglby to u siebie wykrecic i sprawdzic, czy schowek jest taki sam z lewej/prawej strony (mocowania i wymiary)? jest opcja na zakup schowka z vauxhalla, a tam jak wiadomo jest on z drugiej strony. jesli okaze sie, ze schowek jest symetryczny prawa/lewa, to z vaux tez bedzie pasowal.
bede wdzieczny za jakies info w tej sprawie, bo swojego schowka niestety nie posiadam, wiec nie bardzo mam to jak sprawdzic

- cyberpooh
- Weteran
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
o ile dobrze pamietam to nie jest symetryczny, tam jes swiatelko i przez to chyba jakos inaczej jest.
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
- D12
- Weteran
- Imię: Daniel
- Model auta: Corsa B
- Kontakt:
!markos pisze:schowek jest niezbedny, zeby oproznic smietnik w kieszonkach drzwi, bo niebawem znikna![]()
material na wyklejenie srodka zaraz bedzie zamowiony, a boczki sa gotowe do wyciecia
schowek symetryczny... markos czytałem w kilku wątkach temat o twoich modach, które się szykują i nie poznaje
STOP Pijanym kierowcom
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
ja np. zmniejszylem kierownice ;P a zwiekszylem fele 
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/