DZIĘKI

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
ODPOWIEDZ
PABLO
Swój
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Post autor: PABLO »

Chciałem podziękować wszystkim drogowcom, którzy przyczynili się do remontu zawieszenia mojej corsiny, koszt niewielki ponad 1200 PLN. Przed zimą nie było to koniecze ale stan dróg przez te dwa miesiące zimowe były takie, że :)16 sami zresztą wiecie. Przez 2 miesiące na łańcuchach :)16 , już nie wspomnę ile kilometrów sam szuflą odśnieżyłem drogi, A i już nie wspomnę o zakupie szyfli do odśnieżania. :)16 :)16 :)16 :)16 :)16 :)16 :)16 :)16 Jeszcze raz wielkie dzięki panowie od odśnieżaczy i piaskarek. Już nie wspomnę o naszych rządzicielach.
Obrazek
Awatar użytkownika
Fifo
Swój
Imię: Marcin
Otrzymał podziękowań: 2 razy
Kontakt:

Post autor: Fifo »

No to już wszyscy wiemy skad Oskar_niemiec ma tytuł Post Mistrz i 145 postów. Jeszcze nie widziałem żeby ktoś tak ordynarnie je sobie nabijał. Ale cóż niektórzy tacy już są!!! Wstydź sie Oskar :bardzozly:
CB 2.0 16V Turbo powered by ProjectXs 292PS 404Nm 1,05bar --> corsa-fifo-2-0-turbo-1-05-bar-292km-404nm-t66331.html
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com

Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

Post autor: Flipper »

......i jego posty poszly do kosza - debil jeden !
Obrazek
Mafia uczy, Mafia radzi, Mafia nigdy cie nie zdradzi :-D :-D
Awatar użytkownika
Fifo
Swój
Imię: Marcin
Otrzymał podziękowań: 2 razy
Kontakt:

Post autor: Fifo »

Nie ma to jak rzeczowy moderator który niesfornych potrafi utemperować. Ciekawe co teraz Oskar powie bo cos mu sie liczba postów nagle zmniejszyła :uśmiech:

<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Fifo dnia 2002-02-22 00:35 ]</font>
PABLO
Swój
Kontakt:

Post autor: PABLO »

I to się jeszcze śmieje q.... :)3
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”