Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Fajne ujecie na filmiku, widac ladnie zawiasik i jego reakcje na Ciebie , ale co Ty tak Porszak biegniesz do tego samochodu? I chyba nie dziala Ci wskaznik temperatury bo przeciez na zimnym silniku nie wkrecales auta na wysokie obroty
Ps. Co do dzwieku to wypowiem sie pozniej bo jestem w robocie i ryk moze kogos zdziwic
@D12 to byla faza przejsciowa. poprzedniego dnia urwal mi sie srodek kiedy jechalem juz z nowym tlumikiem zeby go zlozyc. do wieczora zdazylem zalozyc srodek, a tego ranka po zrobieniu tych filmikow pojechalem spawac koncowy
@endo temp jest ciut przed 90 a u mnie normalna jest 90 i jedna kreska
zawias tak mocno sie ugial bo od lublina nie wlozylem kanapy tyl i woze powietrze
wywalilem srodkowy tlumik i wstawilem rurke i razem z moim przelotem koncowym gra megaaaa.... :0
sprobuje siakiegos malego filmika wrzucic za niedlugo...
kamiloooo pisze:wywalilem srodkowy tlumik i wstawilem rurke i razem z moim przelotem koncowym gra megaaaa.... :0
sprobuje siakiegos malego filmika wrzucic za niedlugo...