jakby foto nie dzialalo to to jest ta sama co w moim avarcie.Czy ktos widzial w necie lub ma na kompie wiecej fotek
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Czy ktos widzial w necie lub ma na kompie wiecej fotek
Czy ktos widzial w necie lub ma na kompie wiecej fotek tej corsy co jest ponizej moze jakies wieksze foto , ona jest z stronki CTM czy ktokolwiek widzial ? Prosze to dal mnie bardzo wazne.
jakby foto nie dzialalo to to jest ta sama co w moim avarcie.
jakby foto nie dzialalo to to jest ta sama co w moim avarcie.no wiesz troszka mnie uraziles, co ci sie nie podoba, kuzwa tok myslenia 13 latka to taki byle zrobic na zlos tak jak to robia NIEKTORZY forumowicze a nie pomoc, prawda jest taka ze podoba mi sie jak jest zrobiona ta corsa i mam zamiar zaporzyczyc pare pomyslow tymbardziej ze kupilem niedawno tak corse i ma identyczny kolor to po h.. mo przemalowywac skoro widze ze tu jest ladnie autko zrobione i z takim lakierem jak moj czy jest tu cos z toku myslenia 13 latka - zastanow sie trosszke zanim palniesz jakos glupote. A ciekawe ile ty wiosen masz skoro dajesz takie glupie pytania.
Mialem odejsc ale po co ? Nie dam Wam tej satysfakcji 
Corsa A
Corsa A
o psycholog sie znalazl wiec masz 26 jesli ja mam 13 a jesli mam 27 to masz 54 u to niezle sie trzymasz.
A tak poza tym jak mozna sie wyrejstrowac z tego forum bo pomocy mi tu nikt jeszcze nie udzielil a ino sie niepotrzebnie denerwuja tu.
A tak poza tym jak mozna sie wyrejstrowac z tego forum bo pomocy mi tu nikt jeszcze nie udzielil a ino sie niepotrzebnie denerwuja tu.
Corsa A
Corsa A
powiedz mi co jest zle w tym pytaniu moze ktos widzial na jakiejs stronce takie foto specjalnie dalem w tym dziale bo to jest taka luzna rozmowa. Ale znalazl sie pajac co mi swojim wiekiem szponci dziadek bo ma przeciez 54 lata (napisal ze 2 razy tyle co ja).
ps.to jak mozna sie wyrejestrowac z forum?
ps.to jak mozna sie wyrejestrowac z forum?
Corsa A
Corsa A
-
arts
- Forum Master
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
nie na moja glowe ta Twoja matematykaMaBo87 pisze:o psycholog sie znalazl wiec masz 26 jesli ja mam 13 a jesli mam 27 to masz 54 u to niezle sie trzymasz.
no i nie jestesmy na Ty .....chlopcze
na dzis passs z moiej strony, ale jak sie niewyrejestrujesz to z mila checia tu zajze ponownie jutro
pajaca przemilcze bo mam dobry humor
boski topic
Ostatnio zmieniony 7 lip 2005, o 00:22 przez arts, łącznie zmieniany 1 raz.
-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
ja p....le ale ale sie czepiacie - chlopak pyta a Wy juz z nim na odstrzal...
@markos - pewnie gdyby zapytal o zawieszenie to bys z nim pogadal - i wiesz widac ze Twoje odpowiedzi sa rozne na roznych forach - na innych tlumaczysz wszystko jak Pani w zerowce - a tu robisz zlewe
oj Panowie...
A co do corsy w avatarze - kristo ma racje nic trudnego zeby to zrobic - przedni zderzak to seria(w najstarszym modelu corsy) - badlook(choc mi sie osobiscie nie podoba w corsie przed liftem) - lusterka to taki sam szit jak ma markos
- dobra gleba i felgi 13 albo 14 - pewnie czysta klapa - choc jesli chodzi o tyl to mi sie nie podobja takie udziwnienia - choc rozwiaznie Kristo i Juhola jest calkiem calkiem(poszukaj na forum)
I napisz moze w jakim stanie masz corse bo 84 rok to juz chyba trzeba nad nie poproacowac(nie mowie tego na zlosc - ale lata robia swoje)
@markos - pewnie gdyby zapytal o zawieszenie to bys z nim pogadal - i wiesz widac ze Twoje odpowiedzi sa rozne na roznych forach - na innych tlumaczysz wszystko jak Pani w zerowce - a tu robisz zlewe
oj Panowie...
A co do corsy w avatarze - kristo ma racje nic trudnego zeby to zrobic - przedni zderzak to seria(w najstarszym modelu corsy) - badlook(choc mi sie osobiscie nie podoba w corsie przed liftem) - lusterka to taki sam szit jak ma markos
I napisz moze w jakim stanie masz corse bo 84 rok to juz chyba trzeba nad nie poproacowac(nie mowie tego na zlosc - ale lata robia swoje)
corsa A & Audi S3

- sierak
- Weteran
- Kontakt:
@qomo ma racje ... co chcecie od chlopaka ... to podforum jest od tego zeby nawet najbardziej z dupy pytania zadać ...
@markos
... masz może gdzieś skany zegarów bo chce sobie białe zrobić ... i jak to zrobić bo nie wiem jak je wyciąć i potem gdzie mam je przykleić i na jaki klej ? możesz mi powiedzieć
@markos
... masz może gdzieś skany zegarów bo chce sobie białe zrobić ... i jak to zrobić bo nie wiem jak je wyciąć i potem gdzie mam je przykleić i na jaki klej ? możesz mi powiedzieć
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- czester 1
- Weteran
- Kontakt:
zobacz w którym roku była założona strona, kto bedzie trzymał takie zdiecia wątpieMaBo87 pisze:a nie wiecie moze skad to sciagnieto ? jak napisalem wczesniej to jest foto z galeri CTM ktos je chyba tam dawal moze ten ktos wie skad.
Chcialbym zobaczyc jak wyglada z boku z tylu i wnetrze jak mo zrobione
a ty bys sie domyslił 87 rocznikarts pisze: pytam tak z ciekawosci ile masz lat ?
@mabo wracaj tu, to sa jajca nie bierz tego na serio...
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
@czester
Zdjęcia z galerii CTM mamy wszystkie tylko dla czyjegoś widzimisie nie będę przecież przeglądał 3 płyt ze zdjęciami. Sorry ale na to to już czasu nie posiadam
Zdjęcia z galerii CTM mamy wszystkie tylko dla czyjegoś widzimisie nie będę przecież przeglądał 3 płyt ze zdjęciami. Sorry ale na to to już czasu nie posiadam
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi