Szkoda że Corsa papa
Osman zdobywa Bemowo
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- sierak
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Osman zdobywa Bemowo
Informuje że Osman zaliczył pierwsze miejsce w klasie mini na Bemowie dziś. Jeszcze raz gratulacje ... zajebiście
Super było patrzeć na naszego klubowicza na najwyższym miejscu na pudle. Jeszcze raz gratulacje.
Szkoda że Corsa papa
Szkoda że Corsa papa
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Jeszcze raz gratulacje Osman! Super, ze objechales tego AXa!!
Kilka fotek:

Czas w finale:

A teraz 2 slowa do wszystkich, ktorzy widzieli moje akrobacje nad barierka. Chcac uciac spekulacje oswiadczam - bylem trzezwy, nic nie pilem, po alkoholu nie prowadze etc. !!!!!!! Barierka byla krzywa i sie chwiala, a ja trzymalem aparat w reku
Co nie zmienia faktu, ze przy tej ewolucji dalem ciala
Kilka fotek:

Czas w finale:

A teraz 2 slowa do wszystkich, ktorzy widzieli moje akrobacje nad barierka. Chcac uciac spekulacje oswiadczam - bylem trzezwy, nic nie pilem, po alkoholu nie prowadze etc. !!!!!!! Barierka byla krzywa i sie chwiala, a ja trzymalem aparat w reku
Co nie zmienia faktu, ze przy tej ewolucji dalem ciala
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
GRATULACJE OSMAN!!!
zajebisty samochod, zajebiste czasy - w eliminacjach najlepszy czas w mini tego dnia!!! naprawde fajnie zrobil chlopak samochod, naprawde dobrze jezdzi! w kategoriach zabawy na 1/4 mili do tej pory osiagnal najwiecej z nas wszystkich. nawet nie chcecie wiedziec jak skakalismy z radosci drac japy, gdy osman objechal ax'a w finale - po prostu szok! ludzie na nas patrzyli i nie bardzo kojarzyli o co chodzi... cos jakby: "heh, corsa zrobila 10 sekund, czy co?"

zajebisty samochod, zajebiste czasy - w eliminacjach najlepszy czas w mini tego dnia!!! naprawde fajnie zrobil chlopak samochod, naprawde dobrze jezdzi! w kategoriach zabawy na 1/4 mili do tej pory osiagnal najwiecej z nas wszystkich. nawet nie chcecie wiedziec jak skakalismy z radosci drac japy, gdy osman objechal ax'a w finale - po prostu szok! ludzie na nas patrzyli i nie bardzo kojarzyli o co chodzi... cos jakby: "heh, corsa zrobila 10 sekund, czy co?"
wybacz piratus! bylem jednym z tych, ktorzy widzieli i w tlumie najebanych debili zbyt latwo dopisalem sobie historie pt. "ojoj, najebany pirat", chociaz nie powiem zdeka to tak wygladalopirat pisze:A teraz 2 slowa do wszystkich, ktorzy widzieli moje akrobacje nad barierka. Chcac uciac spekulacje oswiadczam - bylem trzezwy, nic nie pilem, po alkoholu nie prowadze etc. !!!!!!!
c20rsa, czlowieku meeen!
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
hehehewow pisze:wybacz piratus! bylem jednym z tych, ktorzy widzieli i w tlumie najebanych debili zbyt latwo dopisalem sobie historie pt. "ojoj, najebany pirat", chociaz nie powiem zdeka to tak wygladalo
A to wszystko dlatego, ze w prawej rece trzymalem wlaczony aparat a pod wczesniejszym naporem tlumu barierka byla juz wygieta. A dopiero jak na nia wskoczylem, pomyslalem "ojej, ale sie giba"... no i potem ladowanie a'la Malysz... Mysle, ze jakbym byl w stanie wskazujaym, to raczej by bylo ladowanie w stylu "orla cien"
Ale zdjecia zrobilem ladne
pozdrowki
-
Tomasino23
- Świeżak
- Kontakt:
- ZEDYO
- Nowy
- Imię: Krzysztof
Co tu dużo mówić x14xe rulez
Chociaż pewnie osmanowóz niewiele tą moją corsinę przypomina
Osman gratulacje i...
NIE SPRZEDAWAJ AUTKA CHŁOPIE SKORO TYLE RADOŚCI TOBIE DOSTARCZA!!!!!!!!!!!
Chociaż pewnie osmanowóz niewiele tą moją corsinę przypomina
Osman gratulacje i...
NIE SPRZEDAWAJ AUTKA CHŁOPIE SKORO TYLE RADOŚCI TOBIE DOSTARCZA!!!!!!!!!!!
:)17 Real Blue... Corsa Too :)17

Clarion DRX9375R + DPH9300, u-Dimension RM-V41, Xetec G10XLSG, PowerBass 2XL-6C, Eagle Cable MC90 i muzyka gra:)

Clarion DRX9375R + DPH9300, u-Dimension RM-V41, Xetec G10XLSG, PowerBass 2XL-6C, Eagle Cable MC90 i muzyka gra:)
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Wczoraj pokazywali program w TVN turbo i pokazany byl przejazd Osmana ,ale wg. mnie troche to zdupili bo pokazali z ciulatrj strony i wygladala jakby ten ax jechal szybciej... a pozniej wywiad z Osmanem
))
GRATULUJE!!!!
GRATULUJE!!!!
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
no bo tak było-=kLaRi=- pisze: wygladala jakby ten ax jechal szybciej... a pozniej wywiad z Osmanem))
GRATULUJE!!!!
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Kontakt:
ciekawe co by bylo jakby na starcie pojechal jak trzeba
)

Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
-
osman14
- Swój
- Kontakt:
-=m&m=- pisze:no bo tak było-=kLaRi=- pisze: wygladala jakby ten ax jechal szybciej... a pozniej wywiad z Osmanem))
GRATULUJE!!!!siedzielismy sobie w loży vipów z artsikiem i czekaliśmy jak na szpilkach na finał mini, osman dał ciała na starcie a nasze emocje znalazły ujście w wykrzykiwanych słowach (cenzura
) ludzie patrzyli sie jak na debili bo przecież to "tylko" klasa mini, w miare trwania wyścigu osman odrabiał stracone metry a my juz na stojąco obserowaliśmy mete, emocje siegneły zenitu, moment niepewności i.... Osman zdobywa Bemowo
sory ze kolketa odgrzeje ale ostatnio nie mam czasu na forum pisac bo sie bronie niedlugo
co do startu to odczekalem swoje bo to final i falstart mogl mnie od razu skreslic a tak nerwy na wodzy i sie oplacalo
pamietalem co bylo rok temu FALL start
X14XE MANTZEL its not enough
gift od schricka 264° Nockenwellen
gift od schricka 264° Nockenwellen
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Kontakt:
Tak jak pisalem wczesniej ,to ciekawe co by bylo gdybys ruszyl mniej wiecej w tym samym czasie jak ten ax ,to by byla przewaga dopiero... ;D
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe...