lista Wildsteina
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
nie, ale nie lubie jak powtarza sie po idiotach. liste ujawnil idiota, a inni idioci podniecaja sie, ze taka lista jest i ze wszystkich trzeba rozliczyc z przeszlosci.satan pisze:Czemu się tak denerwójesz ? Masz Coś do ukrycia![]()
smieszne i zarazem absurdalne. polska to piekny kraj, ale zyja w nim strasznie glupi ludzie. szkoda...

- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
!markos pisze:nie, ale nie lubie jak powtarza sie po idiotach. liste ujawnil idiota, a inni idioci podniecaja sie, ze taka lista jest i ze wszystkich trzeba rozliczyc z przeszlosci.satan pisze:Czemu się tak denerwójesz ? Masz Coś do ukrycia![]()
smieszne i zarazem absurdalne. polska to piekny kraj, ale zyja w nim strasznie glupi ludzie. szkoda...
Było c14se
- zgubek
- Weteran
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Jak nie ma sa
Wszystko jasne dlaczego Markos tak sie zdenerwowal

sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
Lista -> idiotyzm. gość który ją wykradł powinien być wsadzony do paki
typowy dziennikażyna dla rozgłosu zrobi wszystko. Do jednego worka trafili oprawcy i ofiary ... o tym nikt nie pamięta i wszyscy są winni!?
ps. dla informacji też tam znalazłem moje imie i nazwisko, jak pewnie połowa osób w naszym kraju
pewnie w przedszkolu lub żłobku doniosłem na kolege, że zabrał mi zabawkę

ps. dla informacji też tam znalazłem moje imie i nazwisko, jak pewnie połowa osób w naszym kraju
-
Kurbat
- Weteran
- Kontakt:
Wyjątkowo sie z makrosem zgadzam.!markos pisze:nie, ale nie lubie jak powtarza sie po idiotach. liste ujawnil idiota, a inni idioci podniecaja sie, ze taka lista jest i ze wszystkich trzeba rozliczyc z przeszlosci.satan pisze:Czemu się tak denerwójesz ? Masz Coś do ukrycia![]()
poza tym IPN dostal 2 mln więcej do swego budżetu ... może o to chodziło ?
jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase - prawda
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
A co Cie to tak zabolalo?Przeciez jak komus jakis topic nie pasuje to nie musi wiecej do niego wchodzic.Budzio pisze:Mogles rowniedobrze wkleic ksiazke telefoniczna![]()
Chyba lepiej juz bylo jak sie tym GPS'em bawiles![]()
Wiecej luzu, bo zaczyna sie robic z deka za goraco, a podgrzewaczy do klotni tutaj nie potrzeba
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
-
Budzio
- Swój
- Kontakt:
zgubek pisze:A co Cie to tak zabolalo?Przeciez jak komus jakis topic nie pasuje to nie musi wiecej do niego wchodzic.Budzio pisze:Mogles rowniedobrze wkleic ksiazke telefoniczna![]()
Wiecej luzu, bo zaczyna sie robic z deka za goraco, a podgrzewaczy do klotni tutaj nie potrzeba
Tu nie chodz o podgrzewanie!! ale wiesz ilu ludzi w polsce ma teraz syf bo ich nazwiska znalazly sie na tej liscie(a jak wiemy nie musi chodzic o nich konkretnie, tylko zwykla zbieznosc) Dlatego tez robienie sobi jaj a tymbardziej wytykanie ze kogos nazwisko tam sie znajduje jest dla mnie glupota. Takie jest moje zdanie i je wyrazilem, bo zwykla olewka postu mi nie wystarzcyla
..::CTM#117::..
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
ja jestem na liscie trzy razy
pewnie w pieluchach juz donosilem
pewnie w pieluchach juz donosilem
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Budzio pisze:zgubek pisze:A co Cie to tak zabolalo?Przeciez jak komus jakis topic nie pasuje to nie musi wiecej do niego wchodzic.Budzio pisze:Mogles rowniedobrze wkleic ksiazke telefoniczna![]()
Tu nie chodz o podgrzewanie!! ale wiesz ilu ludzi w polsce ma teraz syf bo ich nazwiska znalazly sie na tej liscie(a jak wiemy nie musi chodzic o nich konkretnie, tylko zwykla zbieznosc) Dlatego tez robienie sobi jaj a tymbardziej wytykanie ze kogos nazwisko tam sie znajduje jest dla mnie glupota. Takie jest moje zdanie i je wyrazilem, bo zwykla olewka postu mi nie wystarzcyla
No i co z tego ze sie znalazly ich nazwiska?Takich Piotrow Kowalskich, Iksinskich i Nowakow sa w Polsce tysiace i akurat wszyscy beda pewnie mieli syf przez te liste bo zaraz kazdy bedzie myslal ze to akurat chodzi wlasnie o tego Nowaka czy Iksinskiego, ktorego znam.I pewnie teraz wszyscy w Polsce maja syf.Mowia Ci cos te numerki obok nazwisk, bo mi nie bardzo.Wyluzuj prosze, bo robisz z igly widly.
-
Budzio
- Swój
- Kontakt:
Nie chodzilo mi o kazda osobe z listy ze bedzie szykanowana bo to by nbylo przegiecie. I numerki nic nie mi nie mowia ale innym tak, bop juz ludzie dorobili caly opis odnosine znaczenia zawartego w tym numerza, ktory rownie dobrze moglby byc numerem teczki na polce, rozmiarem buta i niczym innym. Ale nie wszyscy maja takie podejscie. Co do szykanowania to wlacz tv, radio looknij w gazete, spoko napewno czesc z tego co tam pokazuja jest przejaskrawiona, ale czesc nie. Ludzie poprostu zbyt doslownie czytaja te liste, przez co wlasnie zbieznosc nazwisk staje sie powodem glupich opinie ze ktos byl agentem.zgubek pisze:
No i co z tego ze sie znalazly ich nazwiska?Takich Piotrow Kowalskich, Iksinskich i Nowakow sa w Polsce tysiace i akurat wszyscy beda pewnie mieli syf przez te liste bo zaraz kazdy bedzie myslal ze to akurat chodzi wlasnie o tego Nowaka czy Iksinskiego, ktorego znam.I pewnie teraz wszyscy w Polsce maja syf.Mowia Ci cos te numerki obok nazwisk, bo mi nie bardzo.Wyluzuj prosze, bo robisz z igly widly.
..::CTM#117::..
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
Bez urazy ale skoro piszesz ze pajac to umiescil a sam linkujesz to dalej to...satan pisze:To co masz pretensje do mnie że jakiś pajac to umieścił w necie........
tyle odemnie w tym temaciesatan pisze:....pajac to umieścił w necie........
Ostatnio zmieniony 14 lut 2005, o 11:22 przez Staneq, łącznie zmieniany 1 raz.
Było c14se
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
mnie osobiscie temat ani grzeje ani ziebi... mam stosunek obojetny... chociaz:
1. bezsensu jest ze tak duzo osob mysli ze jest to lista tws'ow
2. uwazam, ze wspolpracownicy powinni byc rozliczeni i to juz dawno temu... ale dokladnie, zeby nie wrzucac znow do tego samego wora drobnych i mega ciezkich przewinien
3. sorry, ale 2mln dla ipn'u to sa grosze... nie ma co sie nimi emocjonowac
4. nawet nie wiadomo czy ta lista... kolejna zreszta... juz nie jest po powaznym tuningu...
1. bezsensu jest ze tak duzo osob mysli ze jest to lista tws'ow
2. uwazam, ze wspolpracownicy powinni byc rozliczeni i to juz dawno temu... ale dokladnie, zeby nie wrzucac znow do tego samego wora drobnych i mega ciezkich przewinien
3. sorry, ale 2mln dla ipn'u to sa grosze... nie ma co sie nimi emocjonowac
4. nawet nie wiadomo czy ta lista... kolejna zreszta... juz nie jest po powaznym tuningu...
c20rsa, czlowieku meeen!