Rally show 2005

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
endo
Post Mistrz
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Rally show 2005

Post autor: endo »

Taka krociutka fotorelacja z rally show 2005 (nie bic za jakosc zdjec bo juz zamykali, a i warunkow nie bylo):

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ogolnie jestem troche zawiedziony, bilet kosztuje 15zl, a ilosc wystawcow nie imponuje, a do tego samochody rajdowe nie bardzo prezentuja sie jako auta wystawowe (pozamykane, nie odpalone itd.), wiec mam mieszane uczucia co do tej imprezy. Godne polecenia zobaczenia sallena :D
:)12 Blue Corsa :)12
:)7 koni kit on board
Obrazek
Awatar użytkownika
Aro
Weteran
Imię: Arek

Post autor: Aro »

i nie ma Corsy :(
Awatar użytkownika
endo
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: endo »

Aro83 pisze:i nie ma Corsy :(
Niestety Kosciuszko dosiada juz ignisa...
Ale byl reflektor od corsy :lol: - koles mial w nim xenona i z tego co z nim rozmawialem to mowil, ze to nie sa zwykle ksenony wlozone w seryjny reflektor tylko zarowki ksenonowe z oprawka jak od h7 (ze niby imituja h7) i odpowiednim rozszepianiem swiatla bla bla bla + przetwornice tak, ze podobno nie trzeba miec ukladu samopoziomujacego (bo uzywany jest ten normalny silniczek od regulacji chyba?) ani spryskiwaczy do lamp.. Cos troche krecil, wiec zastanawiam sie jak to jest.. Cene mi walnal 2 tauzeny
:)12 Blue Corsa :)12
:)7 koni kit on board
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”