Wymiana żarówek pozycyjnych
-
krisso
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Wymiana żarówek pozycyjnych
Szukałem w archowum ale nic pomocnego jakoś nie znalazłem.Pytanie jak w temacie.Nie jestem w stanie sie wogole dobrać do żarówek,drogowych też nie.Ten reflektor się jakoś rozkręca czy co?Bo nie widze tam żadnych klipsów czy czegoś w tym stylu.Z tyłu jest tylko z 5 kabli dochodzących do reflektora w różnych miejscach i jeden taki solidny z dużą gumową tulejką ale nie da sie go zdjąć ani nic,co ja mam zrobić??
- Gobo
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Kontakt:
Pod tą gumą jest żarówka od mijania/drogowe i na pewno wtyczkę da się sciągnąć, tylko jak zwykle ciężko zchodzi . Od pozycyjnych jest troche nizej na lampie od poprzedniej tak troche w stronę silnika , musisz przekręcić i wyjąć cały jakby uchwyt na żarówke . Lampy nie ściągaj , po co . A jak nie dasz rady to w ASO ci pomogą 
Wyginaj śmiało ciało
- kyniek
- Weteran
- Podziękował;: 1 raz
- Kontakt:
hahahahaha, sorry , kiedys 3 kolesi z prawem jazdy probowalo zrobic to samo u mnie prze godzine sie meczylismy ---> da sie to zdjac tylko sie zapiekaja styki i trzeba np odmrazacza tam wpuscic i MOCNO CIAGNAC
a i pozniej jak zdejmiesz ta GUME to sa takie druciki ktore trza przekrecic i wyjdzie zaroweczka
tja nastał czas spokojnego kombi...