Witam!
Poszukuje kogos kto chcialby/moglby pomoc przy przewiezieniu (oczywiscie nie za darmo) mebli kuchennych z Tarnowa do Warszawy (chodzi mi o samochod - wydaje mi sie, ze cos o wielkosci Lublina wystarczylby spokojnie). Sprawa nie jest moze "na wczoraj", ale w miare pilna. Jesli ktos mialby takie mozliwosci, albo jakis namiar to z gory serdecznie dziekuje !!
Pozdrawiam
yaqb@op.pl
GG: #128747
P.S. Piszac ten post licze (moze nie skromnie), ze nie bede musial wynajmowac transpotru po cenach rynkowych, a bardziej licze na to ze ktos bedzie mi w stanie pomoc za mniejsze pieniadze.
[OT] HELP! Poszukuje transportu (meble) z Tarnowa do Warszaw
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- YAQB
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Dzieki wielkie !! Mam dlug wdziecznosci !!Bronek_84 pisze:Ja już zaoferowałem pomoc. Tylko czekać na decyzję
Rowniez olbrzymie podziekowanie za zainteresowanie !!qomo pisze: ja moge dopiero w przyszly wekend bo dzis dopiero zjechalem do domu...
Pomimo, ze ostatecznie nie skorzystalem z Waszych "ofert" chcialbym bardzo serdecznie podziekowac Panom za zaoferowana pomoc!! Jak otwieralem ten temat nie mialem poprostu zadnych opcji na transport, wiec zapuscilem szerokozakrojona akcje poszukiwawcza (glownie chodzilo o czas). W rezultacie udalo sie cos zalatwic inna droga niz przez klubowiczow CTM. Tak czy siak jestem naprawde wdzieczny i postaram sie przy okazji jakiejs okazji zrewanzowac
Jeszcze raz - WIELKIE DZIEKI.
Pozdrawiam.
CTM #204