Naklejki klubowe

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Post autor: Flipper »

Jeżeli kto kolwiek z Was mógłby zająć się tematem wycinania (ploter tnący) i rozprowadzania naklejek klubowych - prosimy o kontakt.
Projekt jest :uśmiech: chętni są :wow: tylko czasu na to nie ma, a sambym chętnie na nową szybe cuś nakleil :)16

Proszę o kontakt wszystkie mogące pomóc osoby.
Kontakt:

Post autor: Mishka »

No przydaloby sie, przydalo...:)18
My new toy :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: wow »

o shit! jaki refleks... odpowiedz po ponad roku czasu... lol!!!
c20rsa, czlowieku meeen!
Fillip
Swój
Kontakt:

Post autor: Fillip »

No ja dopiero teraz zauwazylem. He he he!!! Ale jazda :grin: :grin:
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
Izunia
Nowy
Kontakt:

Post autor: Izunia »

Hm, a propos (jak wyciągneliście watek) Czy ktos ma pomysl na koszulki klubowe? Bo ja mam 2.
1) Mozemy oodac do zakladu, ale boje sie ze nie zrobimy tzw "minimum" by zarobic chociaz na matryce!! Zreszta tam by byly TYLKO albo jednokolorowe albo wogole ze "stalym napisem"

A ja maminny pomysl:-))))
2) Zrobiłam misiowi Renikowi (Sierak, ja Ci dam zaraz RENówke a moze TeRENówke hehe;)) koszulke
Zrobił ja nieoceniony mistrz photoshopa (jak dla mnie:) El Flippero
W semie ja tyz cus niecus umiem w P.SHopie
No wiec...Moze zrobimy INDYWIDUALNE koszulki z naszymi samochodami
i beda mały wspolne (ustandaryzowane) 1) wymiary 2) logo CTM 3) Indywidualny numer w tyms amym rogu itp. A reszta to dowolnosc!!
Tutak takie robia i powiem wam ze wychodzi ok 30 zł za koszulke!! A jaka frajda miec swoja Corie na koszulce:)

- zaklad gdzie robia nadrukihttp://www.orfi.pl/koszulka.htm
(a jak sie sktzukniecie zrobie tez bruyloczki! Daleko tam nie mam, ale minimum to 50 sztuk:(( Ale za to sa po ok 3-4 zl za sztuke:]

- nadruk koszulke RENIQa wszyscy chyba znaja :grin:

CO WY NA TO:)??
CTM #102 błąd_yna
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: pirat »

Izunia, a czy jeśli nie jestem w klubie, to też mógłbym kupić taką koszulkę? Wtedy potrzeba byłoby tylko 49 osób :)

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
marog
Nowy
Kontakt:

Post autor: marog »

Izunia troche mnie ubieglas z tym ale cena ktora zaproponaowalas chyba przebije moja - teraz tylko ustalic co ma byc na koszulkach, poskladac kase i robimy koszulki klubowe
Obrazek
--------
Pozdrawiam
Marog
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Post autor: sierak »

Iza mówisz żeby zrobić koszulki z Naszymi samochodami. Czyli rozumiem że dla każdego ludka koszulka z jego autkiem. Wszystko fajnie tylko mam takie niedyskretne pytanie - owszem, wszyscy widzieli kubek REN'a i jego koszulke ale nie przypuszczam aby Flipper nastukał dla wszystkich takie nadruki. Moim zdaniem to niemozliwe jak on nawet nie ma czasu, żeby tu codziennie zaglądać to jak ma nadruki dla wszystkich chętnych zrobić? Trzeba sie chyba ograniczyć do jadnego lub dwóch nadruków z zależności od upodobań i koniec. Inaczej tego nie widzę. Poza tym panowie - oryganizacja u nas to chyba największa noga tego klubu. Popatrzcie ile już trwa kupowanie dywaników - oczywiście nikogo tu nie osądzam itp. ale chyba wiecie co mam na myśli. Ja mam dużo planów co do takich bajerków jak koszulki ale dopuki się jakoś bardziej nie zgramy w sensie oryganizacji i załatwiania tego wszystkiego to nie sądzę żebyśmy koszulki mieli jakoś szybko. Ja na przykład chciałbym mieć jakąś fajną bluzę z naszym logo i sądzę, że kilka osób też by wolało mieć bluzę zamiast koszulki.

Rasumując trzeba to jakoś ustalić i podjąć jakieś decyzje, dać ludziom wybór co by chcieli itp i jakoś zapewnić klubowi to że jak ktoś zamówi coś to potem zapłaci, żeby nie było takich sytuacji że towar zamówiony a potem ktoś mówi że akurat teraz nie ma kasu i lipa.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
Izunia
Nowy
Kontakt:

sierak pisze:Iza mówisz żeby zrobić koszulki z Naszymi samochodami.
nadruki dla wszystkich chętnych zrobić? Trzeba sie chyba ograniczyć do jadnego lub dwóch nadruków z zależności od upodobań i koniec. Inaczej tego nie widzę.
HM!! Ale ja mogę zrobić :grin: Tj umiem, może nie AZ tak ladnie jak FLIP, ale zrobmy tak!!
1) prosze o flipa o JEDNĄ RAMKĘ(!!) z obwodka, logiem, nazwa (tj o warstwę (layer) w photoshopie oraz o CZCIONKE KLUBOWA
2) Podsylacie mi wybrane zdjecia W DUZEJ ROZDZIELCZOSCI
(na poczatek moge spróbowac zrobic projekt dla Ciebie Sierak, bo maz cyfrowe fotki czarnuli io dla tego kto MA fotki autka:-)
3) Obrobka zdjęcia zajmuje około pol godzimy, wiec ... Ja zrobie projekt, odsylam do akceptacji, zgadujemy sie na priv (najlepiej jak naraz kilka osob by chcialo:)
Aha, zacznijmy moze od WARSZAWIAKOW! Wawaiacy WOW, Sierak, Gumis, i inni:-) ma start

4) Koszulki nie trzeba robic na hurra, bo mozna POJEDYNCZO! A jak chcesz Sierak to moge sie z Toba tam przejechac i zrobimy arzem (przy okazji ja sobie jakas walne a misiowi fartuszek z combo:D - na zloty, do grila(sa tez fartuszki!!!) :)

Umówmy sie tak, kto chce INYWIDUALNA PARA-KLUBOWA KOSZULKE niech napisze do mnie maila na PRIV!:DD
iradomska@wgk.waw.pl > tu chodzi o to wlasnie by byl TWOJ SAMOCHOD, ale W RAMACH CTM :) Ot Tyle, co na to sierak? Mozna zaczac od zaraz
CTM #102 błąd_yna
Izunia
Nowy
Kontakt:

A tak wogole to KICIA KOCHA MISIA! :grin: :grin:
CTM #102 błąd_yna
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Iza no jak dla mnie LUX...jak dasz rade i Ci to ładnie wyjdzie to możemy przetestować Twoje talenty graficzne.
kristo
Weteran
Kontakt:

Post autor: kristo »

Szczerze mówiąc to pomysł zrobienia koszulek klubowych zrodził mi się jeszcze przed gwiazdką, ale szybko o nim zapomniałem.
Ja myślałem o tym żeby samemu zrobić takie koszulki Tzn kupić tali papier co się na nim drukuje a pózniej żelaskiem nakleja. koszt takiej naklejki to chyba 3zł za A4 + koszulka
Bardzo podoba się mi pomysł Sieraka z tymi bluzami ( albo np polar) ale to wydatek koło 100zł
tylko jezeli juz dojdzie do realizacji to najpierw kasa bo się czesc rozmyśli, jak to zawsze bywa przy takich rzeczach :oko:
Obrazek
osman14
Swój
Kontakt:

Post autor: osman14 »

ja takze pomyslelem o naklejkach a koszulki...............
swoja droga :oko: :oko: :oko:
X14XE MANTZEL its not enough

gift od schricka 264° Nockenwellen
Awatar użytkownika
Flipper
Swój
Kontakt:

Post autor: Flipper »

Wszystko fajnie, plany sa, pomysly sa tylko jak napisal Sierak - nie ma kto ich realizowac. Ja wiem, ze kazdy by chcial, ale nie wiem czy kazdy zdaje sobie sprawe, ze zrobienie czego kolwiek dzisiaj to nie jest 1 telefon czy jedna wizyta w firmie. Wiaze sie z tym fakt, iz trzeba temu duzo czasu poswiecic, a co jest najwazniejsze - KASY. Tak kasy bo sama cena produktu, ktora teoretycznie sie zwroci to nie wszystko, koszty....telefony, jazda, czas tez niestety dzisiaj to pieniadz :(

Tak czy inaczej sprawe koszulek, polarow, proporczykow, bryloczkow i wielu innych tematow (o ktorych tylko "mafia CTM" wie :-D ) uwazam, ze powinnismy to zostawic do zlotu w wawie (zaraz przed i zaraz po Modlinie :)23). Przedstawie wam kilka spraw organizacyjnych w temacie CTM bo jest nas coraz wiecej, coraz wieksze oczekiwania, a nie ukrywam, ze i ja mam coraz wieksze plany, ktorych realizacja bedzie jednak wymagac w duzej mierze waszego zaangazowania w zycie klubu.

Dlatego moja propozycja na dzis. Niech kazdy sobie zapisze co chcialby, zeby sie pojawilo w klubie, co powinno sie zmienic, w jakim kierunku ma isc........a na koniec przegladnal ta liste i odpowiedzial sobie na pytanie "ile z tych punktow moge pomoc zrealizowac".

Spotykamy sie w Modlinie 1go maja, potem 2go mamy spotkanie na wysokim szczeblu w wawie (organizacyjnie mysle, ze dopracuje to CTM wawa :-D I hope :)23) i poustalamy co z naszej strony mozemy zdzialac i jak sie podzielimy obowiazkami.
Obrazek
Mafia uczy, Mafia radzi, Mafia nigdy cie nie zdradzi :-D :-D
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

szkoda tego wirtualnego ustalania, zrobimy to na miejscu podczas imprez... przy okazji zobaczymy jak aktyw stawi sie na imprezach! 1.4 8v ctm wawa jest z Toba ;)
c20rsa, czlowieku meeen!
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Wowik no myśle, że Wawa stanie na wysokości zadania i zrobimy tu jakiś mini spocik dla przyjemności i dla spraw oryganizacyjnych.

1.6 GSI melduje swoją gotowość :)23
Fillip
Swój
Kontakt:

Flip. O Rudnikach ie zapomniales??? Ja tylko niestety dam rade tam wpasc i tez mam nadzieje was spotkac i mniejwiecej czegos sie dowiedziec.
Fillip---->C T M #157
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Rudnik NIE MA!!
CRITERS
Nowy
Kontakt:

Post autor: CRITERS »

Że co że jakich RUDNIKÓW NIE MA??????????? placz2: placz2: placz2: :placz2: :placz2: :placz2:placz2: placz2: Sierak NAWET nie strasz mnie. Ja mogłem jechać tylko do Rudników :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( a teraz co będzie????????????
Pozdrowienia przesyła Criters
Awatar użytkownika
cyberpooh
Weteran
Kontakt:

Post autor: cyberpooh »

sierak pisze:Rudnik NIE MA!!
ke?????
Post powered by E46 150KM 330Nm :D Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe

STOP Ciotom Drogowym
Feliks
Nowy

Post autor: Feliks »

Co?? nie ma rudnik? mi tez tylko tu pasowalo :bardzozly:
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

osochoci? najpierw sierako z ta f28 wypaliles, teraz ze rudnicsow nie ma... nie ma??? w ostatnim gniocie byl kalendarz imprez (orientacyjny) ale rundnicsy byly...
c20rsa, czlowieku meeen!
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

No taka inforamcje dostałem od Prezesa, więc prosze tu na mnie nie najeżdzać i nie killować bo się na żywo spotkamy to pozabijam :)23 Ja tylko przekazuje ... a Flipper mógł sie pomylić bo na niektórych stronkach w linku "Imprezy na 2003" są wypisane tylko imprezy oryganizowane przez SSS. Proszę się samemu doinformować ...
Awatar użytkownika
marog
Nowy
Kontakt:

Post autor: marog »

no ale na tuning.pl rudniki 3 maja wypadly z kalendarza wiec chyba ich nie ma
Obrazek
--------
Pozdrawiam
Marog
Fillip
Swój
Kontakt:

Ja pierd... To nie moze byc prawda. Nastawilem sie jak cholera.
Fillip---->C T M #157
CRITERS
Nowy
Kontakt:

Ja się wcale nie mszcze na nikim ani nie killuje. Ja się tylko grzecznie pytam ponieważ się troszkę zdziwiłem tym że Rudników nie będzie - mam nadzieję że tak nie będzie bo do Wa-wy to troszkę zadaleko jak dla mnie - no ale może się uprę i się w wawie pojawie. A takie pytanie jedno: co jest w Wa-wie 10.05.2003r.?????? jakąś dżampra????????
Awatar użytkownika
wow
Post Mistrz
Kontakt:

ja jego... no faktycznie na tuning.pl nie ma w kalendarzu majowych rudnicsow... cos w takim razie jest na rzeczy... ale lipa... w ostatni weekend kupilem sobie igloo z mysla o rudnikach... a tu lipa... to znaczy modlin jest i zajebiscie, ale kurcze szkoda... no szkoda ze nie ma rudnik! eeech, no nie wiem co powiedziec... plany majowki mi sie zdeka popsuly :(
c20rsa, czlowieku meeen!
CRITERS
Nowy
Kontakt:

PYTAŁEM SIĘ FLIPPERA CO JEST GRANE Z RUDNIKAMI I ON POWIEDZIAŁ MI ŻE FAKTYCZNIE BIEDA :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Sorki Sierako że Ci nie chciałem uwierzyć :oops: :oops: :oops: ale Ja planowałem pojawić się tylko w Rudnikach bo daleko troszkę mam do Wawy. No ale możeteraz się jakoś będę musiał zebrać i do wawy pognać heheeheheh. Jedno mnie smuci - a mianowicie to że w dalszym ciągu nie mam lepek klubowych :-? :-? :-? :-? :-? :-? :( :( :( . Zaś z drugiej strony będę miał może nawet w tym tygodniu dywaniki i to jest wielki " + " HEHEHEHE :-D :-D :grin: :grin: :-D :-D
Fillip
Swój
Kontakt:

Nio i ja teraz tez nie wiem co mam zrobic. Z Hayabusa sie umawialismy na wyjazd do Rudnik, a teraz to lipa, straszna lipa. Musze tez gleboko pomyslec, i nie wiem, moze tez do Modlina uderze, choc to kawal drogi odemnie.
Fillip---->C T M #157
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

No i kur... mać proszę teraz o zwrot honoru - szczególnie tego nerwowego WOW'a ostatnio ... bo opierd... to pierwszy ale sprawdzić to mu się nie chce :-P :-P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Corsa Klub”