Wszystko fajnie, plany sa, pomysly sa tylko jak napisal Sierak - nie ma kto ich realizowac. Ja wiem, ze kazdy by chcial, ale nie wiem czy kazdy zdaje sobie sprawe, ze zrobienie czego kolwiek dzisiaj to nie jest 1 telefon czy jedna wizyta w firmie. Wiaze sie z tym fakt, iz trzeba temu duzo czasu poswiecic, a co jest najwazniejsze - KASY. Tak kasy bo sama cena produktu, ktora teoretycznie sie zwroci to nie wszystko, koszty....telefony, jazda, czas tez niestety dzisiaj to pieniadz
Tak czy inaczej sprawe koszulek, polarow, proporczykow, bryloczkow i wielu innych tematow (o ktorych tylko "mafia CTM" wie

) uwazam, ze powinnismy to zostawic do zlotu w wawie (zaraz przed i zaraz po Modlinie

). Przedstawie wam kilka spraw organizacyjnych w temacie CTM bo jest nas coraz wiecej, coraz wieksze oczekiwania, a nie ukrywam, ze i ja mam coraz wieksze plany, ktorych realizacja bedzie jednak wymagac w duzej mierze waszego zaangazowania w zycie klubu.
Dlatego moja propozycja na dzis. Niech kazdy sobie zapisze co chcialby, zeby sie pojawilo w klubie, co powinno sie zmienic, w jakim kierunku ma isc........a na koniec przegladnal ta liste i odpowiedzial sobie na pytanie "ile z tych punktow moge pomoc zrealizowac".
Spotykamy sie w Modlinie 1go maja, potem 2go mamy spotkanie na wysokim szczeblu w wawie (organizacyjnie mysle, ze dopracuje to CTM wawa

I hope

) i poustalamy co z naszej strony mozemy zdzialac i jak sie podzielimy obowiazkami.