podziekowania
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- _balt_
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
podziekowania
wielkie podziekowania dla firmy SKOT tuning za pomoc, elemyty uzyte do ogarniecia kanta pochodza z tej firmy (DZIEKI SEBA) a przy okazja zagadka z czego zrobiony jest bad look w kancie w konkursie nie biora udzialu ZGUBEK I ART,s
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Mam nadzieje ze Kant zostal ogarniety po nieszczesliwym wypadku
W koncu DEMOCAR
wyglada tak jak pownien.
Ja tez mam czesci u siebie z tej firmy

Ja tez mam czesci u siebie z tej firmy
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
No scotty ... nie wiem jak to powiedziec ale to zdrada. Corsa nie zrobiona Twoja, nasze corsy RS'a nie maja a tu jakigos kanta
tjuningujesz. Oj nie ladnie, nie ladnie
.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
ja mam kilka fotek kanta w ostatniej odslonie...wiec jak chcesz, toscotty pisze:spoko teraz duzo czasu mamy to zrobimy szoka na nastepnym zlociku
MAFIA TUNING EXKLUSIVE![]()
a kant jak kant wlasnie żona sie do takiego przymierza bo clio za małe i za wolne
PS. Balt ty nie dziekuj tylko foty przysylaj bo musze projekcik zrobic
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
To moze mala podpowiedz:
z czegos co zawsze rdzewieje i szybko sie sypie w poldolotach
z czegos co zawsze rdzewieje i szybko sie sypie w poldolotach
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
pirat pisze:tez mi podpowiedz... jak on sie caly sypiezgubek pisze:To moze mala podpowiedz:
z czegos co zawsze rdzewieje i szybko sie sypie w poldolotach![]()
prog?
No widzisz jednak podpowiedz okazala sie skuteczna.
Ciekawe jaka Balt przewidzial nagrode
- satan
- Weteran
- Kontakt:
Re: podziekowania
_balt_ pisze:wielkie podziekowania dla firmy SKOT tuning za pomoc, elemyty uzyte do ogarniecia kanta pochodza z tej firmy (DZIEKI SEBA) a przy okazja zagadka z czego zrobiony jest bad look w kancie w konkursie nie biora udzialu ZGUBEK I ART,s
Ja wiem z progów od poloneza