Niskie zawieszenie
- _balt_
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Niskie zawieszenie
powiedzcie podniesc auto do gory czy przerabiac dokladke jest problem wszedzie zachacza i musialem zdjac co o tym sadzicie, moze auto zrobic w takzwany klin i tyl do gory podniesc, wsumie mozna by bylo podniesc dokladke troche ja przyciac ale wtedy sie z progami nie pokryje czekam na rady 

-
shreek
- Swój
- Kontakt:
to wyglada jak sztukowanina dwoch dokladek!!!! pozatym zweza sie calosc ku dolowi - na moj gust poinno byc rownolegle(boki rownolegle do siebie) a jak dolozysz nakladke to bedzie juz wogole zwezac sie i bedzie naprawde przesyt
jak juz to dokladke taka zeby nie obnizala nic ale zeby poszezala i oplatala delikatnie rure - chyba namieszalem ale wierze ze zostane zrozumiany
jak juz to dokladke taka zeby nie obnizala nic ale zeby poszezala i oplatala delikatnie rure - chyba namieszalem ale wierze ze zostane zrozumiany
-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
jak dla mnie ot wywal to...wogole nie pasuj do tego samochodu...
...i moze jeszcze powiesz ze zostawisz ten wydech?? i wykonczysz to siatka??
sorka ale dla mnie porazka...
...tak jak jest to mi sie podoba...(tzn bez tego czegos bialego - tak jak byl w modlnie - naprawde jeden z ladniejszych golfow...)
...i moze jeszcze powiesz ze zostawisz ten wydech?? i wykonczysz to siatka??
sorka ale dla mnie porazka...
...tak jak jest to mi sie podoba...(tzn bez tego czegos bialego - tak jak byl w modlnie - naprawde jeden z ladniejszych golfow...)
corsa A & Audi S3

-
Bronek_84
- Nowy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
Moje zdanie jest takie, że ta biała "listwa" wogule nie pasuje do auta pod względem dopasowania kształtu. Jak by była w kolorze reszty zderzaka to może by jeszcze uszła, ale puki co jest do bani. Jeśli koniecznie chcesz ją zostawić to zrób jej jakiś szpachlex żeby była bardziej pasowna i pomaluj na kolor nadwozia 
Nie zbadane są pokłady ludzkiej wyobraźni® 
-
arts
- Forum Master
- Kontakt:
Bronek ... dokladka zostanie w kolorze bialym dla kontrastuBronek_84 pisze:Moje zdanie jest takie, że ta biała "listwa" wogule nie pasuje do auta pod względem dopasowania kształtu. Jak by była w kolorze reszty zderzaka to może by jeszcze uszła, ale puki co jest do bani. Jeśli koniecznie chcesz ją zostawić to zrób jej jakiś szpachlex żeby była bardziej pasowna i pomaluj na kolor nadwozia
-
Bronek_84
- Nowy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
To może lepszy będzie wściekły róż albo seledynarts pisze:Bronek ... dokladka zostanie w kolorze bialym dla kontrastuBronek_84 pisze:Moje zdanie jest takie, że ta biała "listwa" wogule nie pasuje do auta pod względem dopasowania kształtu. Jak by była w kolorze reszty zderzaka to może by jeszcze uszła, ale puki co jest do bani. Jeśli koniecznie chcesz ją zostawić to zrób jej jakiś szpachlex żeby była bardziej pasowna i pomaluj na kolor nadwozia
Nie zbadane są pokłady ludzkiej wyobraźni® 
- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
bronek to pokaz ta swoja fure co ty zrobiles w swojej i nie kilo tylko kilogramowBronek_84 pisze:tylko 5 kilo szpachli na to zużyjesz_balt_ pisze:potraficie doradzic wiec jest juz pomysl ,czyli dokladka idzie aut !!! a zderzak caly pujdzie w szpacle zaszpachluje sie wszstkie rowki i zlamania zrobi sie gladziudki i bedzie oki lepszy pomysl???
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
to już jakoś będzie wyglądać, bo to co jest na początku to szkoda słów_balt_ pisze:potraficie doradzic wiec jest juz pomysl ,czyli dokladka idzie aut !!! a zderzak caly pujdzie w szpacle zaszpachluje sie wszstkie rowki i zlamania zrobi sie gladziudki i bedzie oki lepszy pomysl???
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Bys musial dac do chlopa zeby cos z tego wymacil,bo tak przylozone tylko to nic nie widac.Jakby chlop poszpachlowal i polakierowal to by to mysle jakos wyjzalo 
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
-
Budzio
- Swój
- Kontakt:
Pomysl na usuniecie rowkow git ale nie szpachla bo zderzak nioe jest az tak twardy i szpachla popeka. lepiej pogadac z fachowcami co naprawiaja popekane zderzaki(spawaja plastik czy jakos tak) iczy oni by ich nie usuneli. jak dobrze zrobia to starcza z 2 warstwy podkladu troche szlifowania i bedzie jak ta lala_balt_ pisze:potraficie doradzic wiec jest juz pomysl ,czyli dokladka idzie aut !!! a zderzak caly pujdzie w szpacle zaszpachluje sie wszstkie rowki i zlamania zrobi sie gladziudki i bedzie oki lepszy pomysl???
..::CTM#117::..