Teraz będę mógł szpanować wiedzą
Ostatnio ktoś pytał o rozrusznik:

Myślę że będzie to w miarę do odczytu.

ja juz prawie rok usmiecham sie do niektorych ziomkow ale wiekszosc nie ma czasu albo nie chce sie.Mam TISa 2000 ale tam w sumie nic nie ma do Corsy A.Budzio pisze:moze ot ale czy TiS tez spelnia podobne funkcje jak ta ksiazka??
z tego co wyczytalem w archiwum to raczej tak ale juz nie dowiedzialem sie skad aktualnie mozna go z netu zassac

Chyba sie naczekam tak jak tySzwagier pisze:ja juz prawie rok usmiecham sie do niektorych ziomkow ale wiekszosc nie ma czasu albo nie chce sie.Mam TISa 2000 ale tam w sumie nic nie ma do Corsy A.Budzio pisze:moze ot ale czy TiS tez spelnia podobne funkcje jak ta ksiazka??
z tego co wyczytalem w archiwum to raczej tak ale juz nie dowiedzialem sie skad aktualnie mozna go z netu zassac
Moze tym razem ktos sie zglosi aby pomoc:szukam Tis-a do Corsy A,podejzewam ze bedzie to wersja z 97r
Budzio pisze:no a pewnie najlepiej kazaa![]()
![]()
panowie chyba ktos z was pomoze???

Cyba dobra i wsumie to byl jedyny konkret jakiego dowiedzialem sie z archiwum ale to na ftp tis byl daaaaawno temu i juz go pewnie nie maGobo pisze:Budzio pisze:no a pewnie najlepiej kazaa![]()
![]()
panowie chyba ktos z was pomoze???Temat Tisa chodził na forum wiele razy , kiedyś w archiwum wyczytałem że ma go o ile pamietam ( chyba cyberpooh) na ftp i z tamtąt go zaciągnełem (dzięki)
Jeżeli to nie pooh go miał a ktoś inny to sorry (pamięć dobra ale krótka)
Budzio pisze:
Cyba dobra i wsumie to byl jedyny konkret jakiego dowiedzialem sie z archiwum ale to na ftp tis byl daaaaawno temu i juz go pewnie nie ma![]()

To nie książka tylko atrapa do corsy bendo pisze:Ksiazka do A (tylko czy to jest z cyklu "sam naprawiam" to nie wiem.. Wy sie znacie!):
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=20949779

Upskristo pisze:To nie książka tylko atrapa do corsy bendo pisze:Ksiazka do A (tylko czy to jest z cyklu "sam naprawiam" to nie wiem.. Wy sie znacie!):
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=20949779![]()