OT prezenty gwiazdkowe OT
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- kyniek
- Weteran
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
OT prezenty gwiazdkowe OT
mysle ze moze sie sprawdzi: Opiszcie jakie smieszne prezenty dostaliscie, ja np w tamty roku 2 identyczne bluzy dostalem albo moja siostra zapomniala pod choinke podlozyc i dala mi 2 tygodnie pozniej jak znalazla niechcacy, ale i tak najlepiej lubie jak dostaje np skarpetki + kasa
tja nastał czas spokojnego kombi...
-
UcHO
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Kontakt:
Ale wam dobrze...
ja prosiłem o nowe reflektory odp. NIE, o żarówki odp. NIE, o felgi
odp. NIE!!! o halogenki odp. NIE, mam już dość, jak tylko coś wspomnę na temat samochodu to od razu dostaję burę, jak się teraz zorientowali że mam zamiar zawiechę kupić to dopiero się zaczeło
Ale będę wytrwały i dam radę nie ustąpię, doprowadzę moje marzenie do końca, Pozdrawiam
-
kristo
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Kontakt:
Ucho witaj w klubie!!!! Mam identycznych starych. Tak samo reagują.UcHO pisze:Ale wam dobrze...ja prosiłem o nowe reflektory odp. NIE, o żarówki odp. NIE, o felgi
odp. NIE!!! o halogenki odp. NIE, mam już dość, jak tylko coś wspomnę na temat samochodu to od razu dostaję burę, jak się teraz zorientowali że mam zamiar zawiechę kupić to dopiero się zaczeło
Ale będę wytrwały i dam radę nie ustąpię, doprowadzę moje marzenie do końca, Pozdrawiam
Ojciec przy opłatku się pyta czego mi życzyć? Ja mu na to: turbafki na wiosnę... On na to"tyś chyba zgłupiał".....