OT ale ten świat pokręcony... OT
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
OT ale ten świat pokręcony... OT
:0 6-7 metrów od mojego okna (w pracy) znaleźli ciało w studzience... trwa akcja ... co to się dzieje na tym świecie

-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
Re: OT ale ten świat pokręcony... OT
AdamXXL pisze::0 6-7 metrów od mojego okna (w pracy) znaleźli ciało w studzience... trwa akcja ... co to się dzieje na tym świecie![]()
corsa A & Audi S3

- Gobo
- Nowy
- Kontakt:
Wyginaj śmiało ciało
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
to mnie już nie dziwiGobo pisze: Gość BMW kombi grzał (jak podała policja) 180-190 km/g miedzy samochodami , teraz jest jeden pas bo drugi remontują ,wiec wszyscy jadą jednym i on dawał tak między nimi hurtowo rozwalając te taki lizaki które rozgraniczają pasy a za nim dwa radiowozy na sygnale . Jechał w strone Legnicy, na zjeżdzie na Kąty Wr. Tiry zablokowały mu droge ,na chwile się zatrzymał ,próba rozbicia szyby przez policje nic nie dała ,potem pare strzałów z pistoletu ,ale gość nie wymiękł , zrobił nawrót podczas którego zachaczył Renault Magnum i spowrotem do Wrocka .Na zjeżdzie we Wrocławiu sytuacja sie powtarza z tym że kule Policji dosięgają kółek Beemki oraz :0 pracownika drogowego . Gość po paru kilosach zostaje obezwładniony .47 lat Niemiec Polskiego pochodzenia .Pracownik drogowy jak podała policja postrzelony w brzuch ale żyje. Tyle usłyszałem wczoraj w Radiu . Ludzie którzy dzwonili do radia mówili że to wyglądało jak w filmie.
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
adam za blisko schowales cialo 
wiem wiem, sory to nie tamat do zartow ale nie moglem sie powstrzymac
wiem wiem, sory to nie tamat do zartow ale nie moglem sie powstrzymac
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
-
Jedrus
- Swój
- Kontakt:
Tiaaaaa......a potem można znlaeźć ogłoszenie - Auto 5-letnie przebieg 150 kmGobo pisze:W australi i nowej zelandii jest Holden odpowiednik opla i woksola o ile się nie myleGUMIS2000 pisze:
kurde ale do kąd ??? Wow nowa zelandia ???
ta nie maja corsy ani nawet "anglika" (wokshola)
Tam to Ci dobry rower wystarczy. A rowery też można tuningować
Łódź wikingów i taczanka (ale Opel i też czarny) 
CTM#119
CTM#119
-
Thaurin
- Nowy
- Kontakt:
Gobo pisze:Na zjeżdzie we Wrocławiu sytuacja sie powtarza z tym że kule Policji dosięgają kółek Beemki oraz :0 pracownika drogowego.
...
Pracownik drogowy jak podała policja postrzelony w brzuch ale żyje. Tyle usłyszałem wczoraj w Radiu . Ludzie którzy dzwonili do radia mówili że to wyglądało jak w filmie.
eech... rzeczywiscie jak w filmie
nie wszyscy policjanci wiedza, ze obsluga pistoletu jest nieco bardziej skomplikowana niz machanie suszarka do wlosow zza krzaka
moze sie czepiam ale jakos nie pierwszy raz slysze, ze ucierpieli nawet niewinni ludzie podczas gdy cel zostaje trafiony po ktorejs z kolei zmianie magazynka badz wogole
a tak bardziej ogolnie co do tej dyskusji... to rzeczywiscie wypada poprzec przedmowcow i spieprzac stad przy pierwszej okazji
tym optymistycznym akcentem koncze i pozdrawiam
--- CTM #185 ---
[ CORSA B x12sz ]
[ CORSA B x12sz ]