jest bajerka
no i oczywiscie czekam na komentarze hhehehehe
pozdrawiam goraco !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VIOLA pisze:to ty chyba jestes beznadziejny ,napisz cos lepszego cwaniaku.Budzio pisze:Totalna beznadziej wywalcie ten temat bo smietnik sie zrobi
naprawde nic tu juz nie mozna napisac bo zaraz cie zjadableeeeeeeee
Doswiadczony bytem na roznych forach/listach/grupach wyrobilem sobie pewnego typu ignorancje wobec watkow, ktore powracaja jak bumerang. Tak sie akurat sklada, ze moda na tego typu "wkurzajace" stronki byla jakies 1,5 roku temu wiec odgrzewasz starocie. Do tego watpliwej jakosci, bo w tym temacie gorowaly strony z alarmbutonami z wielokrotnym wyborem, ktore uniemozliwialy zakonczenie wyswiecen okienek przez przytrzymanie entera (defaultowym klawiszem przy pytaniu "czy chcesz zaczac od poczatku" byl klawisz "tak" i bajka zaczynala sie od nowa).VIOLA pisze:to ty chyba jestes beznadziejny ,napisz cos lepszego cwaniaku.
aby powiedziec czy ktos jest beznadziejny czy nie to musisz ye osobe chyba raczej poznac , prawda? A ty mnie nie znasz(moze to i dobrze bo wtedy chcac czy nie musial bym znac ciebie ) wiec nie zycze sobie abys tak pisal o mojej osobie. Zreszta trzeb a ci wybaczyc wkoncu z tego co zdazylem zauwazyc to masz 20 pasyow nabitych i moze jest to pierwsze forum na ktorym sie udzielasz wiec trzeba ci wybaczyc .VIOLA pisze:to ty chyba jestes beznadziejny ,napisz cos lepszego cwaniaku.Budzio pisze:Totalna beznadziej wywalcie ten temat bo smietnik sie zrobi
kubelt pisze:Doswiadczony bytem na roznych forach/listach/grupach wyrobilem sobie pewnego typu ignorancje wobec watkow, ktore powracaja jak bumerang. Tak sie akurat sklada, ze moda na tego typu "wkurzajace" stronki byla jakies 1,5 roku temu wiec odgrzewasz starocie. Do tego watpliwej jakosci, bo w tym temacie gorowaly strony z alarmbutonami z wielokrotnym wyborem, ktore uniemozliwialy zakonczenie wyswiecen okienek przez przytrzymanie entera (defaultowym klawiszem przy pytaniu "czy chcesz zaczac od poczatku" byl klawisz "tak" i bajka zaczynala sie od nowa).VIOLA pisze:to ty chyba jestes beznadziejny ,napisz cos lepszego cwaniaku.
Ale zostawmy to, moze ci sie to podoba, moze tego nie znales, moze chcesz zrobic komus na zlosc.
Ale polecam lekture netykiety, chocby wedlug zasady "jak wejdziesz miedzy wrony to kracz jak i one". Brak OT w temacie watka na tematycznym forum i brak ostrzezenia o zawartosci linka - wygasajaca juz kultura wymagala by ostrzegac o takiej zawartosci gdyz mozesz komus utrudnic zycie i zmarnowac jego czas.
Pominmy juz kulture osobista i sposob wyrazania sie...
Mialem to przemilczec ale dzis mam zly humor wiec powstalo co powstalo. Czasem naprawde brak mi na forach dyskusyjnych jakze popularnego PLONK`a.