Stuka w zawieszeniu
Stuka w zawieszeniu
mam pytanie, stuka mi coś w tyle w corsie myślałem że to amortyzatory ale to nie to wymieniłem je a tu jak stukało tak stuka . najbardziej stuka jak styłu siedzą jakies osoby albo jak jest załadowany bagażnik co to może być czy to mogą być sprężyny jak tak to ile kosztują nowe?
-
Poli
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Re: coś mi stuka w corsie
to stuka ten facet ktorego w zeszla sobote chciales wywiesc do lasu w bagaznikuronin21 pisze:mam pytanie, stuka mi coś w tyle w corsie myślałem że to amortyzatory ale to nie to wymieniłem je a tu jak stukało tak stuka . najbardziej stuka jak styłu siedzą jakies osoby albo jak jest załadowany bagażnik co to może być czy to mogą być sprężyny jak tak to ile kosztują nowe?
a tak na powaznie to niemam pojecia sprezyny to raczej niesa
śmigaczo-fruwacz
-
frycek
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
..hehehe to dobre u mnie jest to samo, przy obciazeniu slychac wyrazny stuk a jak jest bardzo wyboiscie to nawet odnosi sie wrazenie jakby cla os byla poluzowana.. to sie juz tak ciagnie od paru lat jeszcze jak corsiawke serwisowalem u opla, nic tam nie stwierdzili.. pozniej na wlasna reke szukalem, rura - wyeliminowana, sprezyny - ok, luzu na lozyskach nie bylo... do tej pory nie wiem co to jest
:):)
#267 Corsa B x14sz
---==========---
---==========---