Wiec UWAGA
Do wszystkich co jezdza trasa torunska!!
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
Lukiso
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Do wszystkich co jezdza trasa torunska!!
Chcialem was ostrzec przed kamerami na Torunskie, Znajduja sie one kolo M1 (real) tam gdzie sie wjezdza na most (chyba wiece,jesli nie to wytlumacze bardziej
) Dokladnie to sa 2 kamery, jedna ma do ograniczenia 70 a druga do 50km\h
Wiec UWAGA
Wiec UWAGA
CTM -->187<--
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
ale w ktora strone jadac ?
wytlumacz dokladniej
wytlumacz dokladniej
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
Ja slyszalem, ze jest jedna juz na tym luku jak sie zjezdza na Marki (jest tam biale pudeleczko), ale to nie znaczy, ze jest tam radar, takich bialych pudeleczek w Wwie jest mnostwo, tylko ze wiekszosc pusta bo sa chyba tylko dwa radary na cala stolice, wiec wiekszosc tylko "straszy". Ja jezdze tamtedy prawie codziennie (zwalniam, ale na pewno nie do 50) i nic mi jeszcze nie przyszlo..