I znowu zaczyna sie szkoła
Czy komus jeszcze jest też ciezko z tego powodu
Już ja widzę, jak Ty się będziesz uczył. Ja miałem tak:qomo pisze:taaa a u mnie maturka:-) i jak tu sie uczyc jak corsia taka samotna w garazu:-(
Na Wydział Zarządzania na UW (stąd wiem, gdzie jest wspominana stacja NESTE, bo to blisko) na wieczorowe. One są w trybie dziennym, tylko tak się nazywają, bo są płatne. I po pierwszym roku jest szansa się przenieść na dzienne. A do progu studiów dziennych zabrakło mi 3 jebanych punktów_balt_ pisze:pirat i gdzie sie wkoncu dostales?
pirat pisze:A ja też mam wrzesień wolnyyupi! Zaczynam studnia... ciekawe jak będzie
Już ja widzę, jak Ty się będziesz uczył. Ja miałem tak:qomo pisze:taaa a u mnie maturka:-) i jak tu sie uczyc jak corsia taka samotna w garazu:-(
sierpień - będę uczył się od września, to będzie lżej
wrzesień - robię miesiąc przerwy i zaczynam od października
październik - zacznę w feria świąteczne...
... po nowym roku...
... po studniówce...
... po feriach... i w końcu trzeba było.
Maturka to leberko w porównaniu z egzamsami na studia.
pozdro
heh nie tylko Ty tak masz...qomo pisze:pirat pisze:A ja też mam wrzesień wolnyyupi! Zaczynam studnia... ciekawe jak będzie
sierpień - będę uczył się od września, to będzie lżej
wrzesień - robię miesiąc przerwy i zaczynam od października
październik - zacznę w feria świąteczne...
... po nowym roku...
... po studniówce...
... po feriach... i w końcu trzeba było.
Maturka to leberko w porównaniu z egzamsami na studia.
pozdro
hyhy co roku tak mam:-)
przynajmniej bedziemy wyedukowaniwow pisze:do szkoly dzieciaki![]()
pirat: bedziesz mial fajnych wykladowcow... niektorych
ja tam czas dla corsi zawsze znajdehayabusa 5 pisze:oj właśnie wróciłem z rozpoczecia. Jednym słowem MASAKRA już mi sie niedobrze robi na widok mojej ukochanej nauczycielki z histroii![]()
![]()
Bede musiał sie pożegnać na pewien czas z corsiawka bo nie bedzie czasu na to zeby nią sie opiekować
no wiesz też mi sie zdrazy zawalic jakies lekcje po to aby posmigac corsiawkafabryk pisze:ja tam czas dla corsi zawsze znajdehayabusa 5 pisze:oj właśnie wróciłem z rozpoczecia. Jednym słowem MASAKRA już mi sie niedobrze robi na widok mojej ukochanej nauczycielki z histroii![]()
![]()
Bede musiał sie pożegnać na pewien czas z corsiawka bo nie bedzie czasu na to zeby nią sie opiekowaćmoge sie nie wyspac moge zawalic noc ale czas dla furaka zawsze bedzie
![]()
![]()
![]()
pozdr