Pozdrowienia z zimnej Szwecji
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- Szwagier
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Pozdrowienia z zimnej Szwecji
Pozdrawiam WAS drodzy klubowicze,bracia,przyjaciele...
Jest tu zimno,Cors malo,najwiecej C.Niestety mam rzadki dostep do netu ale bede sie staral odwiedzac forum tak czesto jak bede mogl.
Bawcie sie,pracujcie,przerabiajcie Corsy!!!
Jest tu zimno,Cors malo,najwiecej C.Niestety mam rzadki dostep do netu ale bede sie staral odwiedzac forum tak czesto jak bede mogl.
Bawcie sie,pracujcie,przerabiajcie Corsy!!!

Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
-
kristo
- Weteran
- Kontakt:
O to coś nie trafiłeś z tymi szwedkami, bo jak ja byłem pare latek temu to było na czym oko zawiesićSzwagier pisze:Szwedki zimne i brzydkie.
Cors malo,raczej tylko C,ale za to ile innych fur.Jak kupie aparat i jak uda sie je zlapac w locie to zrobie zdjecia,znajomi mowia ze tu duzo jest Illegal Street Racees.
![]()
![]()

- Szwagier
- Weteran
- Kontakt:
To prawda amerykanskie krazowniki z lat 50-60 sa wypasiaste.W ogole tutaj moda na starocie,np widzialem u kolesia na scianie stara dachowke z mchem.Zajebiste tez sa Saaby na full wypasie np na 18 calowych felach,miodek,albo Audi S8 na 19"!!MadMac pisze:Witka Szwafier i pozdrowkaCo prawda to prawda, Szwedki nie sa najfajniejsze... i nudnawo tam, ale bryczki to maja miodzio
, zwlaszcza amerykanskie z lat 50-60... trzymaj sie tam i niech ci kasa plynie strumieniami cobys mial za co furke robic po powrocie
Widzialem kilka COrs A i B.Zero tuningu na nich.A w oplakanym stanie,a B w standardzie.
W sumie jak tak rozgladalbym sie za furami to chyba nadwyrezylbym szyje ogladajac sie za kazda fajna fura w Stokholmie
Pozdrawiam.Sorry ze podtrzymuje temat,ale ja tesknie do Polska,bo Polska to piekny kraj i zajebiste LASKI w Polsce sa (ja chce do swojej!!)

- Szwagier
- Weteran
- Kontakt:
Ale dzisiaj widzialem fajne fury:Chevroleta jakas taka polciezarowke na zajebistych duzych kolach,full wypas,a z smiesznych to widzialem Siene truck (taki pickup),pare Mesiow,Bawarek,Leksusow,ale malo tuningowanych fur.Mieszkam za daleko od Sztokholmu,wiec nocami nie szlajam sie po nim.

- Szwagier
- Weteran
- Kontakt:
Szkoda ze nie mam aparatu.Tuatj jest tyle furek ze szok.A jak widze jakiego Saaba na 18" lub 19" albo Mesia SLK 320
to az szczena opada.Malo jest tu Opli,chyba ze na obrzezasz miasta.Musze jeszcze znalesc sklep z czesciami tuningowymi i obadac ceny.

- Szwagier
- Weteran
- Kontakt:
Ale teskno mi do jazdy samochodem,juz 3 tygodnie nie trzymalem fajery.W niedziele jade na gokarty pojezdzic troche,planuje tez pozwiedzac pare salonow np ferrari/masserati,porsche i pare innych.Ciagle jeszcze nie wiem gdzie sa sklepy Car Audio i Tuning,ale znajde,musze bo sobie nie daruje
Pozdrawiam
Pozdrawiam