[offtopic] juve vs real

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
ODPOWIEDZ
norm4n
Nowy
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

[offtopic] juve vs real

Post autor: norm4n »

Wiem ze to nie te forum , ale mimo to ten temat w moim przypadku dotyczy corsy - napisze na poczatku zebyscie od razu mnie nie opieprzyli. Postawilem troche kasy na 2:1 dla juve i niestety o ta jedna bramke za malo - tak by bylo na zakup grilla i troche kasy na wodke.

:-( :-( :-( Wracajac do tematu - co sadzicie na temat meczu - moim zdaniem real jest juz za stary i na emeryturke a juve zagral mecz roku.
Szkoda mi tylko Nedveda - zapracowal i to bardoz na ten final a nie zagra sobie :-( Figo i Carlos pokazali ze sa bardziej legenda niz zywymi gwiazdami , a przed del Piero chyle czola - mimo tylu lat biega jak mlodzieniaszek.
"We who ruled the waters, the earth and sky
Are now to be destroyed (disappear without a sign)
Why important no more is our will to be
Isn't it our own ingenuity to create our destiny ... "
Corstek
Nowy
Imię: Tomek
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Re: [offtopic] juve vs real

Post autor: Corstek »

norm4n pisze: Figo i Carlos pokazali ze sa bardziej legenda niz zywymi gwiazdami , a przed del Piero chyle czola - mimo tylu lat biega jak mlodzieniaszek.
A figo w meczu z barca chyba jakis czas temu taka brame siekna, ni to strzal, ni to mieciutkie podanie, a brama wpadla za bramkarzem.
A w nastepnym meczyku ktoryms pokazal ze potrafil to zrobic jeszcze raz
A juve nie moglem ogladac bo mam cyfre PLUUSS a byla burza i dupa
NIe ma jak kablowa
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”