pieprzone zlodziejstwo !!!
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
arts
- Forum Master
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
pieprzone zlodziejstwo !!!
dzisiaj kolo 13 na nowym swiecie wywalili mi szybe boczna od pasazera z kopyta, wyjeli radjo (kameleona) z pod siedzenia, odcieli wiazke kabli, wyjeli zmieniarke(12cd), kable laczacy zmieniarke z radiem, lapy bym chyba odciol temu zajebancowi jak bym go spotkal, jestem wnerwiony na maxa, polska to kraj zlodzieji
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
o 13??? na nowym swiecie ?!?!? przeciez tam mnostwo strazy miejskiej i czipsow ! ja pierdziele!
wspolczuje
rozumiem ze jedziesz na wolumen szukac ?
wspolczuje
rozumiem ze jedziesz na wolumen szukac ?
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
- YAQB
- Weteran
- Kontakt:
NO tak tak ... a to Polska wlasnie ...
W weekend bylem na mazurach. Bodajze w sobote pojechalem ze znajomymi z ciekawosci do Mikolajek do hotelu Golebiewski. Samochodow mnooooostwo na parkingu. Bylem w budynku ok. 2h. Po powrocie stwierdzilem brak wkladow obu lusterek bocznych ... Oczywiscie strata finansowa o niebo mniejsza ... ale jak wesolo sie wracalo w niedziele w taki ruch do Wawki bez luterek .. tjaa ..
Dolaczam sie do kondolencji.
Pozdrawiam
W weekend bylem na mazurach. Bodajze w sobote pojechalem ze znajomymi z ciekawosci do Mikolajek do hotelu Golebiewski. Samochodow mnooooostwo na parkingu. Bylem w budynku ok. 2h. Po powrocie stwierdzilem brak wkladow obu lusterek bocznych ... Oczywiscie strata finansowa o niebo mniejsza ... ale jak wesolo sie wracalo w niedziele w taki ruch do Wawki bez luterek .. tjaa ..
Dolaczam sie do kondolencji.
Pozdrawiam
-
UcHO
- Weteran
- Kontakt:
NO jak juz sie żalić to ja też miałem z lusterkami przygodę, po pobycie na imprezie klubowej wyszedłem i nie miałem lusterek bocznych, o dziwo nie lezały nigdzie obok samochodu i nigdzie ich nie znalazłem, A najdziwniejsze było to że komuś się chciało nawet tłumik urwać, najwidoczniej mi na końcówki naskoczył bo tłumik leżał na ziemi i cały układ wydechowy się pogioł i wszystko trzeba było robić