Niespodzianka w kole

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
ODPOWIEDZ
Lukiso
Nowy
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Niespodzianka w kole

Post autor: Lukiso »

Dzis jadac z ojcem uslyszalem ze cos nam piszczy w kole, wiec mu powiedzialem i sie zatrzymal oraz sprawdzislismy ale nic niby nie bylo wiec jedziemy dalej a tu coraz mocniej zaczyna huczec . No to sie gdzies dalej ojciec zatrzymal, zdjal kolo i sie okzala ze jakis idota wlozyl miedzy kolem a przednim hamulcem 20cm pret :[
Nie wiem kto to byl ale bym go za to chyba zabil bo przeciez gdyby ojciec jechal trasa ponad 140km/h i by przez to sie kolo zablokowalo no to tylko wypadek albo slup :[
Ostatnio zmieniony 1 maja 2003, o 20:12 przez Lukiso, łącznie zmieniany 1 raz.
CTM -->187<--
WoDzU
Nowy
Kontakt:

Post autor: WoDzU »

:0 :0 :0 No to mieliscie naprawde szczescie w nieszczesciu. Proponuje znalezc tego kogos i mu ten pret wsadzic wiadomo gdzie :bardzozly: :bardzozly:
Lukiso
Nowy
Kontakt:

z wielka checia bym to zrobil tylko nie wiem gdzie ojcu to ktos podrzucil i kiedy :(
CTM -->187<--
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: pirat »

co za pojebani ludzie!!! Bezmózgi p....ne. Takie głupkowate żarty mogą kosztować kogoś życie.

Mój tata kiedyś mial podobną sytuację. Zatrzymał się ciężarówką na obiad i jak wychodził, to na całe szczęście obszedł auto, bo jakieś gówniaże poukładali mu 8 butelek po piwie pod koła przyczepy. Ale się wkurzył. Powyjmował butelki i poszedł do właściciela, który był nie daleko. powiedział mu, że właśnie stracił klienta i że jeszcze powie kumplom przez CB. Gościu podobno zrobił się czerwony ze złości i powiedział, że gówniarzom nogi z ... powyrywa ;)

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Szwagier
Weteran
Kontakt:

Post autor: Szwagier »

Brak wyobrazni.Nieodpowiedzialnosc.Ja bym sie strasznie wkurw... jakby ktos zrobil mi cos takiego a jakbym dorwal to...
Obrazek
Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
Lukiso
Nowy
Kontakt:

wiem ludzie sa niepowazni takie zarty to niech sobie robia a nie komus :)
CTM -->187<--
Awatar użytkownika
_balt_
Weteran
Kontakt:

Re: Niespodzianka w kole

Post autor: _balt_ »

Lukiso pisze:Dzis jadac z ojcem uslyszalem ze cos nam piszczy w kole, wiec mu powiedzialem i sie zatrzymal oraz sprawdzislismy ale nic niby nie bylo wiec jedziemy dalej a tu coraz mocniej zaczyna huczec . No to sie gdzies dalej ojciec zatrzymal, zdjal kolo i sie okzala ze jakis idota wlozyl miedzy kolem a przednim hamulcem 20cm pret :[
Nie wiem kto to byl ale bym go za to chyba zabil bo przeciez gdyby ojciec jechal trasa ponad 140km/h i by przez to sie kolo zablokowalo no to tylko wypadek albo slup :[
bardzo mnie to interesuje i teraz to nie jest uszczypliwe albo cos tylko prosze lukiso napisz dokladniej jak ten pred byl tam wlozony cikawi mnie dokladnie gdzie ?
Lukiso
Nowy
Kontakt:

Jak widzisz kolo to sa w okol kola takie dziurki i ktos mi akurat przez ta dziurke wlozyl i trafil prosto na hamucle :(
CTM -->187<--
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”