Nie wiem kto to byl ale bym go za to chyba zabil bo przeciez gdyby ojciec jechal trasa ponad 140km/h i by przez to sie kolo zablokowalo no to tylko wypadek albo slup
Niespodzianka w kole
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
Lukiso
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Niespodzianka w kole
Dzis jadac z ojcem uslyszalem ze cos nam piszczy w kole, wiec mu powiedzialem i sie zatrzymal oraz sprawdzislismy ale nic niby nie bylo wiec jedziemy dalej a tu coraz mocniej zaczyna huczec . No to sie gdzies dalej ojciec zatrzymal, zdjal kolo i sie okzala ze jakis idota wlozyl miedzy kolem a przednim hamulcem 20cm pret
Nie wiem kto to byl ale bym go za to chyba zabil bo przeciez gdyby ojciec jechal trasa ponad 140km/h i by przez to sie kolo zablokowalo no to tylko wypadek albo slup
Ostatnio zmieniony 1 maja 2003, o 20:12 przez Lukiso, łącznie zmieniany 1 raz.
CTM -->187<--
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
co za pojebani ludzie!!! Bezmózgi p....ne. Takie głupkowate żarty mogą kosztować kogoś życie.
Mój tata kiedyś mial podobną sytuację. Zatrzymał się ciężarówką na obiad i jak wychodził, to na całe szczęście obszedł auto, bo jakieś gówniaże poukładali mu 8 butelek po piwie pod koła przyczepy. Ale się wkurzył. Powyjmował butelki i poszedł do właściciela, który był nie daleko. powiedział mu, że właśnie stracił klienta i że jeszcze powie kumplom przez CB. Gościu podobno zrobił się czerwony ze złości i powiedział, że gówniarzom nogi z ... powyrywa
Pozdrawiam
Mój tata kiedyś mial podobną sytuację. Zatrzymał się ciężarówką na obiad i jak wychodził, to na całe szczęście obszedł auto, bo jakieś gówniaże poukładali mu 8 butelek po piwie pod koła przyczepy. Ale się wkurzył. Powyjmował butelki i poszedł do właściciela, który był nie daleko. powiedział mu, że właśnie stracił klienta i że jeszcze powie kumplom przez CB. Gościu podobno zrobił się czerwony ze złości i powiedział, że gówniarzom nogi z ... powyrywa
Pozdrawiam
- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
Re: Niespodzianka w kole
bardzo mnie to interesuje i teraz to nie jest uszczypliwe albo cos tylko prosze lukiso napisz dokladniej jak ten pred byl tam wlozony cikawi mnie dokladnie gdzie ?Lukiso pisze:Dzis jadac z ojcem uslyszalem ze cos nam piszczy w kole, wiec mu powiedzialem i sie zatrzymal oraz sprawdzislismy ale nic niby nie bylo wiec jedziemy dalej a tu coraz mocniej zaczyna huczec . No to sie gdzies dalej ojciec zatrzymal, zdjal kolo i sie okzala ze jakis idota wlozyl miedzy kolem a przednim hamulcem 20cm pret![]()