Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
A teraz prosimy o przyznanie sie na forum ogólnym co dzisiaj za wapaniała okazja do swietowania i ktora
A ja w imieniu swoim, ReniQ'a oraz flipperka zycze
najnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnajnaj-ładniejszych
autostopowiczek:]
A tymczasem - wybierz sobie prezent
No ja oczywiście się dołączam do życzeń ... niech Pan Szanowny pojawia się częsciej u Nas bo jak na razie to 2- za obecność w życiu klubu. .
Oczywiście życze pięknych kobiet, pięknych kobiet i jeszcze pięknych kobiet ... no i oczywiście zdrowia bo przy takiej ilości pięknych kobiet to Ci się na pewno przyda.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi webActive :: profesjonalnie i z pasją
eeehhh...moje staaare serce (to już 24 latka ) wzruszyło się...!:) wszyystkim baaardzo dziękuję za życzenia, jest mi straasznie miło, że pamiętaliście.. !!!:)))) No i oczywiscie obiecuje poprawic swoja ocene "za udzial w zyciu klubu", no bo faktycznie wstyd troche jak na jednego z jego założycieli
Mishka - ty stara d... jestes Jak ja sie mam przy twoim wieku ze swoim Ale pocieszam sie ze do Modlina jeszcze nie zmienie go
Jeszcze raz naj naj naj - CTM pamieta !
Mafia uczy, Mafia radzi, Mafia nigdy cie nie zdradzi