SKRADZIONO RADIO!
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
SKRADZIONO RADIO!
schodze przed chwila do samochodu i widze wytluczona szybe. gdyby ktos gdzies trafil, albo slyszal o jvc kd sh77 to jest ono kradzione i pochodzi wlasnie z mojego samochodu. panelu oczywiscie skurwysyn nie ma, ciekaw jestem jak go zdobedzie do tego radia.. hehe..

- zgubek
- Weteran
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
A widzisz gdzies zebym napisal ze masz je odkupic?Moze beda akurat je mieli.Kiedys mojemu kumplowi chcieli sprzedac wlasnie jego radio,to najpierw zaniemowil a po chwili spuscili kolesiom taki wpierdol ze pouciekali zostawiajac reszte tego co mieli,a mieli tego caly plecak.
Kolesie mieli po 15-16 lat.
Kolesie mieli po 15-16 lat.
-
Fillip
- Swój
- Kontakt:
Nio mojemu kuzynkowi kiedys w sobote tez buchneli radio, to na drugi dzien na gieldzie juz bylo do opchniecia. Najgorsze bylo to, ze on wczesniej tez kradzione kupil i nie mial na nie zadnych papierow.
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Trzeba na kieszeń przerabiać bo inaczej nie ma bata ... nie upilnujesz. Prędzej czy póżniej ci zabiorą. 
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
Feliks
- Nowy
Markos wspolczuje ale co sie tu dziwic jak np w gliwicach na gieldzie prawie wszyscy co chandluja radiami skupuja panele i moge sie zalozyc ze so twojego modelu do 150 zl dostane taki panel.Jedz z kumplem poszukaj radia jak znajdziesz to kolesiom nogi z dupy powyrywac bo nie ma innej rady
pozdrawiam
pozdrawiam
- !markos
- M A S T E R
kenwood z mp3 to nie drugie od gory jvc.. a poza tym jak chcesz zrobic kieszen z w miare bezstratnymi i trwalymi polaczeniami ze wzmacniaczem, hmm?
pozostaje mi sie cieszyc ze gnojek ukradl niespecjalnie sprzedawalne radio.. to nie jest pionierek za 3 stufki lezacy na pietrowo poustawianych trupach na wolumenie.. moze mu sie to jeszcze odbije. taka mam nadzieje.
a szybke mam juz nowa..
pozostaje mi sie cieszyc ze gnojek ukradl niespecjalnie sprzedawalne radio.. to nie jest pionierek za 3 stufki lezacy na pietrowo poustawianych trupach na wolumenie.. moze mu sie to jeszcze odbije. taka mam nadzieje.
a szybke mam juz nowa..

- !markos
- M A S T E R
NUMER SERYJNY RADIA TO:
KD-SH77RBEX
JVC2077N2A90293
JAKBY KTOS GDZIES TRAFIL, PROSZE O KONTAKT: markos@chomiczowka.net. pl 604775121
KD-SH77RBEX
JVC2077N2A90293
JAKBY KTOS GDZIES TRAFIL, PROSZE O KONTAKT: markos@chomiczowka.net. pl 604775121