PROGRAM TIS (TAKI JAKIEGO URZYWAJA W SERWISACH OPLA)
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
Migdal
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
PROGRAM TIS (TAKI JAKIEGO URZYWAJA W SERWISACH OPLA)
OD KILKU DNI JESTEM W POSIDANIU TAKIEGO PROGRAMIKU PRZYZNAM ZE JESTEM Z NIEGO W PEWNYM STOPNIU ZADOWOLONY CHOC JESZCZE DO KONCA NIE POZNAŁEM GO W CAŁOŚCI WIEC NIE MOGE POWIEDZIEC ZE JEST TO JAKIS SZCZEGÓLNY BAJER I ZE JEST NAJLEPSZY NA SWIECIE POWIEDZMY ZE JAK CHCIALEM ZOBACZYC CZY I JAK MOZNA WYMIENIC SZYBE W DZRZWIACH PRZEDNICH OPIS JEST AZ ZA SZCZEGOŁOWY ALE JAK WPISALEM HASLO TERMOSTAT POJAWIL SIE NAPIS ZE TAKIEGO TEMATU TAM NIE MA
WIEC JAK KTOS UWAZA ZE JEST ZAINTERESOWANY TO NIECH PISZE DO MNIE NA MAILA PRZYZNAM ZE JA ZA NIEGO DALEM 25 ZL PLUS PRZESYLKA ALE SAM ODSTAPIE KOPIE JEGO ZA 10 ZL PLUS POBRANIE OK 8ZL KTO CHCE NIECH PISZE NA MAIL. POSTARAM SIE SZYBKO ODPISAC POZDRAWIAM - MIGDAL
WIEC JAK KTOS UWAZA ZE JEST ZAINTERESOWANY TO NIECH PISZE DO MNIE NA MAILA PRZYZNAM ZE JA ZA NIEGO DALEM 25 ZL PLUS PRZESYLKA ALE SAM ODSTAPIE KOPIE JEGO ZA 10 ZL PLUS POBRANIE OK 8ZL KTO CHCE NIECH PISZE NA MAIL. POSTARAM SIE SZYBKO ODPISAC POZDRAWIAM - MIGDAL
Migdal #025
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
a ja odstapie kopie za darmo 
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
-
Migdal
- Świeżak
- Kontakt:
A KTO MOWI O ZARABIANIU ODDAJE GO POKOSZTACH BO SAM NIE DOSTALEM GO ZA DARMO
A CO DO PROGRAMIKU TO KOLEGA JUZ CHYBA NAPISAL CO I JAK JEST ON NIE TYLKO DO CORSY A I B W ROCZNUKACH OD 87 DO CHYBA 97 (WERSJA KTORA MAM ) MOZNA Z NIEGO SPRAWDZACMNAPRAWY TEZ DO INNYCH OPLI ASTRY ITD
JEST ON NA JEDNEJ PLYTCE CD I ZAJMUJE NA NIEJ OK 500 MB POZDRAWIAM

JEST ON NA JEDNEJ PLYTCE CD I ZAJMUJE NA NIEJ OK 500 MB POZDRAWIAM
Migdal #025
-
Migdal
- Świeżak
- Kontakt:
TERAZ TO RAPTEM KAZDY MA TEN PROGRAMIK NAWET HAYABUSA ALE JAK PYTALEM WCZESNIEJ TO KAZDY NIC NIE WIEM I NIC NIE WIDZIAL WIC JAK TO JEST JAK JA WYDALEM KASE I CHCIALEM SIE PODZIELIC TYM CO MAM TO WY MNIE OBJEZDZACIE SZKODA ZE TAK JEST A ZA DWA ZETA NO TO ROZUMIEM JAK KTOS CHCE TO WAM ODDAM ZA FRIKO TYLKO ZE SWOIMI PLYTKAMI DO MNIE WPADNIJCIE I NIEMA SPRAWY POZDRAWIAM
Migdal #025
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
trzeba bylo uwazac na forum to bys wiedzial ze adam caly czas go wrzucal i dzisiaj wlasnie skonczyl i bedzie dostepny.
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
-
WujkO
- Nowy
- Kontakt:
EPC & TIS
MIGDAL: kiedyś dałem linka do strony na której sie znajduje taki własnie stary TIS i EPC ale po angilesku, ale zdaje sie ze juz autor zgodnie z informacjami usunął:(
POOH: jak masz zamiar to udostepnić wersje 2000? będzie możliwość zamówienia tego u Ciebie ??
POOH: jak masz zamiar to udostepnić wersje 2000? będzie możliwość zamówienia tego u Ciebie ??
pozdrawiam
Ł.W.
Golf III, 1.4i
Ł.W.
Golf III, 1.4i
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
- Szwagier
- Weteran
- Kontakt:
Migdal nie nerwuj sie.Nastepnym razem jak bedziesz chcial cos kupic lub zrobic i umiescic to na forum to najlepiej bedzie jak najpierw sprawdzisz wszystkie posty przynajmniej z ostatniego miesiaca.Wiele tematow jest tu i tak powtarzanych.Migdal pisze:TERAZ TO RAPTEM KAZDY MA TEN PROGRAMIK NAWET HAYABUSA ALE JAK PYTALEM WCZESNIEJ TO KAZDY NIC NIE WIEM I NIC NIE WIDZIAL WIC JAK TO JEST JAK JA WYDALEM KASE I CHCIALEM SIE PODZIELIC TYM CO MAM TO WY MNIE OBJEZDZACIE SZKODA ZE TAK JEST A ZA DWA ZETA NO TO ROZUMIEM JAK KTOS CHCE TO WAM ODDAM ZA FRIKO TYLKO ZE SWOIMI PLYTKAMI DO MNIE WPADNIJCIE I NIEMA SPRAWY POZDRAWIAM
Pozdrawiam !!!
-
kristo
- Weteran
- Kontakt:
Re: EPC & TIS
udało mi się go sciągnąć ale nastąpiły jakieś błedy i nie moge go rozpakować. tego jest ponad 500 mb. i teraz nie wiem czy sciągać jeszcze raz czy da się z tym coś zrobićWujkO pisze:MIGDAL: kiedyś dałem linka do strony na której sie znajduje taki własnie stary TIS i EPC ale po angilesku, ale zdaje sie ze juz autor zgodnie z informacjami usunął:(

- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
We wrocławiu jestem 22 luty- sobota 8-14 polibuda wydział elekrtoniki budynek C-2 (zapisy) Nie wiem kiedy odzyskam telefon (jakieś klejące ręceSzkoda bo bym sobie poszperal w tym programiku!!
Mogę wziąść ze sobą : Tis 2000PL 2xCD + Schematy 1xCD, Tis97 1xCD(dla posiadaczy Corsy A chyba lepszy?), EPC97 1xCD
2 zł za CD może być
-
WujkO
- Nowy
- Kontakt:
chłopaki ja mam TIS i EPC ze stronki o której wczesniej wspominałem i mi to chodzi, kazdy zajmuje po jednej płytce, nie jest to najnowsze ale Corsa A jest spoko opisana, niestety ale po angielsku co mnie nie raduje:(
jak chcecie moge go podzielić i komuś wrzucić, jednak to po egzmainach które pewnie skoncze w tym tygodniu
jakby co dajcie znać
BTW
nie można sie dopchać na serwer Pooh'a

jak chcecie moge go podzielić i komuś wrzucić, jednak to po egzmainach które pewnie skoncze w tym tygodniu
jakby co dajcie znać
BTW
pozdrawiam
Ł.W.
Golf III, 1.4i
Ł.W.
Golf III, 1.4i
-
- beny -
- Nowy
- Kontakt:
Jesli jest tu mowa o programach ze strony Bengamina to tez to kiedys stargalem no i sie dalo zainstalowac, ale gimnastyki bylo przy tym od cholery (juz teraz nie pamietam jakie to byly kombinacje). Jak sadze nie zapomnieliscie nadac plytom wlasciwych labelkow - bez tego ani rusz, a pozniej to sie jakos instalowalo na dwie tury, wpierw jakis programik z plyty, a pozniej dopiero TIS... kosomos straszny.kristo pisze:To znaczy że to jest błąd żle sciągniętego programu, szkoda bo będę musiał to wykasować.....Szwagier pisze:Kristo ja sciagalem z 3 razy i tez mi jakis blad wyskakiwal i w Tis i w EPC![]()
Też bym się pisał na ten Tis97 do Corsy A.
Beny CTM #081
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
Dla Corsy A
Dla opisów : co jak zrobić - Tis 2000PL
dla szczegółowych danych: tis 97 (więcej danych o "starszych" silnikach)
Jak udostępnisz miejsce na jakimś serwerze to wersje 97 prześle netem gratis
Dla opisów : co jak zrobić - Tis 2000PL
dla szczegółowych danych: tis 97 (więcej danych o "starszych" silnikach)
Jak udostępnisz miejsce na jakimś serwerze to wersje 97 prześle netem gratis