Bo jak bylem w servisie to powiedzieli ze z montarzem na 2 szyby bedzie ok 1000zl wiec na 4 szyby 2000zl wiec nie bardzo chce tyle placic
Elektryczne szyby
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
Lukiso
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Elektryczne szyby
Czy wie ktos gdzie mozna tanio zamontowac elektryczny szyby?? Najlepiej gdyby ten zaklad byl w warszawie.
Bo jak bylem w servisie to powiedzieli ze z montarzem na 2 szyby bedzie ok 1000zl wiec na 4 szyby 2000zl wiec nie bardzo chce tyle placic
CTM -->187<--
-
Fillip
- Swój
- Kontakt:
Cos mi sie wydaje, ze na allegro cos takego mozna kupic. Tzn. caly system do otwierania. Byc moze jakbys sam to kupil i zawiozl tylko do montazu to by bylo taniej. Zawsze tez mozesz probowac sam(do odwaznych swiat nalezy)

Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
-
CRITERS
- Nowy
- Kontakt:
Ej Szwagier poważnie za taką cenę jest u ciebie kompletna elektryka do corsiawki A , bo jak tak to już zaczynam zbierac kaske na elektrykę. Była by możliwość przesłania tego od Ciebie do Rzeszowa?????????? kurcze normalnie tych kabli w drzwiach to już mam 12 drutów na stronę masakra
ale cóz trza być wygodnym heheheheehhe
PS. pozdrowienia z zasypanego w ..... Rzeszowa przesyła Criters
PS. pozdrowienia z zasypanego w ..... Rzeszowa przesyła Criters
Pozdrowienia przesyła Criters
- Szwagier
- Weteran
- Kontakt:
Ucho nunu, prosze mi tu nic nie insynuowac.A te 900 to Ci chyba w salonie śpiewali??
Ten komplet jest do Opla (ostatnio mój szwagier montował w Kadecie Gsi) i wydaje mi się że nie ma różnicy czy do Kadeta czy do Corsy a jeżeli jest to myślę że cena bedzie podobna czyli 450 a montaż ok 100.
Pozdrawiam
Ten komplet jest do Opla (ostatnio mój szwagier montował w Kadecie Gsi) i wydaje mi się że nie ma różnicy czy do Kadeta czy do Corsy a jeżeli jest to myślę że cena bedzie podobna czyli 450 a montaż ok 100.
Pozdrawiam
-
Feliks
- Nowy
to bylo jakis rok temu i placil 150 od jednej teraz podbno jest okolo 100 (ale to do konca niepotwierdzone
)w porównaniu ze zwykla folia jest niezle drogo ale jak zobaczylem te szybki to uznalem ze tylko foliatec tyl i boki 60% przód 30% i co najlepsze prawie wogóle nie widac różnicy miedzy przodem a tylem no chyba ze pod kątem to mozna cos zauwazyc za to ze srodka widocznosc zajebista. Jednak co jakosc to jakosc.
-
Feliks
- Nowy
kristo wg prawa przód mozesz miec przyciemniony tak zeby przeswit swiatla wynosil 70% czyli mozesz zalozyc 30%
tylko ze musza byc zalozone przez firme co da ci na to atest i inne duperele
a to ze sie czepiają to jest normalna sprawa przeciez chlopaki tez chcą zarobic tylko ze mogliby w inny sposób
niedawno bylo o tym na glównym forum.
a to ze sie czepiają to jest normalna sprawa przeciez chlopaki tez chcą zarobic tylko ze mogliby w inny sposób
-
kristo
- Weteran
- Kontakt:
Też tak uważałem dopuki tego nie przeczytałem:
"Polskie prawo pozwala na stosowanie folii przyciemniających jedynie na tylnej części pojazdu. przepis mówi, że szyby o przepuszczalności poniżej 70% mogą być stosowane wyłącznie na szybach innych niż przednie i nie posiadających wpływu na pole widzenia kierowcy."
To jest napisane w kodeksie o ruchu drogowym. Więc już sam nie wiem.
"Polskie prawo pozwala na stosowanie folii przyciemniających jedynie na tylnej części pojazdu. przepis mówi, że szyby o przepuszczalności poniżej 70% mogą być stosowane wyłącznie na szybach innych niż przednie i nie posiadających wpływu na pole widzenia kierowcy."
To jest napisane w kodeksie o ruchu drogowym. Więc już sam nie wiem.

-
- beny -
- Nowy
- Kontakt:
Znowu to samo... nie wystarczy miec atest jak trafisz na debila... musisz udowodnic, ze szybka faktycznie przepuszcza co najmniej 70% swiatla, a taki test moze przeprowadzic tylko Instytut Szkła w Krakowie.
To nie oni Ci musza udowodnic, ze folia jest za ciemna, ale Ty im, że jest OK. A atesty to ja drukuje na kopy, ale to tylko jest dla picu zeby paly trochu uspokoic, na przod ATEST NIE WYSTARCZA.
To nie oni Ci musza udowodnic, ze folia jest za ciemna, ale Ty im, że jest OK. A atesty to ja drukuje na kopy, ale to tylko jest dla picu zeby paly trochu uspokoic, na przod ATEST NIE WYSTARCZA.
Beny CTM #081