Czy CTM pojawi sie na ATS???
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- =JUHol=
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Czy CTM pojawi sie na ATS???
Jak w temacie... Poza tym bede mial do sprzedania zawieszenie do corsy a
H&R 40/60 i zolte Koni za 400zl...
H&R 40/60 i zolte Koni za 400zl...

- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
co do atsu ja bede napewno mi tam sie podobalo tylko trzeba byc troszki ostroznym sluchaj REN a czego ty sie spodziewales po takiej imprezie gdzie przyjzdza bardzo dorzo mlodych ludzi no moze troche bez wyobrazni ale przeciez to nie imieniny u cioci troche ostroznosci i mysle ze nie taki diabel straszny jak go maluja bylem w zeszlym roku i zyje chyba ze jak by CTM pojechal to bysmy niektorych troche do porzadku doprowadzili i zabawa byla by wspaniala bo przeciez to najwiekszy zlot w polsce
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
_balt_ WCALE sie z tobą nie zgadzam. Jak banda pojebanych baranów (delikatnie mówiać) chcę się pozabijać to niech jadą sobie na pole i tam się zabawiają a nie jeszcze sprawiają niebezpieczeńswto dla ludzi którzy tam przyjechali w wyższych celach. Mnie tam nie było, ale słyszałem opowieści i to mi wystarczy.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
REN
- Weteran
- Kontakt:
bylem na ATS juz w piatek i juz bylo zle, w sobote juz zaczela sie tragedia, pojechalem sobie o 15 do domq ale niedlugo po mnie przyjechal wow i najciezsza noc siedzial na miejscu
wspolczuje mu! bo bylo naprawde ciezko ... np. jakis baran wjechal samochodem w ogrodek piwny, z tego co slyszalem jedna osoba zostala przewieziona do szpitala, podobno zmarla ...
c20mboT
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Chyba żartujesz - chcesz 10 osobową grupą wywierać wpływ na jakies 300 autek - gdzie tam więcej. Jak tego dokonasz to jesteś Gość._balt_ pisze:wlasnie juhol przeciez jesli nas bedzie dorzo to mozemy wywrzec dorzy wplyw na przebieg i kulture zlotu
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
- marog
- Nowy
- Kontakt:
Czytam to wszystko i tez postanowilem dodac swoje. Na ATS'ie nie bylem i wiem ze sie nie wybiore
po pierwsze "primo" szkoda sie narazac
po drugie "primo" szkoda narazac auta
po trzecie "primo" za daleko
A tak dla kontrastu czesc CTM'u bawila sie w Rudnikach, tez bylo troche alkoholu i jakos nikomu nie wpadlo do glowy zeby jezdzic napitym po lotnisku, wszyscy sie fajnie bawili i bylo git. A nie po to sie jezdzi na zloty by kogos uspokajac lub nie daj boze wdac sie w jakas rozrube z jakimis debilami, albo tak jak Rennapisal zginac pod kolami kretyna ktory ubzdural sobie byc lepszym od Colina po paru browacach.
po pierwsze "primo" szkoda sie narazac
po drugie "primo" szkoda narazac auta
po trzecie "primo" za daleko
A tak dla kontrastu czesc CTM'u bawila sie w Rudnikach, tez bylo troche alkoholu i jakos nikomu nie wpadlo do glowy zeby jezdzic napitym po lotnisku, wszyscy sie fajnie bawili i bylo git. A nie po to sie jezdzi na zloty by kogos uspokajac lub nie daj boze wdac sie w jakas rozrube z jakimis debilami, albo tak jak Rennapisal zginac pod kolami kretyna ktory ubzdural sobie byc lepszym od Colina po paru browacach.

--------
Pozdrawiam
Marog
-
Jedrus
- Swój
- Kontakt:
1. Z tego co sie orientuję to KONI żółte mają regulację twardości - więc ugięcie reguluje użytkownik - IMHO do deski to im trochę brakuje.
2.15 cali i obniżenie - przy poprzednich felgach - 7/14 ET35 - wyciąłem ranty plastykowych nakładek i zagiąłem ranty błotników, a i tak przy bardzo max. obciążeniu przycierało.
3. ATS - uczestniczyłem w tej imprezie od początku jej stnienia - i nie będę nigdy więcej. Bo: Impreza rozrastała się z roku na rok a organizacja wręcz przeciwnie, większa ilość osób niestety nie oznacza większej kultury, w ubiegłym roku (Ci co byli obecni pamietają zapewne duży namiot Michelina na końcu dojazdówki przed placykiem) - tu ukłon w stronę Rena i Sieraka - impreza osiągnęła dno. Miałem bardzo dobry widok na wszystko co się działo - powiem krótko NEVER AGAIN !!!!
2.15 cali i obniżenie - przy poprzednich felgach - 7/14 ET35 - wyciąłem ranty plastykowych nakładek i zagiąłem ranty błotników, a i tak przy bardzo max. obciążeniu przycierało.
3. ATS - uczestniczyłem w tej imprezie od początku jej stnienia - i nie będę nigdy więcej. Bo: Impreza rozrastała się z roku na rok a organizacja wręcz przeciwnie, większa ilość osób niestety nie oznacza większej kultury, w ubiegłym roku (Ci co byli obecni pamietają zapewne duży namiot Michelina na końcu dojazdówki przed placykiem) - tu ukłon w stronę Rena i Sieraka - impreza osiągnęła dno. Miałem bardzo dobry widok na wszystko co się działo - powiem krótko NEVER AGAIN !!!!
Łódź wikingów i taczanka (ale Opel i też czarny) 
CTM#119
CTM#119