corsa i kylie zwana minogue
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- wow
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
corsa i kylie zwana minogue
poniewaz duzo czasu spedzam przed telewizorem ogladajac mtv
- coz taka praca
a wczoraj tak pojadlem, ze nie chcialo mi sie zmieniac kanalow i patrzylem tepym wzrokiem na wszystko co lecialo, wiec nie zmienilem kanalu kiedy zaczelo sie video kylie do 'come into my life' i co zobaczylem??? ...corse... corse b... i to chyba cztery razy - kto widzial klip wie dlaczego
heh, taka czerwona... wersja city, bo nawet zderzaki miala czarne... jak to sie corsa nazywa w australii - holden barina???
rzuccie okiem...
c20rsa, czlowieku meeen!
-
BASTA
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Jesli ktos jest fanatykiem CAR AUDIO to mam strona http://www.skalik.com.pl super strona o CAR AUDIO
Ostatnio zmieniony 5 lis 2002, o 14:06 przez BASTA, łącznie zmieniany 2 razy.
..:::Basta:::..