no nolack Twoj argument jest najlepszy(znaczenie jest takie jak wynika z uzytych slow

).
a tak juz zupelnie powaznie odnosnie PJ to moja corsa tez tam wisi. jednak wiekszosc ludzi tam nie ma pojecia o czyms wiecej niz stozek i briski albo jakies andżelajsy i f&f zderzaki.
jest tam kilka naszych cors i jesli ktos chce promowac nasz klub to nikt mu tego nie ogranicza. mam jednak obawy ze moglibysmy sie spodziewac najazdu "klientow na biale tarcze"
wezcie pod uwage jednak to, ze nasze forum tak jak CTM kompie sie troche we wlasnym sosie, czesciej otwieramy furtke na doplyw swiezej krwi. na CTM zginal klucz od furtki i forum praktycznie umarlo. co bedzie jesli historia sie powtorzy i nie znajdzie sie kolejny Mike? oraz jaka bedzie nastepna nazwa?
co do naklejek to kryteria mozemy miec rozne, a nigdy nie beda one idealne. rownie dobrze naklejki moze miec jakis wariat w bardzo zmodzonej corsie, ale np. swoim zachowaniem na ulicy przyniesie tylko wstyd. jak sprawdzic kto tak robi a kto nie, z tych majacych lepki?
moze warto zastanowic sie na zmiana kryteriwo na sprzedaz lepek, ale to nie w tym temacie. a w przedmiocie tego watku mogliby wypowiedziec sie rowneiz inni modowie jak i starsi uzytkownicy(niech mlodsi nie zrozumieja mnie zle, poprostu jak ktos ma 3 auto po corsie i jest tu X lat to udowadnia ze nie tylko o corse w tym chodzi-rozumcie to tylko w dobra strone, nie mam zamiaru nikogo urazic)