Corsasport.pl na polskajazda.pl

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Awatar użytkownika
nolack
Nowy
Imię: Krzysiek
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Re: Corsasport.pl na polskajazda.pl

Post autor: nolack »

A ja powiem tak
Jak ktos widzi nakleję corsasport.pl na mojej seryjnej corsie to ma jeden wielki ubaw . Normalnie można odczuc jak sie ze miebie smieje ze mam corse spotrowa :D z silnikiem 1,2 na klapie . No i na nastepnych swiatłach nabiera troche szacunku bo zanim sie zorientował o co chodzi to juz mogł sobie powachac dymek z rury . Mojej zonie tez sie ta mała modyfikacja corsy podoba zwłaszcza na zimny łokiec w "m3" na gazie jak ja podrywaja :D
Inny przykład jak jechalismy na tor do czewstochowy to panstwo z porszaka tez sie smiali na cbiku z naszych cors . A potem inne mobilki sie smiały że to porsze to cos zamulone bo sie jakies corsy z dupy nie chca odzcepic
I według mnie poto sa te naklejki z naszego forum :D
www.corsaclub.pl/sklep NOWE I UŻYWANE CZĘŚCI DO OPLA
Awatar użytkownika
Porszak
Support Team Leader
Support Team Leader
Imię: Marcin
Otrzymał podziękowań: 4 razy
Kontakt:

Post autor: Porszak »

no nolack Twoj argument jest najlepszy(znaczenie jest takie jak wynika z uzytych slow :oko: ).
a tak juz zupelnie powaznie odnosnie PJ to moja corsa tez tam wisi. jednak wiekszosc ludzi tam nie ma pojecia o czyms wiecej niz stozek i briski albo jakies andżelajsy i f&f zderzaki.
jest tam kilka naszych cors i jesli ktos chce promowac nasz klub to nikt mu tego nie ogranicza. mam jednak obawy ze moglibysmy sie spodziewac najazdu "klientow na biale tarcze"

wezcie pod uwage jednak to, ze nasze forum tak jak CTM kompie sie troche we wlasnym sosie, czesciej otwieramy furtke na doplyw swiezej krwi. na CTM zginal klucz od furtki i forum praktycznie umarlo. co bedzie jesli historia sie powtorzy i nie znajdzie sie kolejny Mike? oraz jaka bedzie nastepna nazwa?

co do naklejek to kryteria mozemy miec rozne, a nigdy nie beda one idealne. rownie dobrze naklejki moze miec jakis wariat w bardzo zmodzonej corsie, ale np. swoim zachowaniem na ulicy przyniesie tylko wstyd. jak sprawdzic kto tak robi a kto nie, z tych majacych lepki?
moze warto zastanowic sie na zmiana kryteriwo na sprzedaz lepek, ale to nie w tym temacie. a w przedmiocie tego watku mogliby wypowiedziec sie rowneiz inni modowie jak i starsi uzytkownicy(niech mlodsi nie zrozumieja mnie zle, poprostu jak ktos ma 3 auto po corsie i jest tu X lat to udowadnia ze nie tylko o corse w tym chodzi-rozumcie to tylko w dobra strone, nie mam zamiaru nikogo urazic)
Obrazek
C16XE stage 0.5 158KM/195Nm
stage 0.75 :) 176KM/187Nm
Awatar użytkownika
corsarz
Swój
Imię: Grzesiek
Kontakt:

Post autor: corsarz »

Przyciaga źle mnie zrozumiałaś, wcale nie wymagam żeby były tu same zmodzone auta, można mieć serię ale robić coś dla klubu, tak jak Ty np. ze zlotami, można mieć inne auto i być sympatykiem, też nic nie mam przeciw. Klub to nie tylko auta, ale przede wszystkim osoby.
Ja wzbraniam się przed masową reklamą corsasport, bo nie chce żeby za parę miesięcy jadąc ulicą spotykał na każdej przecnicy oblepioną corsę naszymi wlepkami, a za kierownicą np. dzidziuś który kupił niedawno auto od jakieś młodego łepka któremu znudziła się corsa, ale dumnie należał do naszego klubu.
Awatar użytkownika
max1975
Nowy
Imię: Max :)
Kontakt:

Post autor: max1975 »

Porszak masz jak najbardziej rację w tym co piszesz.

Sprawa poszła o wypowiedz !markosa(nie będę cytował) Mógł ogarnąć lekko język i napisać np: "Mi osobiście ten pomysł się nie podoba" i sprawa jasna.
Po co te dodatkowe i bez sensowne wypowiedzi w ogóle nie na temat?
Moc i moment !!!!!!!!! To jest to, co chce mieć pod dostatkiem, lecz moje marzenie nigdy się nie spełni bo tego nigdy za wiele !!!
Awatar użytkownika
corsarz
Swój
Kontakt:

max1975 pisze:Tak sledząc twoje posty i wypowiedzi mam wrażenie że twoja choroba wynika z tego że;
tylko sie domyslam: masz problemy z erekcją? zbyt małym rozmiarem? za szybko dochodzisz? a co za tym idzie wywołujesz uśmiech na twazach kobiet - ironiczny, nie myl z uwielbianiem.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

i kto mówi o pisaniu nie na temat

przyganiał kocioł garnkowi
Awatar użytkownika
max1975
Nowy
Imię: Max :)
Kontakt:

Post autor: max1975 »

oczywiście ta wypowiedz nic nie ma się do tematu,ale było to już po poście !markosa.
Moc i moment !!!!!!!!! To jest to, co chce mieć pod dostatkiem, lecz moje marzenie nigdy się nie spełni bo tego nigdy za wiele !!!
Awatar użytkownika
przyciaga
Moderatorzy
Moderatorzy
Imię: Ania
Podziękował;: 3 razy
Kontakt:

Post autor: przyciaga »

corsarz pisze:Przyciaga źle mnie zrozumiałaś, wcale nie wymagam żeby były tu same zmodzone auta, można mieć serię ale robić coś dla klubu, tak jak Ty np. ze zlotami, można mieć inne auto i być sympatykiem, też nic nie mam przeciw. Klub to nie tylko auta, ale przede wszystkim osoby.
Dobra przyznam się ze troche gwaltownie zareagowałam na Twojego posta :D Na pewno się nie przepisze i lepek nie zdejmę :-D (a o tym FCK to dopiero teraz pierwszy raz usłyszłam).
Poza tym tez nie jestem za tym zeby bronić dostępu do forum. Niech nas będzie jak najwiecej :)2 . Tylko chciałabym zeby te wypowiedzi coś sobą reprezentowały, pomagały, coś wnosiły do naszej forumowej braci itd. A jakieś dyskusje o wspomnianej już "Marynowej dupie" niech odbywają się przez np . gadu. Jesli ktoś ma ochote ze mną popisac jest przy awatarze słoneczko i mozna śmiało pisać. Dla corsomaniaka zawsze znajdę czas.
Trochę ten wątek się rozszerzył. Miało chodzić o polską jazdę której wiekszość wypowiadajacych powiedziała NIE.
Chodzi tez o temat lepek - więc moze faktycznie warto pomyślęc o nowych zasadach ich otrzymywania. Co z tego ze ktoś ma 150 postów z czego tylko 5 jest np w forum technicznym, a reszta o jakiś pierdołach które czyta 1 % użytkowników. Moze czasami warto sie zastanowić przed wyprodukowaniem kolejnego postu :)6
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...

Pamiętaj, wymień świece.
Awatar użytkownika
corsarz
Swój
Kontakt:

nie no i jak zwykle kobieta potrafiła najmądrzej to skomentować :)2
dobrze że Was mamy :D
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau

Post autor: !markos »

max1975 pisze:Po co te dodatkowe i bez sensowne wypowiedzi w ogóle nie na temat?
jak na razie bezsensowna jest w tym watku twoja obecnosc, to po pierwsze.
po drugie bardzo, ale to bardzo chcialbym, zebys zrozumial jakie bzdury tu piszecie i jak padacznie wyglada nadmiernie okazywane uczucie do tego miejsca.
po trzecie chce, zeby dotarlo do ciebie jak bardzo durne jest zagranie typu "bo on napisal cos, co mi sie nie podoba, to mu pojade, ze ma malego". generalnie wali mnie to co masz do powiedzenia na moj temat i sadze, ze dokladnie takie samo zdanie ma kazdy, kto musial to przeczytac, bo ty zapomniales mozgu i postanowiles wyklepac ten bzdet. nastepnym razem POMYSL. najlepiej ZANIM dotkniesz klawiatury.

rozumiesz, czy trzeba to napisac jeszcze jakos jasniej?

ps.
dolaczyles do nierozumianych przeze mnie grona moich wielbicieli, ktorzy siegna nawet do archiwalnych postow, zeby tylko wygrzebac cos na pocieszenie samego siebie. zalosne.
Obrazek
alex_l
Świeżak

Post autor: alex_l »

albo komentujemy TEMAT albo kierujemy sie do psychologa, bo widze ze ktoś tu ma jakiś kompleks niższości : D

a dla wtajemniczonych: nie dyskutuj z debilem bo pierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a później pobije doświadczeniem : D
pozdrawiam ciepło i czekam na opinie od psychologa, czy da sie wogóle pomóc : D
dyplomata, człowiek który powie Ci spier*** tak, że poczujesz ekscytacje na myśl o czekającej Cię podróży.
___________________________________________________________________________________
liż mi... kołpaki
Awatar użytkownika
G4lu5
Nowy
Podziękował;: 1 raz

Post autor: G4lu5 »

Moim zdaniem również forum nie potrzebuje tak beznadziejnej promocji. Ja trafiłem tu przez przypadek w sumie bo miałem problem z samochodem i tutaj na forum znalazłem rozwiązanie jego. Więc wydaje mi się, że jeśli ktoś będzie potrzebował pomocy i jakiś wskazówek to na pewno trafi tu bez problemu podobnie jak ja.

ps. a co do naklejek na szybę to powinny mieć je samochody które są porządnie zmodyfikowane dlatego na mojej corsie nikt nie widział takiej oto naklejki.
Awatar użytkownika
przyciaga
Moderatorzy
Moderatorzy
Imię: Ania
Podziękował;: 3 razy
Kontakt:

Post autor: przyciaga »

alex_l pisze:albo komentujemy TEMAT albo kierujemy sie do psychologa, bo widze ze ktoś tu ma jakiś kompleks niższości : D
a gdzie jest temat skomentowany przez Ciebie?
Jak na razie ciągle tylko czepiacie sie Markosa który czepia sie Was (niejednokrotnie słusznie).
Ciekawy jaki mnie można by kompleks niższości wymyślić (bo małego nie mam :grin: )
Powtórze jeszcze raz
przyciaga pisze: Moze czasami warto sie zastanowić przed wyprodukowaniem kolejnego postu :)6
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...

Pamiętaj, wymień świece.
alex_l
Świeżak

Post autor: alex_l »

przyciaga pisze:

a gdzie jest temat skomentowany przez Ciebie?
Jak na razie ciągle tylko czepiacie sie Markosa który czepia sie Was (niejednokrotnie słusznie).
Ciekawy jaki mnie można by kompleks niższości wymyślić (bo małego nie mam :grin: )
Powtórze jeszcze raz
przyciaga pisze: Moze czasami warto sie zastanowić przed wyprodukowaniem kolejnego postu :)6
heh słodka jesteś : D

nie komentuje tematu bo nie ma co komentowac!
jak wczesniej bylo dobrze ujęte, promowanie cs jest zbędne.
Kazdy fanatyk napewno tu trafi.

A gdzie widzisz abym sie przyczepiła do niego? napisałam Markos to, czy tamto? CZYTAJ UWAŻNIE!
co do Twojego kompleksu hmm sama sobie odpowiedz, nie wiem- spójrz czasem w lustro? zawsze coś sie znajdzie : D

pozdrawiam i jak najbardziej popre Twoje słowa 'Moze czasami warto sie zastanowić przed wyprodukowaniem kolejnego postu' : )
Mam nadzieje że nie popełnisz po raz kolejny tego błędu! : D
dyplomata, człowiek który powie Ci spier*** tak, że poczujesz ekscytacje na myśl o czekającej Cię podróży.
___________________________________________________________________________________
liż mi... kołpaki
Awatar użytkownika
gawron73
Świeżak

Post autor: gawron73 »

oby się nie stało to samo co z CTM,bo można tutaj dużo rzeczy się dowiedzieć,i dużo rzeczy zrobić samemu :) ;) u mnie lepki poszły już out żebym Was wstydu nie robil;p
Korzystaj Z Życia,Puki Ono Cie Nie Wykorzysta .
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau

Post autor: !markos »

przyciaga pisze:Ciekawy jaki mnie można by kompleks niższości wymyślić (bo małego nie mam :grin: )
male cycki? :grin: :grin: :grin:
Obrazek
Awatar użytkownika
corsarz
Swój
Kontakt:

ja myślę żeby nie było już więcej durnych wypowiedzi to zamknijmy temat szczególnie że strona http://www.polskajazda.pl/ nie działa, a przenieśmy się z propozycjami na temat wlepek i ogólnej sytuacji klubu do tego tematu:
viewtopic.php?f=58&t=65075&hilit=propozycje&start=180
Zablokowany

Wróć do „Luźne rozmowy”