Wieści od Kyńka..:)
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
feest masakra
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
-
Kamyk2
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Kontakt:
Odnośnie duchowego wymiaru
Tego dnia było sporo dziwnych przesłanek, to że Kyniek się przesiadł to jedna z nich, pozatym jak jechali na studniówkę też jakiś frajer zajechał im gwałtownie drogę ale jakoś sie udało uniknąć nieszczęścia, poza tym Omega miała wogóle nie jechać, Artur wyrobił się w ostatniej chwili,mieliśmy wracać inną drogą itd....Dziwny dzień to był...dobrze że jest po wszystkim i są cali, Kyniek szybko dojdzie do siebie a co do urazu do samochodów to lepiej go nie pytajcie 
- kyniek
- Weteran
- Podziękował;: 1 raz
- Kontakt:
gdyby to byla Corsiawka z przednim napedem to raczej by sie zachowala troszke inaczej , ale nie ma co gdybac, wazne ze dzisiaj sam sobie skarpetke zalozylem na chora noge co do tej pory mi sie nie udawaloUhU pisze:Ja też wierze, że to było 70km/h
A co do tego że to nie zasługa Omegi to bym sie kłócił... Podejrzewam że gdyby to była Corsa to mogłoby sie tak nie skończyć (a dużo gorzej)...
Jednak duże auto i długa maska ma swoje zalety...
Kyniek comebackWitamy wśród żywych
tja nastał czas spokojnego kombi...