Wieści od Kyńka..:)
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
Kamyk2
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Wieści od Kyńka..:)
Kyniek czuje się już w miarę dobrze, na poniedziałek wyznaczono termin operacji polegającej na złożeniu nogi i wyczyszczeniu odłamków kosci, zabieg kilkakrotnie przekładano z uwagi na temperaturę spowodowaną dużym krwiakiem, ma co prawda dość leżenia w szpitalu ale daje radę. Dwie doby po zabiegu ma stanąć na jednej nodze i się przejść o kulach, potem 10 dni leżenia i do domu a tam ma sobie już radzić w miarę samodzielnie choć bez obciążania nogi. Kaśka wyszła ze szpitala w zeszły piątek i oczywiście już gra Kyniowi na nerwach jak to baba
Krzysiek pozdrawia cały CTM i ma nadzieję że że już niedługo sam się na forum odezwie 
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
@Kamyk
Dzięki za relacje ... pozdro dla chorego i niech daje rade. Pilnujcie tam zeby wszystko bylo dobrze ...
Dzięki za relacje ... pozdro dla chorego i niech daje rade. Pilnujcie tam zeby wszystko bylo dobrze ...
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- YAQB
- Weteran
- Kontakt:
Generalnie to kobiet nalezy sie jak najmniej sluchac
no ale w tym przypadku - dobrze, ze stalo sie inaczej.
Swoja droga (pytam z ciekawosci) czy zauwazasz jakis wplyw tej sytuacji na Twoje zycie? Nie pytam tu o wypadek jako taki tylko fakt, ze Twoja kobieta akurat tego dnia prosila Cie zebys usiadl z tylu i akurat tego dnia zdecydowales sie to uczynic ? (wiem, ze to takie rozwazania psychologiczno-duchowe, ale jak sie widzi te zdjecia to jakos pewne refleksje przychodza na temat zycia
)
Swoja droga (pytam z ciekawosci) czy zauwazasz jakis wplyw tej sytuacji na Twoje zycie? Nie pytam tu o wypadek jako taki tylko fakt, ze Twoja kobieta akurat tego dnia prosila Cie zebys usiadl z tylu i akurat tego dnia zdecydowales sie to uczynic ? (wiem, ze to takie rozwazania psychologiczno-duchowe, ale jak sie widzi te zdjecia to jakos pewne refleksje przychodza na temat zycia
CTM #204