Euro 2008
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Euro 2008
Pierwszy mecz z Niemcami przegrany
ciekawe jak nam pójdzie z Chorwatami i Austria 
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Re: Euro 2008
...az mi kurwa smutno 
Najpierw nie uznali nam prawidlowo zdobytej bramki a potem takiego babola strzelili obroncy. Juz nawet jakby przegrali 1:0 po takiej walce jak w drugiej polowie, to by przegrali z honorem...
Zobaczymy co dalej...
Najpierw nie uznali nam prawidlowo zdobytej bramki a potem takiego babola strzelili obroncy. Juz nawet jakby przegrali 1:0 po takiej walce jak w drugiej polowie, to by przegrali z honorem...
Zobaczymy co dalej...
- Aro
- Weteran
- Imię: Arek
no szkoda
moim zdaniem przy pierwszej bramce dla Niemców był identyczny spalony jak przy bramce Smolarka, więc teoretycznie powinno być 2:1 albo 1:0 
cieszy jedynie dobra postawa drużyny - walczyli i naprawdę sporo serca włożyli w grę
no i gołym okiem było widać różnicę w wyszkoleniu naszych starych rodaków z tym nowym, ładnie opalonym 
cieszy jedynie dobra postawa drużyny - walczyli i naprawdę sporo serca włożyli w grę
- -=m&m=-
- Website Admin

- Kontakt:
W sumie mozna bylo sie spodziewac przegranej z Niemcami, jednak atmosfera jaka zostala stworzona wokół tego meczu dawała nadzieje
Wg mojej opini oba gole zdobyte zostały po błędach naszej obrony 
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- Aro
- Weteran
drugi na pewno, przy pierwszym - jak wykazały powtórki i analizy - Polacy zrobili dobrą pułapkę off-side'ową i był spalony 
- -=m&m=-
- Website Admin

- Kontakt:
Oglądałem to podanie kilkakrotnie i jak dla mnie to jeden z obrońców zaspał
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... rwsza.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... rwsza.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Aro
- Weteran
a tutaj taki artykuł:
http://www.euro2008.wp.pl/kat,1002421,w ... omosc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
jak dla mnie minimalny, ale spalony
http://www.euro2008.wp.pl/kat,1002421,w ... omosc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
jak dla mnie minimalny, ale spalony
- kyniek
- Weteran
- Podziękował;: 1 raz
- Kontakt:
http://www.me2008.pl/artykul/1312/gorac ... uzyne-euro" onclick="window.open(this.href);return false;
tja nastał czas spokojnego kombi...
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
ciekawe o ile zdrozal Borus po tym meczu.
chlopaki zagrali clakiem dobrze, choc na poczatku juz zaczynalem plakac.
teraz znow trzeba liczyc na szczescie, nie na siebie
chlopaki zagrali clakiem dobrze, choc na poczatku juz zaczynalem plakac.
teraz znow trzeba liczyc na szczescie, nie na siebie
- -=m&m=-
- Website Admin

- Kontakt:
Nie ma co liczyc, dla nas to juz koniec Euro, kto nie strzela bramek ten nie wygrywa
Jedynym zawodnikiem wyrózniajacym sie w naszej druzynie był Boruc, po prostu mistrzostwo
Roger spytany czemu widac taka roznice w grze pomiedzy nim a reszta druzyny odpwoiedział, że on po prostu lubi grac w piłke