Szanowni Forumowicze.
Zgodnie z obietnicą, w dniu dzisiejszym (od godziny 12:00) oddaję w Wasze myszkiodmłodzone Forum SIP. Niestety nie udało mi się w wyznaczonym czasie (3 dni) naprawić wszystkiego co założyłem. Nie będę może w tym miejscu zanudzał szczegółami, a powiem tyle, że naprawa (np. wyszukiwarki) wymaga o wiele więcej czasu niż go założyłem. Oczywiście - należało termin naprawy wydłużyć, aby już w 100% uruchomić wszystko, ale jest coś co nie pozwala mi w tym dniu zabronić
dostępu do Forum.
Ten dzień jest dniem wyjątkowym. Dokładnie o 19:11 pięć lat temu Forum SIP ujrzało światło dzienne. Tak drodzy Forumowicze, dzisiaj mija 5 lat istnienia Forum SIP!
Kilku z Was wie, że ten dzień miał zupełnie inaczej wyglądać. Jest mi naprawdę przykro, że "tylko" sprawne forum (i to nie w 100%) mogę Wam przekazać. Nie ulega wątpliwości, że prace naprawcze będą w najbliższym czasie kontynuowane - w taki dzień jednak chciałbym abyśmy byli razem, więc Forum musi działać.
Spędziłem tutaj (a i po za Forum też) niezapomniane chwile z Wami i nic nie sprawi, że o nich zapomnę. Poznałem tutaj wielu wspaniałych ludzi i tak naprawdę wszyscy możemy chyba powiedzieć, że wiele dobrego łączy się z Forum.
Chciałbym abyście dzisiaj - tam gdzie jesteście, spotkali się z innymi Forumowiczami w waszej okolicy - takimi, których znacie, których nie znacie, a przede wszystkim takimi, za którymi nie przepadacie i integrowali sięrazem (sposób pozostawiam do wyboru) za kolejne pięć lat istnienia Forum
...a jeżeli nie, to pojawcie się na chwilę chociaż na Forum i napiszcie coś (a jak ktoś mi dzisiaj zacznie kłótnie to dostaje na cały dzień bana).
Dziękuję Wam za ten czas spędzony razem!
Flipper
Administrator Forum Subaru
Flipper zyje!
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Flipper zyje!
dal glos.. co prawda w mailingu z forum subaru, ale przynajmniej wiadomo, ze nie umarl