i wpizdu poszlo :(
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
REN
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
i wpizdu poszlo :(
odebralem dzis samochodzik od lakiernika: przedluzona maska, zdrzak pomalowany w kolorze nadwozia wszystko full wypas
no i jade sobie wieczorem za innym samochodem, daje kierunkowskaz, patrze w lusterko - pusto no to wychylam sie z za tego co przedemna jechal i JEB! skasowalem plastikowy pacholek, taki co drogowcy maja, maska i zderzak porysowane, rejestracja odpadla, kosmos, prawa Murphiego, jestem zalamany, czeka mnie znowu wizyta u lakiernika 
c20mboT
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
no jak pech to pech,wspolczuje ren.
to chyba jakas plaga jest, pokolei kazdy z nas rozwala bryczke....
:0
to chyba jakas plaga jest, pokolei kazdy z nas rozwala bryczke....
Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
-
REN
- Weteran
- Kontakt:
oto objekt w ktory przyje*****
http://wgk.waw.pl/combo/pacholek.jpg
co za kutas stawia takie gowno w srodku nocy na srodku drogi
z samochodem nie jest tak zle jak to wygladalo w nocy, jutro jade do lakiernika zobaczymy ... moze bedzie dobrze
http://wgk.waw.pl/combo/pacholek.jpg
co za kutas stawia takie gowno w srodku nocy na srodku drogi
z samochodem nie jest tak zle jak to wygladalo w nocy, jutro jade do lakiernika zobaczymy ... moze bedzie dobrze
c20mboT
-
Izunia
- Nowy
- Kontakt:
Jade sobie Combo....
WERSJA MOJA: No to jade sobie
(imm) Mortal Combo w oczekiwaniu na kebaba. W miedzyczasie jak przegladam sie w lusterku (aaaa...wlasnie Marcin - w tych lusterkach sie nie widze
..masz je mienic na dobre) lookam na droge...I patzre- se slupek stoi na trasie. A ja MAAAAAARCIN ......[trach] ...co ty robisz...KU%$#...
Widze łzy w oczach Marcina.. :)16 .jakby mu ktop male dziecko skrzywdzil. Zdezydowalismy ze revange na słupku zrobimy jutro i go zaladowalim. Ta wersja fotki jest jeszcze "z przed przesłuchania tajnych służb podworkowych z Targowka" wiec teraz wyglada troche inaczej..
...
...A ...po cieżkiej nocy
... przyznał się:
... to jego wina.
Widze łzy w oczach Marcina.. :)16 .jakby mu ktop male dziecko skrzywdzil. Zdezydowalismy ze revange na słupku zrobimy jutro i go zaladowalim. Ta wersja fotki jest jeszcze "z przed przesłuchania tajnych służb podworkowych z Targowka" wiec teraz wyglada troche inaczej..
...
...A ...po cieżkiej nocy
... przyznał się:
... to jego wina.
CTM #102 błąd_yna
-
Izunia
- Nowy
- Kontakt:
errata
a to zapiski z tasmy przesłuchan:
"Bafdzo przepraszam Pana MAfcina ze udefzyłem w niego na jak jechał trasą....ale to nie byla mo..aa..aaa AAAAAA(ekhekh )..
"Bafdzo przepraszam Pana MAfcina ze udefzyłem w niego na jak jechał trasą....ale to nie byla mo..aa..aaa AAAAAA(ekhekh )..
CTM #102 błąd_yna
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:

STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
-
Izunia
- Nowy
- Kontakt:
UWAGA_BRYDKIE WYRAZY - A teraz przedstawiamy tajne zapiski
A teraz przedstawiamy tajne zapiski - wersja pachołka:
PARENTAL ADVISORY - kto nie chce niech nie czyta:)
R..N (przesłuchujący): Gadaj jak było!
Pacholek:
-No wiec bylem juz po pracy Stoję se na drodze
i czekam na jakąś dupencje czy cus
...wszytscy se mnie mijaja ... Patrze a tam jakis bialy kutafon leci na mnie. Jakas laska obok niego pokazala na mnie palcem i
cos krzyknela, (slodziutka..masz do nieje telefon.?
Aaaaaaaa..ałaaa..)
Chciałem uskoczyc, ale on kurna LECI PROSTO NA MNIE!-o wiec dalej - no to najechał na mnie ..a ja wrzeszcze puszczaj KUT..SIE. A on se ze mna jedzie jeszcze ze 200 metrów. Jara mi sie tylek o asfalt...
Wrzeszcze. Alem se przyjarał lapska o jakas rure.
Zatrzymalismy sie juz chcialem wylazic a tam jakies towarzycho ciagnie mnie za moja mala koncowke...Wrzeszcze SAM WYJDE, SAM. :)16 Ale nie - musieli na sile..Zakarę temu bucowi oblulem rurę ciepłym plastikiem,hehe
Machnalem lapa...Wrzasnalel. Buce-leje na Was
Otrzepałem sie..pomasowalem tylek i chce isc dalej na FOKI a tu słysze: "ladujemy go na pake".
-Ej..panowie..a nie mozna tak sie rozstac po dobroci?..EJ.EEJJJ!!
No i wrzucili
I..A: Prawda Li to?
Pacholek:! A teraz to mnie mozecie mnie w d..pocalowac... :)17 .a.......AAAAAA.........ale po kolei!
....KONIEC....nagrania:)
PARENTAL ADVISORY - kto nie chce niech nie czyta:)
R..N (przesłuchujący): Gadaj jak było!
Pacholek:
-No wiec bylem juz po pracy Stoję se na drodze
cos krzyknela, (slodziutka..masz do nieje telefon.?
Chciałem uskoczyc, ale on kurna LECI PROSTO NA MNIE!-o wiec dalej - no to najechał na mnie ..a ja wrzeszcze puszczaj KUT..SIE. A on se ze mna jedzie jeszcze ze 200 metrów. Jara mi sie tylek o asfalt...
Zatrzymalismy sie juz chcialem wylazic a tam jakies towarzycho ciagnie mnie za moja mala koncowke...Wrzeszcze SAM WYJDE, SAM. :)16 Ale nie - musieli na sile..Zakarę temu bucowi oblulem rurę ciepłym plastikiem,hehe
Machnalem lapa...Wrzasnalel. Buce-leje na Was
Otrzepałem sie..pomasowalem tylek i chce isc dalej na FOKI a tu słysze: "ladujemy go na pake".
-Ej..panowie..a nie mozna tak sie rozstac po dobroci?..EJ.EEJJJ!!
No i wrzucili
I..A: Prawda Li to?
Pacholek:! A teraz to mnie mozecie mnie w d..pocalowac... :)17 .a.......AAAAAA.........ale po kolei!
CTM #102 błąd_yna
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
jeden pacholek a tyle radosci

STOP Ciotom Drogowym