V ZLOT CTM 2007 ... !??
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
zanim zdecydujemy sie gdziekolwiek jechac - proponuje poczekac na zdjecia nawierzchni toru, zeby sie nie okazalo, ze to ruina i nie mozna tam pojechac niczym co ma twardy i niski zawias.
ja jestem za lublinem, albo bydgoszcza. lublin jest (byl) calkiem fajny (caly czas nie do konca rozumiem artsowe porownania do bydgoszczy..), w bydgoszczy nie bylem, ale chetnie pojade.
termin zarowno czerwcowy jak i majowy nie jest zly, w sumie to chyba wszystko jedno, choc mi sie bardziej podoba maj - ze wzgledu na pogode, ktorej biorac pod uwage obecne zawirowania pogodowe - w czerwcu moze po prostu nie byc.
na bemowo i tak nie jade, bo megalomanow chorych na glowe wspierac nie bede.
ja jestem za lublinem, albo bydgoszcza. lublin jest (byl) calkiem fajny (caly czas nie do konca rozumiem artsowe porownania do bydgoszczy..), w bydgoszczy nie bylem, ale chetnie pojade.
termin zarowno czerwcowy jak i majowy nie jest zly, w sumie to chyba wszystko jedno, choc mi sie bardziej podoba maj - ze wzgledu na pogode, ktorej biorac pod uwage obecne zawirowania pogodowe - w czerwcu moze po prostu nie byc.
na bemowo i tak nie jade, bo megalomanow chorych na glowe wspierac nie bede.

-
arts
- Forum Master
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
ale wy marudzicie, co za roznica 200 czy 500km ? zeby tylko wczesniej ustalic termin, wiadomo ze kazdemu niepodpasuje data, wiadomo ze jak zwykle bedzie duzo osob bijacych piane a uczestnikow polowa tego
ja jestem za czerwcem i miescowka tez mi pasuje
No moje porownanie jest proste, w Lublinie byla impreza w Bydgoszczy nie bylo, tor w Lublinie tez duzo lepszy, liczba uczestnikow zlotu tez nieporownywalna, w Lublinie sie czulo wakacyjnie a w Bydgoszczy akademicko, dla mnie osobiscie 100 razy lepszy byl Lublin... niewspominam o pogodzie hehe
dlatego jestem za miejscowka nadmorska, ale jak bedzie malo chetnych to tez kiszka
aaaa i te moje spostrzezenia nie sa spowodowane "moja chwilowa nieobecnoscia" na zlocie w Bydgoszczy

No moje porownanie jest proste, w Lublinie byla impreza w Bydgoszczy nie bylo, tor w Lublinie tez duzo lepszy, liczba uczestnikow zlotu tez nieporownywalna, w Lublinie sie czulo wakacyjnie a w Bydgoszczy akademicko, dla mnie osobiscie 100 razy lepszy byl Lublin... niewspominam o pogodzie hehe
dlatego jestem za miejscowka nadmorska, ale jak bedzie malo chetnych to tez kiszka
aaaa i te moje spostrzezenia nie sa spowodowane "moja chwilowa nieobecnoscia" na zlocie w Bydgoszczy

- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
moj post mial tylko na celu uzmyslowienie, ze niektorzy beda marudzic. ale skoro sa chetni i mozliwosci realizacji planu morze (a inne propozycje zapewne sie nie pojawia) to ja jak najbardziej przyklaskuje i ciesze sie, ze ktos chce sie tym zajac.YAQB pisze:Endo ... jak pokazuje historia glowny problem to zeby ktos sie zabral za cos ... a rowniez przez to, ze nie ma nic zaplanowanego wczeniej nie kazdy moze w dowolnym momencie![]()
jesli tylko bede mial czas to dla mnie obojetne jest czy bedzie to 50 czy 500km
oj, byla, tylko Ty zrobiles sobie prywatna. no, przynajmniej do pewnego momentuarts pisze:..w Lublinie byla impreza w Bydgoszczy nie bylo..

- YAQB
- Weteran
- Kontakt:
Pomyslec mozna o wszystkim!markos pisze:skoro mamy jeszcze tak duzo czasu, a juz zabieramy sie za organizacje, to moze warto pomyslec o tym lotnisku, o ktorym arts kiedys pisal, albo o rykach...
CTM #204
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
dla mnie tez lepszy byl lublin pod wzgledem toru natomiast, pod wzgledem imprezowym chyba tez. byl nasz mjusik itd. jak by co to w lublinie sa lepsze akademiki niz w bydg, odnowione z nowymi meblami i lozkami, a pod nosem kluby studenckie
, gorzej z parkowaniem typu auto za plotem, nikt obcy do niego nie podejdzie
nad morze tez przyjade jesli tak wypadnie, miejscowka jest mi obojetna byle tor byl taki jak w lublinie bo ten z bydg byl chyba za ciasny poprostu i za krotki przede wszystkim
nad morze tez przyjade jesli tak wypadnie, miejscowka jest mi obojetna byle tor byl taki jak w lublinie bo ten z bydg byl chyba za ciasny poprostu i za krotki przede wszystkim
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
jesli tylko wszystko poukłada sie zgodnie z planami to emsy beda
w kwesti organizacji to chyba wole bardziej poimprezować niż upadlać sie na torze
oczami wyobraźni widze juz te nadmorskie foczki .... tfu rybki 
w kwesti organizacji to chyba wole bardziej poimprezować niż upadlać sie na torze
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- YAQB
- Weteran
- Kontakt:
To pod co mialo by podpadac spotkanie nad morzem? Bo tak i tor i sciganie i turystyka i iimprezy i picie i wszystkopirat pisze:a moze nastawmy sie na 2 wyjazdy klubowe:
1) Zlot CTM w starym stylu -> tor, sciganie, nagrody, imprezka
2) spotkanie klubowe o charakterze czysto turystycznym -> imprezy, picie, plaza, jakies sporty...
Ja bede nudny, ale powtorze - jesli beda jakies inne konkretne propozycje (z deklaracja organizacji) to mozna rozwazyc wszystko, ale ostatnio to mamy problem zebrac sie na 1 impreze
CTM #204
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Lublin byl spoko ,ale nie bedziemy co rok w to samo miejsce smigac... Jak nad morzem tez jest tor do ogarniecia to nie wiem w czym problem... W tym ,ze daleko !? Raz na rok mozecie zrobic wyjatek i sie karnąć kawalek 
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/