prosze o jakis kontakt na gg 1097282
pilnie szukam kogos kto ma konto na ebay.de
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- sopel358
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
pilnie szukam kogos kto ma konto na ebay.de
no wlasnie zalezalo by mi troche na czasie oczywiscie jesli to mozliwe znalazlem pare gratow i chcial bym je miec
a niemieckiego nei znam niestety
- szajboos
- Nowy
- Kontakt:
!markos, troszkę się mylisz. Jeśli masz założone konto na eBay.pl to ono działa pod warunkiem że w aukcji na której chcesz licytować jest adnotacja "Versand nach - Weltweit lub Europa". Jeśli są wyszczególnione kraje i nie ma wśród nich Polski, to wtedy nie możesz licytować, chyba że się dogadasz ze sprzedawcą.
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
dokonalem juz 4 zakupow na ebay. na zadnej aukcji nie bylo na liscie polski, bo to taki kraj na zadupiu, u know?szajboos pisze:!markos, troszkę się mylisz. blahblahblah.
pytasz sprzedawce o podanie kosztow wysylki do polski, klikasz kup teraz, prosisz o wystawienie faktury na paypal z dodatkowymi kosztami wysylki i po temacie.
w przypadku aukcji jest tak samo - pytasz czy wysylaja do polski, prosisz o podanie kosztow i licytujesz. prawie jak na allegro, nie wiem w czym problem

-
GUMIS2000
- Weteran
- Kontakt:
w tym ze trzeba miec jaja!markos pisze:dokonalem juz 4 zakupow na ebay. na zadnej aukcji nie bylo na liscie polski, bo to taki kraj na zadupiu, u know?szajboos pisze:!markos, troszkę się mylisz. blahblahblah.![]()
pytasz sprzedawce o podanie kosztow wysylki do polski, klikasz kup teraz, prosisz o wystawienie faktury na paypal z dodatkowymi kosztami wysylki i po temacie.
w przypadku aukcji jest tak samo - pytasz czy wysylaja do polski, prosisz o podanie kosztow i licytujesz. prawie jak na allegro, nie wiem w czym problem
-
GUMIS2000
- Weteran
- Kontakt:
no to co zyskasz ze zarejestrujesz sie na niemieckim ebayszajboos pisze:O tym mówimy, że nie zawsze działa. Koniec tematu jak dla mnie.!markos pisze:konto zalozone na polskim ebay dziala wszedzie (i mam takie konto)
tez nie znam niemieckiego, ale w necie sa tlumacze online, u know?
i podasz jakis niemiecki adres ??
NIC
poprostu albo masz kogos z adresem w niemczech i dostep
do wszystkich aukcji albo masz polskie konto
i jestes skazany na humor sprzedawcy
to tyle i taka jest prawda
- szajboos
- Nowy
- Kontakt:
GUMMI, nie wiem za bardzo o co ci chodzi. Ja nic nie mówiłem że jak zarejestrujesz się na niemiecki adres to coś ci to da. Napisałem tylko że Markos nie ma racji że polskie konto zawsze działa.GUMIS2000 pisze:no to co zyskasz ze zarejestrujesz sie na niemieckim ebayszajboos pisze:O tym mówimy, że nie zawsze działa. Koniec tematu jak dla mnie.!markos pisze:konto zalozone na polskim ebay dziala wszedzie (i mam takie konto)
tez nie znam niemieckiego, ale w necie sa tlumacze online, u know?
i podasz jakis niemiecki adres ??
NIC
poprostu albo masz kogos z adresem w niemczech i dostep
do wszystkich aukcji albo masz polskie konto
i jestes skazany na humor sprzedawcy![]()
to tyle i taka jest prawda
- !markos
- M A S T E R
jakie smaczki ja pierdykam.. spytales sprzedawce, czy wysyla do polski? dostales negatywna odpowiedz, to co marudzisz?? pogodz sie z tym, ze mieszkasz w polsce..
myslisz, ze z polski wszyscy chcieliby wysylac paczki do niemcowni, do hong kongu, albo do stanow? jakos nie podejrzewam
poza tym umowmy sie, ze jak placisz paypalem, to nikt nie ma zadnych obiekcji co do wysylania paczek na koniec swiata. skoro placisz z gory, to sprzedajacy maja w dupie to, gdzie ta paczka poleci.
myslisz, ze z polski wszyscy chcieliby wysylac paczki do niemcowni, do hong kongu, albo do stanow? jakos nie podejrzewam

- szajboos
- Nowy
- Kontakt:
Jeśli koleś na pytanie czy wyśle mi to do Polski po wpłacie przelewem z niemieckiego banku odpisuje mi że nie ma h..a to chyba nie do końca ma w dupie gdzie ta paczka poleci. Tylko że ja mam możliwość kupienia na eBay.de wszystkiego bo mój wujek specjalnie dla tego założył se konto.
I myślę że temat naprawdę skończony.
I myślę że temat naprawdę skończony.
- D12
- Weteran
- Imię: Daniel
- Model auta: Corsa B
- Kontakt:
Troche sobie delikatnie nawrzucaliście.szajboos pisze:Wiem co to PAYPAL, ale kolo miał dostać na swoje konto przelew z konta mojego wujka który mieszka w niemcach i ma tam konto. I po otrzymaniu przelewu wysłać paczkę. Ale nie był zbyt komunikatywny i napisał że nie wysyła do Polandu i tyle.
Sopel skoro sprzedający nie chce wysłać do Polski zatem nikt z tego forum w jakiś sposób specjalnie tobie nie pomoże.
Inna opcja, gdyby to twój wujek kupił i przysłali mu do Niemiec a on później przesłał Tobie.
Czy to gra warta świeczki sam osądzisz.
Bez stresu panowie, chyba poniedziałek mieliście ciężki, miłego wieczoru i wtorku.
STOP Pijanym kierowcom
- !markos
- M A S T E R
widocznie trafiles jelopa, bywa, ale chyba polskie konto nic do tego nie ma
podpowiem, ze jakbys mial cos kupowac w stanach (chociaz watpie, bo tam opla nie znaja, a juz na pewno nie corse a), to licz sie ze sztucznym zawyzaniem kosztow wysylki - list za 4.80$ ciebie kosztuje 12$. nie wiem, moze tak samo jest w niemcowni, takze uprzedzam.
podpowiem, ze jakbys mial cos kupowac w stanach (chociaz watpie, bo tam opla nie znaja, a juz na pewno nie corse a), to licz sie ze sztucznym zawyzaniem kosztow wysylki - list za 4.80$ ciebie kosztuje 12$. nie wiem, moze tak samo jest w niemcowni, takze uprzedzam.