heh miałem zaszczyt jechać z MarkosemUhU pisze:Faaaajny![]()
Kiedy mnie przewieziesz?
dzięki za podwózkę
heh miałem zaszczyt jechać z MarkosemUhU pisze:Faaaajny![]()
Kiedy mnie przewieziesz?
!markos jak na ostatnie tchnienie i tak nieźle chodził ten 1,6!markos pisze:to przez ciebie all te panewki sie przekrecily![]()
ale mam dobre niusy.. integra pali jak zla i zajebiscie brzmi, a civic nie ma juz silnika i komora czeka na cos wiekszego

01.08.06 gooffy pisze:przygotowanie do malowania idzie pelna para. komora juz gotowa.
wnetrze tez prawie gotowe do przekladki elektryki i klimy.
w piatek civic stanie na ramie pomiarowej i okaze sie, czy swap ma sens02.08.06 gooffy pisze:ok. wiec wiazka juz wyjeta:
clean look![]()
zawieszenie skrecone, kola zalozone. teraz czekamy na pomiar nadwozia i lakierowanie komory.

to może mój pomalujesz?? wcale się nie obraze!markos pisze:wyglada fajnie, ale na czyims aucie. swojego samochodu w czerni absolutnie nie widze. nigdy.kozzi pisze:dlaczego przeciez to piękny kolorek

pirat pisze:no i kolejny dowod na to ze honda jest zajebista - lol![]()
Normalnie momentami wymiekam przy Tobie Markosik, bo zawsze to co masz jest zajebiste. Jakbys kupil poloneza, to bys chwalil, ze jest zajebisty, bo mozna wszystko skrecic na druty a nie tam jakas elektronika![]()
![]()

zdawalo mi sie, czy chciales napisac "prawie poliuretanowa"?praktycznie każda gumka kupiona nawet w aso jest gumką pewnie poliuretanową