Markos maluje mieszkanie
zlot - propozycje dokladnej daty zlotu
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Tak jak Staneq napisal ,wyjezdzamy o 11 spod M1 Bytom , Czester bedzie w kielcach i dojedzie sam.
Autka mamy juz odpicowane takze czekamy do rana i smigamy ! :DDD YEAH!!!

Autka mamy juz odpicowane takze czekamy do rana i smigamy ! :DDD YEAH!!!
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
- Aro
- Weteran
- Imię: Arek
chyba już to pisałem, ale powtórze dla pewności - jednak się wyrobie wyjechać wcześniej, więc żeby nie nadrabiać drogi do toruńskiej, będę na Was czekał ok 17.30 myślę w Zakroczymiuendo pisze:silna warszawska eskadra blizej nie okreslonych marek aut rowniez rusza jutro - bede ja, Wow, Gumis, Arts, Zgubek (?), potem Aro i Pirat, no i nie wiem czy ktos jeszcze?
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Porszak ,my lecimy przez obok belchatowa przez lodz , moze sie spikniemy i smigamy razem??
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
- YAQB
- Weteran
- Kontakt:
Potwierdzamwow pisze:do warszawskiego skladu koniecznie musimy dokoptowac jeszcze yaqba i sierako z wiadomym trunkiem, co by nie jezdzacym podroz minela szybciej
Ciezko podac bardoz dokladna godzine, gdyz ja koncze prace o 16, potem jade po Sieraka, ogarniemy sie chwile po dniu pelnym wrazen zwiazanych z obowiazkami sluzbowymi
CTM #204
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Zapraszam wszystkich, cytrynowka juz sie przegryzawow pisze:do warszawskiego skladu koniecznie musimy dokoptowac jeszcze yaqba i sierako z wiadomym trunkiem, co by nie jezdzacym podroz minela szybciej
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Plan jest taki żeby koło 17, 18 ruszyć z Łodzi, pomysł jest jak najbardziej OK "lepiej jak jest więcej ..." na prv puszczam nr kom w razie coś walić jak w dym-=kLaRi=- pisze:Porszak ,my lecimy przez obok belchatowa przez lodz , moze sie spikniemy i smigamy razem??
Ps. przez to urlopowanie zapomniałem o internecie ale dobrze mi bez tego
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
warszawka też rusza jakoś koło 17 noi część z nas pracujeStaneq pisze:my z klarim ruszamy jakos po 11 wiec Lodz miniemy szybciej..zreszta bede do Ciebie dzwonil Majk najwyzej
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert