Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
ladnie 2 strony musialem przeczytac odkad wybylem w gorki
Adres Toru FORDOŃSKA 116
Akademik gdzie spimy bydgoszcz
30zl od osoby i to jest cena bez znizki studenckiej
wiekszosc pokoi jest 2osobowa dobierac bedziemy sie na miejscu i nie ma rezerwacji na konkretne pokoje jest tylko na ilosc osób.
mozemy zrobic grila bo jest miejsce, z tym ze grila musimy miec swojego, mozna wyniesc z akademika krzesla.
Parking strzezony jest ok 300-400m od akademika.
Sam akademik :
Dom Studencki Akademii Muzycznej w Bydgoszczy
85-008 Bydgoszcz
ul. Staszica 3
+48 (052) 328-79-06
odleglosc na tor ( Fordońska 116) nie wydaje sie byc duza, a i droga nieskomplikowana polecam http://www.map24.interia.pl
mysle ze ta czcianke kazdy zobaczy, przeczyta i zapamieta
@SOPEL odezwij siae na pw albo gg i daj nr do siebie, albo ja Ci dam do siebie i wtedy jak bedziesz jechal to sie zgadamy, ktos pojedzie po ciebie
myśle Porszak, że kilka osób wypowiedziało się za 12 i to chyba powinno wystarczyć z tego co widać, większość przyjedzie w piątek, więc godzinka więcej na trzeźwienie będzie
aha, domyślam się że w piątek zbieramy się przy Staszica 3 ?
no ja tak mysle ze tam sie zbieramy i ze bedzie wiecej ludzi.
co do fotek artsa, to moze sie wybierzemy w przyszlym roku na jakis niemicki tor. moze Nurburgring?? , a moze poznan juz bedzie wpuszczal tak jak u niemcow. jeden przejazd xx zl? choc niemieckie tory sa chyba sporo dluzsze nie mowiac o samej pn petli ringu
jesli chodzi o tor to u nas jest niezla jeszcze Rumunia kozak bylo sobiepolatac na tym torze ze tak powiem niezle wrazenie moze u nas kiedys tez tak bedzie tylko juz moze nie bys samochodow tylko beda statki latajace
ps. zgubek i Jolcia jada ze mna
a Markos jest pipa dalej ze nie jedzie
A ja i Satan raczej będziemy. Może będę w końcu miał możliwość pochwalenia się moją corsą po delikatnych przejściach. Ustawka jak rok tamu mile widziana...
ja raczej o 17ej nie dam rady, ale kto wie - do piątku jeszcze troche czasu, może się wyrobie, ewentualnie może uda mi się dołaczyć do Was gdzieś w okolicach Kazunia
Chyba Zakroczymia, bo na Bydgoszcz to do Plonska i w lewo na Torum droga nr 10 Proponuje poczekac na nich zaraz za Zakroczymiem za zjazdem juz na trasie gdansiej na stacji benzynowej po prawej stronie. Tam bedzie akuratnie chyba
kazuń jest teraz na topie, i kto tamtędy nie pojedzie ten doopa
ja ok 17ej wyjade sobie z Legionowa i będę na Was czekał w Zakroczymiu, na stacji o której wspominał Pirat, bo nie opłaca mi się jechać na toruńską - 20 kilometrów w przeciwnym kierunku do Bydgoszczy
ok tor zarezerwowany na 12. "madry" porszak tak sie dogadal ze dzis okazalo sie ze tor kosztuje 1000 a nie 1222. wiec wszystko gra kasa bedziemy sie dzielic na miejscu lub po zlocie (ale to beda jakies grosze, wiec zdeycydujemy wspolnie na miejscu co z tym zrobic) , a kamiloo dostanie swoja 100 back rowniez po zlocie.
Wszystkich ktorzy smigaja po troze prosze o priv'y z nr rej auta, ktorym przyjada
wlasnie dowiedzialem sie ze moge przyjechac, czy w piatek ktos rusza z okolic szczecina ???
Porszak czy miejsca w akademiku jeszcze beda (3szt)
Kase zabiore ze soba to dorzucimy sie na .... napoje.