ciekawe jak arts?
zlot - propozycje dokladnej daty zlotu
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- czester 1
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
pozostaje tylko wyzanczenie czasu na tor
), przyjade w sobote i musiałbym wczesnie wyjechac zeby byc na czas, zreszta chyba nie tylko ja...
wiec jakie sa wasze propozycje
ja bym to przesunol o godzine tj. 12-18 ( a np. ok 15 wspolny wyjazd an lanczpirat pisze:
Ja obstawiam tor na 11-17, bo po pierwsze mozna sie wyspac po piatku, a po drugie osoby dojezdzajace w sobote beda mialy wiecej czasu![]()
A Wy co myslicie?
wiec jakie sa wasze propozycje
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
tak z torem chyba bedzie najepiej !! ta godzina ok , kto nie bedzie chcial jezdzic to sobie kupi browarka i jakies jezdoznko i moze posiedziec i pogadac . Ja tak chyba zrobie ;D jak juz troche posmigam
Tak jak WOW napisal ,jedziemy sie spotkac ,pogadac -nie wiem czy zauwazyliscie ,ale od poznania sie w Lublinie ,jakos w pewnym stopniu przestaly sie liczyc nasze auta na zlocie . Teraz jedziemy zeby sie razem pobawic,pogadac ,posmiac. Nasz zlot nie jest zlotem tuningowym na ktory jedziesz tylko sie polansowac swoja bryka i popatrzyc na bryki innych... Tu chyba chodzi o nas !
To slowa glownie dla tych ,ktorzy marudza ,ze nie maja corsy to nie przyjada... !? Damn it! Ci co byli w Lublinie wiedza o co chodzi
Markos ,ty nie mozesz sie zapakowac z kims z wawy !?
Ja sie nie moge doczekac ,to juz przyszly tydzien !!
))
Ja olewam to ,ze auto nie bedzie polakierowane -trudno ,bedzie po zlocie -ale wazne ze tam bede!
Koniec ;P heh
Tak jak WOW napisal ,jedziemy sie spotkac ,pogadac -nie wiem czy zauwazyliscie ,ale od poznania sie w Lublinie ,jakos w pewnym stopniu przestaly sie liczyc nasze auta na zlocie . Teraz jedziemy zeby sie razem pobawic,pogadac ,posmiac. Nasz zlot nie jest zlotem tuningowym na ktory jedziesz tylko sie polansowac swoja bryka i popatrzyc na bryki innych... Tu chyba chodzi o nas !
To slowa glownie dla tych ,ktorzy marudza ,ze nie maja corsy to nie przyjada... !? Damn it! Ci co byli w Lublinie wiedza o co chodzi
Markos ,ty nie mozesz sie zapakowac z kims z wawy !?
Ja sie nie moge doczekac ,to juz przyszly tydzien !!
Ja olewam to ,ze auto nie bedzie polakierowane -trudno ,bedzie po zlocie -ale wazne ze tam bede!
Koniec ;P heh
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
czy bedzie konkurs na najladniejsza corse? bo wszyscy przyjezdzaja na rowerach to mam szanse byc w pierwszej piatce, noooo

aaa, jak chcecie wiecej osob to mozna rzucic info na ocfc, troche pozno, ale moze ktos bedzie chcial ruszyc (poza cicho odzywajacym sie Chudykiem
) - jesli tak to prosze o info
aaa, jak chcecie wiecej osob to mozna rzucic info na ocfc, troche pozno, ale moze ktos bedzie chcial ruszyc (poza cicho odzywajacym sie Chudykiem

- czester 1
- Weteran
- Kontakt:
o ile to beda ludzie co ich znasz i sa pewni i jak beda chcieli pojeździc to nie widze przeszkód, przyjanmiej koszty zmalejąendo pisze:
aaa, jak chcecie wiecej osob to mozna rzucic info na ocfc, troche pozno, ale moze ktos bedzie chcial ruszyc (poza cicho odzywajacym sie Chudykiem) - jesli tak to prosze o info
- -=martee=-
- Nowy
- Imię: Marta
- Kontakt:
Oooo to i my mamy sznseendo pisze:czy bedzie konkurs na najladniejsza corse? bo wszyscy przyjezdzaja na rowerach to mam szanse byc w pierwszej piatce, noooo![]()
![]()
corsolotek w końcu z moretkami
i tym czymś szarym pod maska
"Życie to najbardziej zdumiewająca bajka"
Hans Christian Andersen
Hans Christian Andersen
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Wywołany do tablicy informuje, ze ja i "sierakowka" stawimy sie na zlocie w piatek najprawdopodobnie.Staneq pisze:
@Sierako, Scotty.. nie robcie scen![]()
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Ludzie z OCFC to spoko pomysl ! tylko troche wczas o tym pomyslelismy
heheh
) -jutro chyba pojade plotnac naklejke
zobaczymy co z tego bedzie.
Martee Wasza Corsa i Enda chyba beda najladniejszymi na tym zlocie
)) ja sie chyba w tym roku nie zalapie
-damn it! 
Martee Wasza Corsa i Enda chyba beda najladniejszymi na tym zlocie
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
- -=martee=-
- Nowy
- Imię: Marta
- Kontakt:
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
W tym roku bedzie ci smakowac. Mam nowa procedure ... bedziesz zachwyconyStaneq pisze: @Sierako
o bosheee znow sierakowka i nie bede pamietal jak poszedlem spac
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Naklaniam wszystkich do tego aby przyjechali w piatek bo w sobote to juz moze nic nie zostac
Maly OT sie zrobil ale co tam ... teraz moge sobie na to pozwolic, najwyzej bana dostane
Maly OT sie zrobil ale co tam ... teraz moge sobie na to pozwolic, najwyzej bana dostane
-
kozzi
- Weteran
- Imię: Marcin
hejka!!Staneq pisze: Ad Kozzi to on pojechal na wczasy, wiec wroci jakos przed zlotem..
no ja Hawajuje się na deszczowej polskiej riwierze Gdańskiej
narazie to wygląda na to że nie mam czym jechać a pozatym termin mi niestety nie odpowiada
także sorry
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI