podaj mi jeszcze dzień urodzin bo nie wiem jaką wróżbę mam sprawdzić!markos pisze: cos wiecej potrzebujesz wiedziec?
zlot - propozycje dokladnej daty zlotu
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
dom stundencki aked muzycznej bydgoszcz
30zl doba bez lazienki
tutaj dopiero w srode mam sie kontaktowac, ale zwazywszy na mala odleglosc torun-bydgoszcz, uwazam ze mozna spac w toruniu no i w koncu kopernika mozna zobaczyc
w toruniu
za pok 2os 42zl/doba , a dla studentow 30
pok 3os 32zl/doba dla niestudentow
lazienkina korytarzu.mam napisac @ z konkretnym zamowieniem na miejsca
30zl doba bez lazienki
tutaj dopiero w srode mam sie kontaktowac, ale zwazywszy na mala odleglosc torun-bydgoszcz, uwazam ze mozna spac w toruniu no i w koncu kopernika mozna zobaczyc
w toruniu
za pok 2os 42zl/doba , a dla studentow 30
pok 3os 32zl/doba dla niestudentow
lazienkina korytarzu.mam napisac @ z konkretnym zamowieniem na miejsca
Ostatnio zmieniony 28 lip 2006, o 14:25 przez Porszak, łącznie zmieniany 1 raz.
- Porszak
- Support Team Leader

- Kontakt:
ok wiec musimy jakis deadline ustalic na deklaracje kto jeszcze chetny do wyjazdu, zebym zdazyl napisac @ w poniedzialek z iloscia osob i wtedy bedziemy mieli konkretna cene, ale mozna ja zreszta policzyc.
no i przyznam sie ze nie wiem jak Staneq bo sie z nim nie kontaktowalem, moze ma tez cos ciekawego. zeby nie zalatwiac czegos rownolegle
no i przyznam sie ze nie wiem jak Staneq bo sie z nim nie kontaktowalem, moze ma tez cos ciekawego. zeby nie zalatwiac czegos rownolegle
- -=martee=-
- Nowy
- Imię: Marta
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Nam też się podoba. Nie wiem jak to wygląda w Bydgoszczy na osiedlu studenckim,
ale w Łodzi były miejsca na zrobienie grila
można by się było zorientowac w akademiku czy jest taka możliwość
lub jakaś stołówka na której można zrobić imprezke
ale w Łodzi były miejsca na zrobienie grila
można by się było zorientowac w akademiku czy jest taka możliwość
lub jakaś stołówka na której można zrobić imprezke
"Życie to najbardziej zdumiewająca bajka"
Hans Christian Andersen
Hans Christian Andersen
- Porszak
- Support Team Leader

- Kontakt:
Bog zapłaćStaneq pisze:@Porszaak miszcz !!!
w takim razie jesli wszyscy sa zdecydowani to tych zdecydowanych prosze o wysylanie do mnie przez weekend @ z imieniem i nazwiskiem ludzi ktorzy beda spali w akademiku bo u nich trzeba w ten sposob sie 'rejstrowac' na noc
ewentualnie mozemy poszukac jakiegos osrodka typy lublin? co wy na to?
- sopel358
- Nowy
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
z bydgoszcza swietna opcja a ze spaniem by nie bylo problemu w mojej okolicy jest masa jezior gospodarstw agroturystycznych wiec mozna by wieczorem zrobic impreze nad jeziorem ognisko i te sprawy spanie by sie znalazlo tylko tyle ze trzeba by dojechac w ten jeden dzien na tor jakies 50 + km (co jak juz zauwazylem raczje nie wchodzi w gre
)
opcja ze spaniem w akdademcu srednio mi sie widzi
opcja ze spaniem w akdademcu srednio mi sie widzi
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
tiaaa i mysle ze to moze byc dodatkową atrakcją zlotu..kamiloooo pisze:studentki w akademiku zawsze sie znajda...![]()
no to jest fajny pomysl.. jakis tak "powulon" nad kawalkiem wody tez bedzie smieszna kase kosztowac..Porszak pisze:[ewentualnie mozemy poszukac jakiegos osrodka typy lublin? co wy na to?
@Pirat
Naklekjki projekt mozna i w Corelu, szkoda ze sie cos Yaqb nie odzywa od jakiegos czasu bo jego zonka miala mozliwosci zrobienia naklejeczek..
Było c14se
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
a spanie w chelmnie? 40km od toru, jedzie sie ok. pol godziny. ceny ok. 30pln od glowy za nocleg (przynajmniej tyle bylo w zeszlym roku), zajebiste warunki i mozna zrobic imprezke, ale niestety nikt tam dzisiaj nie odbiera telefonu
konkretnie to EUROPEJSKIE CENTRUM WYMIANY MŁODZIEŻY IM KURTA SCHUMACHERA nad samym jeziorkiem...
[EDIT]
dodzwonilem sie, miejsc brak. szukam dalej.
konkretnie to EUROPEJSKIE CENTRUM WYMIANY MŁODZIEŻY IM KURTA SCHUMACHERA nad samym jeziorkiem...
[EDIT]
dodzwonilem sie, miejsc brak. szukam dalej.