Arts - zapytasz czy ja mam to zrobic?Staneq pisze:zdaje sie Endo cos wspominal..
zlot - propozycje dokladnej daty zlotu
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
Endo jak mozesz rozeznaj sprawe...
Ryki nam raczej odpadaja.. bo wlasciwie sens ma jedynie spanko+lotnisko a to mozna pogodzic dopiero wlasciwie we wrzesniu, chodz wtefy nie wiem jak z internatem jest od wrzesnia..
Kuwa juz moglo byc tak pieknie, a po telefonie do kolesia od lotniska znow doopa..
Ja niestety nie mam namiarow na inne tory czy cos w tym stylu..
Ryki nam raczej odpadaja.. bo wlasciwie sens ma jedynie spanko+lotnisko a to mozna pogodzic dopiero wlasciwie we wrzesniu, chodz wtefy nie wiem jak z internatem jest od wrzesnia..
Kuwa juz moglo byc tak pieknie, a po telefonie do kolesia od lotniska znow doopa..
Było c14se
- -=m&m=-
- Website Admin

- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Ja mam namiary na tor saneczkowy w Karpaczu jakbys chciałStaneq pisze:
Ps. wiem, że sprawa jest powazna ale ostatnio jakos taki grobowy nastrój na forum panuje
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- -=m&m=-
- Website Admin

- Kontakt:
generalnie ten tor jest kartingowy i na czasowke nadałby sie pod warunkiem, że ktoś skosiłby na nim traweAro83 pisze:a ten tor w Łodzi, co go Tata Syn Tuning kiedyś kombinował wynająć nadałby się?
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
daloby sie ale drogo bedzie, zadzwonie jutro jak cosAro83 pisze:a ten tor w Łodzi, co go Tata Syn Tuning kiedyś kombinował wynająć nadałby się?
Usunełem kilka postów..nie robcie OT bo szkoda czasu na to...
Prosba jak ktos nie ma zamiaru pomoc oraz jechac na zlot, to Prosze o nie rozmyanie tego watku..
Pozdr
Staneq
EDIT:
@Majk
nie kus losu..
a zeby OT sie nie robil bede ten watek czyscil bez uprzedzenia..
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Tez mysle ,ze to najlepszy pomysl ! bez toru sobie damy rade. Kombinujcie co i jak i wplacamy kasiore! Trzeba sie w koncu zmobilizowac!
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
A moze odwrotnie?
W sobote rano ustawiamy sie bezposrednio na lotnisku w Rykach i wieczorkiem jedziemy wszyscy pod Lublin na spanie. I tam balujemy ile wlezie...
Moim zdaniem to lepsza opcja, bo w ostatni dzien ludzie beda zjebani i przechlani i jedni beda wyjezdzac szybciej, drudzy wolniej i w koncu zostanie nas garstka. Tak mi sie zdaje, co Wy na to?
W sobote rano ustawiamy sie bezposrednio na lotnisku w Rykach i wieczorkiem jedziemy wszyscy pod Lublin na spanie. I tam balujemy ile wlezie...
Moim zdaniem to lepsza opcja, bo w ostatni dzien ludzie beda zjebani i przechlani i jedni beda wyjezdzac szybciej, drudzy wolniej i w koncu zostanie nas garstka. Tak mi sie zdaje, co Wy na to?
- Staneq
- Post Mistrz
- Kontakt:
ustawka na lotnisku prosto z trasy nie jest fajna dla ludzik ktorzy maja najdalej..
Dla przykładu Ja czy Klari mamy ponad 400km, wiec to jest troche do przejechania..
Jezdzic duze odleglosci spanie-lotnisko tez jest troche bezsensu..
W zwiazku z tym ze jest bardzo malo czasu, a wszystko jest porzerwowane, zrobienie zlotu z torem/lotniskiem i spaniem w poblizu jest w sierpniu prawie niemozliwe..
Zlot bez jezdzenia da sie ogarnac imho tez nie bylo by zle...
Narazie obdzwonilem co moglem, wiecej pomyslow , namiarow z waszej strony nie ma..
Zdania co do zlotu bez toru sa podzielone...
Jescze jedna kwestia jesli zlot bez jezdzenia to pole manewru do miejscowek robi sie duze, i w takim przypadku moze ktos zna jakies fajne miejsce mniej wiecej w centrum Polski..
Myslmy, działajmy w grupie siła...
Dla przykładu Ja czy Klari mamy ponad 400km, wiec to jest troche do przejechania..
Jezdzic duze odleglosci spanie-lotnisko tez jest troche bezsensu..
W zwiazku z tym ze jest bardzo malo czasu, a wszystko jest porzerwowane, zrobienie zlotu z torem/lotniskiem i spaniem w poblizu jest w sierpniu prawie niemozliwe..
Zlot bez jezdzenia da sie ogarnac imho tez nie bylo by zle...
Narazie obdzwonilem co moglem, wiecej pomyslow , namiarow z waszej strony nie ma..
Zdania co do zlotu bez toru sa podzielone...
Jescze jedna kwestia jesli zlot bez jezdzenia to pole manewru do miejscowek robi sie duze, i w takim przypadku moze ktos zna jakies fajne miejsce mniej wiecej w centrum Polski..
Myslmy, działajmy w grupie siła...
Było c14se
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
1. W sprawie ostrowi - Rafala z ktk nie moge zlapac na gg, zostawilem mu wiadomosc, ale sie nie odezwal. Mozna jeszcze wejsc na strone ktk i poszukac tematu gdzie ja cos pisalem w kwestii poprzedniego zalatwiania zlotu i tam zapytac o teraz - jesli ktos moze to niech poszuka, ja nie bardzo mam chwile, ale sprobuje jeszcze zlapac Rafala
2. Jesli jechac do ryk i do lublina to ja jestem za tym zeby najpierw pojezdzic a potem popic
. Dla osob z trasy mozemy ustalic oficjalna godzine startu i Ci co maja daleko przyjada troche wczesniej, przekapia sie w jeziorku, zjedza cos w knajpie i wypoczeci dotra na tor
3. Jesli wogole bez toru to tez mysle, ze lepiej znalezc cos nad woda, jest goraco i bedziemy zdychali bez czegos mokrego
4. Bylismy tez na zlocie w koszelówce - to jest niedaleko płocka, wiec jest w centrum polski, teren w miare spoko, jest jezioro, tylko warunki w domkach nieco spartanskie (u nas byla dziura w podlodze
), ale mozna zamowic prosiaka, beczke piwa itd., na miejscu jest tez zarcie
2. Jesli jechac do ryk i do lublina to ja jestem za tym zeby najpierw pojezdzic a potem popic
3. Jesli wogole bez toru to tez mysle, ze lepiej znalezc cos nad woda, jest goraco i bedziemy zdychali bez czegos mokrego
4. Bylismy tez na zlocie w koszelówce - to jest niedaleko płocka, wiec jest w centrum polski, teren w miare spoko, jest jezioro, tylko warunki w domkach nieco spartanskie (u nas byla dziura w podlodze

- Porszak
- Support Team Leader

- Kontakt:
ja nie, ale jest opcja Słoku u nas w belku. tylko kwestia jest taka ze domek jest 6, max 8 osob i wolne sa dwa domki. za 2 noce z pt na sob i z sob na nd wychodzi 430zl za domek. 430/6=~70zl. mowa jest o dlugim weekendzie poki co, ale moze byc nastepny tez
plusy (niektore) sa takie ze blisko miasta 10 min autem, jest plaza z kapieliskiem ale mozna sie tez kompac poza plaza nie ma z tym problemu, sa betonowe schody prowadzace do wody, w miescie zakupy mozna dornic do 21-22, alko oczywiscie 24h
minusy (niektore) to to ze nie bylo by tyle miejsc ile osob wiec trza by sie sciskac. ja moge 2 osoby przenbocowac w domu jak cos wiec automaem odpadaja 4 os. ja i moja kasia + te 2 wspomniane
nie ma parkingu strzezonego, albo jest ale ze 20 min na nozkach od domkow.
pytajcie to dopowiem na co bede mogl.
http://www.hotel-wodnik.com.pl/
nasze domki to bungalow jesli sie nie myle, parterowe, z cala zastawa, sporym salonem/jadalnia. na fotkach na stronie sa bissnes class, a nasze wygladaja podobnie tylko drewniane sa cale
jak cos to jutro moge sie pojechac zorientowac konktetnie co i jak
a no i jak ktos chce to moze spac w wodniku, od domkow ze 20 min nozkami
p.s. te tansze domki BRDA pewnie sa zjaete non stop wiec nawet nie pytalem
plusy (niektore) sa takie ze blisko miasta 10 min autem, jest plaza z kapieliskiem ale mozna sie tez kompac poza plaza nie ma z tym problemu, sa betonowe schody prowadzace do wody, w miescie zakupy mozna dornic do 21-22, alko oczywiscie 24h
minusy (niektore) to to ze nie bylo by tyle miejsc ile osob wiec trza by sie sciskac. ja moge 2 osoby przenbocowac w domu jak cos wiec automaem odpadaja 4 os. ja i moja kasia + te 2 wspomniane
nie ma parkingu strzezonego, albo jest ale ze 20 min na nozkach od domkow.
pytajcie to dopowiem na co bede mogl.
http://www.hotel-wodnik.com.pl/
nasze domki to bungalow jesli sie nie myle, parterowe, z cala zastawa, sporym salonem/jadalnia. na fotkach na stronie sa bissnes class, a nasze wygladaja podobnie tylko drewniane sa cale
jak cos to jutro moge sie pojechac zorientowac konktetnie co i jak
a no i jak ktos chce to moze spac w wodniku, od domkow ze 20 min nozkami
p.s. te tansze domki BRDA pewnie sa zjaete non stop wiec nawet nie pytalem
- Staneq
- Post Mistrz
- Kontakt:
czyli wlasciwie jedyna opcja na zlot z jakims torem to Ostrow..
a jesli tak bez jezdzenia.. jak to widzicie?
opcja Porszaka czy moze taka Koszelówka z prosiakiem..?
dlugi weekend powoli zaczyna wielu osobom kolidowac z innymi planami, ale wcale sie nie dziwie..
PS dzieki Al za dobre checi
a jesli tak bez jezdzenia.. jak to widzicie?
opcja Porszaka czy moze taka Koszelówka z prosiakiem..?
dlugi weekend powoli zaczyna wielu osobom kolidowac z innymi planami, ale wcale sie nie dziwie..
PS dzieki Al za dobre checi
Było c14se
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Zaczyna sie robic calkiem z dupy...
szkoda, ze zadnego toru nie udalo sie nakrecic. Szukalem w necie jakis miejscowek, ale ciezko cos wykminic.
Moim zdaniem Koszelowka jest niezla opcja, ale ustawmy to na 25/26 sierpnia, zeby bylo wiecej osob.
Z drugiej strony rozumiem osoby, ktore nie bardzo pala sie do tego, zeby przejechac pol Polski zeby sie tylko nawalic...
szkoda, ze zadnego toru nie udalo sie nakrecic. Szukalem w necie jakis miejscowek, ale ciezko cos wykminic.
Moim zdaniem Koszelowka jest niezla opcja, ale ustawmy to na 25/26 sierpnia, zeby bylo wiecej osob.
Z drugiej strony rozumiem osoby, ktore nie bardzo pala sie do tego, zeby przejechac pol Polski zeby sie tylko nawalic...
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Ehh ,kicha z ta organizacja ! ale jak mowilem w lutym o zlocie to bylo za wczesnie... mysle ze takie rzeczy trzeba wczesniej planowac a nie na miesiac przed... szczegolnie w lato ,kiedy ludzie wyjezdzaja na wakacje ,weekendy...
Ja sie w tym roku nie nawale !
-chcialbym cos pamietac 
Ja sie w tym roku nie nawale !
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
-
arts
- Forum Master
- Kontakt:
jak tak dalej pujdzie to ja wale taki zlot bez kitu juz mnie to wkur.. pomalu, na cholere rozkminiac nowe miejsowki ? toru i tak nie bedzie bo wielki problem jest przejechac dodatkowe 70km
, ostrow nie ma co sie oszukiwac jest za daleko, nie ma cudow niewymslimy nic nowego w tym roku, stara meijscowka jest dobra, zaklepac termini zbierac kase na Lublin
Najebka musi byc
Najebka musi byc

- Staneq
- Post Mistrz
- Kontakt:
jesli chodzi o tor lotnisko to wlasciwie jedyna alternatywa to ostrow, etap na jakim jestesmy jesli chodzi o ostrow, ponizej napisze rozmowe z Al'em
zobaczymy co wyjdzie z Ostrowem, mysle ze dzis Al cos bedzie wiedzial..
jeszcze jestem na etapie ustawiania dwoch miejscowek (takich bez toru) ale tu szczegoly bede wiedzial chyba dopiero w poniedzialek..
@Arts jesli chodzi o mnie to moze byc i bez toru, ale nie wiem czy wiesz ze bez jezdzenia odpada kilka osob..all na pw napisał pisze:myślę że dałoby się coś załatwić , porozmawiam z kumplem , głównym organizatorem ...
co do miejsc w hotelu nie dzwoniłem, ale to się da załatwić
nie byłoby sprzeciwu do spotkania z Kadettami ?
jakiś meczyk na 400 lub jakies inne konkurencje ...
Typowo zlot wygląda tak spotkanie na placu w centrum ostrowii mazowieckiej , rozmowy i oczekiwanie na spóźnialskich.
-Potem przyjazd na lotnisko, na lotnisku wyścigi (lotnisko znajduje się w rejonach ostrowi mazowieckiej) w środku lasu, jest to lotnisko przeciwpożarowe, jeśli chodzi o płatność za wstęp to wygląda to tak, że się zrzucamy na winko i bombonierkę dla Pani która tego pilnuje i zarządza (przeważnie po jakieś 5zł od osoby) potem spokojnie wjeżdamy i zaczyna się zabawa.
Lotnisko dysponuje pasem o długości około 800m i szerokości jakieś 6 pasów typowej jezdni, jest pokryte bardzo gładkim asfaltem, bez dziur i nierówności.
Po zabawie na lotnisku przeważnie jedziemy na ognisko do kumpla z klubu , gdzie zaczyna się impreza... Nocleg albo w autach lub w namiotach rozstawionych na posesji u kumpla. Przeważnie śpimy w autach. rano jedziemy coś zjeść do restauracji nieopodal, poza tym niedaleko jest niewielki zbiornik wodny, gdzie można się poopalać i wykąpać . Drugi dzień zlotu to odpoczynek i ludzie się juz rozjeżdżają.
Frekwencja to około 10-15 Kadettów z Mazowieckiego.(To zlot lokalny Mazowsza i Podlaskiego czasem też ktoś z innych regionów przyjedzie ale raczej rzadko)
Co do hotelu nie próbowaliśmy jeszcze takiej opcji, ale tak jak mówiłem postaram się porozmawiać z Kumplem i uzgodnimy co i jak.
Najpierw muszę Go spytać czy wyraża na to zgodę . Niebawem się z nim spotkam i porozmawiam. Jest to otwarty, miły i uczynny człowiek, sądze że wyrazi aprobatę na taki pomysł.
Ja z resztą jestem entuzjastą Opla - nie tylko samych kadettów.
Byłoby mi niezmiernie miło poznać ekipę CTM-u osobiście.
Pozdrawiam serdecznie All
zobaczymy co wyjdzie z Ostrowem, mysle ze dzis Al cos bedzie wiedzial..
jeszcze jestem na etapie ustawiania dwoch miejscowek (takich bez toru) ale tu szczegoly bede wiedzial chyba dopiero w poniedzialek..
Było c14se
- Porszak
- Support Team Leader

- Kontakt:
http://www.pzm.pl/sporty.asp?ID2=menu_k ... oszcz.html obczajce ten tor
foto z toru http://www.streetracing.pl/forum/viewtopic.php?t=33725 iw linku i na dole strony uwazam ze tor jest b. fajnie polozony, moze tam znadziemy spanie jakies?
foto z toru http://www.streetracing.pl/forum/viewtopic.php?t=33725 iw linku i na dole strony uwazam ze tor jest b. fajnie polozony, moze tam znadziemy spanie jakies?
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
tanio nie jest, ale ze zdjec tor jest zajebisty..... skoro chlopaki w drifcie w parach sie mieszcza to znaczy, ze jest wystarczajaco szeroko
a jak ze spankiem w bydzi? mam tam pare osob (bo mamy tam jeden z naszych sklepow), moglbym sie czegos dowiedziec.. w razie czego moglibysmy spac tez gdzies w toruniu - jest zajebiscie blisko i tam tez mam ludzi.
EDIT:
jaymz juz sie orientuje w temacie. powinienem cos wiedziec wieczorem. sprawdza dostepnosci miejscowek w dwa sierpniowe weekendy, czyli dlugi i nastepny po dlugim.
a jak ze spankiem w bydzi? mam tam pare osob (bo mamy tam jeden z naszych sklepow), moglbym sie czegos dowiedziec.. w razie czego moglibysmy spac tez gdzies w toruniu - jest zajebiscie blisko i tam tez mam ludzi.
EDIT:
jaymz juz sie orientuje w temacie. powinienem cos wiedziec wieczorem. sprawdza dostepnosci miejscowek w dwa sierpniowe weekendy, czyli dlugi i nastepny po dlugim.

- -=m&m=-
- Website Admin

- Kontakt:
kto to jest jaymz!markos pisze: EDIT:
http://www.ifmsa.cm.umk.pl/?d=ps_ds