przyznaj, ze swap, w ktorym duzo mocniejszy silnik z calym osprzetem chce pasowac bez zadnych modyfikacji, jest najpiekniejszym co tylko moze byc
Kiedy ta epidemia się skończy ??
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
ale corsa z letem bedzie wiekszym sleeperem niz nawet eg z k20
no chyba zeby mialo byc jak to http://videos.streetfire.net/video/d09c ... 42a005.htm
, a moze by taka 2.0 wszczepic do CB 
markos jak Twoje b18 bedzie tak brzmialo to powiem ze slusznie zrobiles sprzedajac corse
no chyba zeby mialo byc jak to http://videos.streetfire.net/video/d09c ... 42a005.htm
markos jak Twoje b18 bedzie tak brzmialo to powiem ze slusznie zrobiles sprzedajac corse
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Naszczescie ja tak jak Wow corsiawy juz nie sprzedam ,ceny cors masakrycznie spadaja , i predzej kupie 2 auto (moze wczesniej zrobi to olka) albo kupie 2 auto na zime zeby jakos ja oblatac a na sezon posmigac corsiawka;).
Tak jak juz pisalem ,rozwazalem sprzedaz corsy ,ale szybko mi przeszlo - pomyslalem sobie : stary ,to twoja corsa ,chcesz ja sprzedac jakiemus burakowi...!?
no i mi przeszlo
mam do niej sentyment i tak jak mowie choolernie mi sie podoba ,zwlaszcza teraz ,bo na kolach z porsche wyglada zajebiscie!
Tak jak juz pisalem ,rozwazalem sprzedaz corsy ,ale szybko mi przeszlo - pomyslalem sobie : stary ,to twoja corsa ,chcesz ja sprzedac jakiemus burakowi...!?
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Kontakt:
zeby bylo smiesznie ,panie!
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Kontakt:
tego miales nie pisac
)
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
-
kubelt
- Swój
- Kontakt:
To ja sie zapytam korzystajac z okazji, ze poruszony zostal taki a nie temat - pakowanie pieniedzy w cos, czego raczej nikt o zdrowych zmyslach nie zrozumie 
Jak sie zapatruja na to wasze kobiety?
- wspieraja was i rozumieja, nie maja zadnych zali?
- wspieraja was bo musza, gdyz maja swiadomosc, ze postawienie tej decyzji na szali skonczyloby sie wielka awantura jak nie gorzej?
- temat tabu gdyz wazniejszy jest spokoj niz klotnie, jednak bardziej od czegos, co halasuje, smrodzi i jest niebezpieczne przydalaby sie zmywarka albo nowy komplet talerzy?
- na slowo tuning i samochod reaguje spazmami i trzeba uwazac na nbisko latajace walki?
Jesli ktos musi odpowiadac "dyplomatycznie" ze wzgledu, ze zenska czesc zwiazku rowniez tu zaglada to niech to zaznaczy by mozna by bylo wziac poprawke
Jak sie zapatruja na to wasze kobiety?
- wspieraja was i rozumieja, nie maja zadnych zali?
- wspieraja was bo musza, gdyz maja swiadomosc, ze postawienie tej decyzji na szali skonczyloby sie wielka awantura jak nie gorzej?
- temat tabu gdyz wazniejszy jest spokoj niz klotnie, jednak bardziej od czegos, co halasuje, smrodzi i jest niebezpieczne przydalaby sie zmywarka albo nowy komplet talerzy?
- na slowo tuning i samochod reaguje spazmami i trzeba uwazac na nbisko latajace walki?
Jesli ktos musi odpowiadac "dyplomatycznie" ze wzgledu, ze zenska czesc zwiazku rowniez tu zaglada to niech to zaznaczy by mozna by bylo wziac poprawke
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Kontakt:
Moja Olka na poczatku byla zla jak cos robilem przy corsie ,teraz sie troche przyzwyczaila. Ona podchodzi do tego inaczej - wolalaby inne auto niz taka corsa... dla niej to tylko corsa
Niestety praca nad moja corsiawa pochlania mnoostwo czasu ,ktory moglbym spedzic z Olka... - to mnie tez boli... ale teraz jak auto jest prawie skonczone to mozemy spedzac z soba kazda wolna chwile.
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
-
kubelt
- Swój
- Kontakt:
Szczerze mowiac w moim zyciu wiele sie zmienilo i o ile kiedys, za czasow posiadania corsy bym sie na taki ruch nie odwazyl (chociazby z powodu finansowego) o tyle teraz nie byloby z tym problemu. Z checia bym posiadal taka niepozorna zabawke, ktora dostarczalaby mi frajdy wieczorami na ulicach miasta
A ta wieksza wanna pozostalaby mi jako srodek transportu. Dzis jednak dochodzi koszt zakupu samochodu, to zawsze troche wiekszy wydatek.
Wiem jednak jedno, ze na pewno nie spotkaloby sie to ze zrozumieniem
W sumie nie dziwne, mieszkanie wymaga jeszcze wielu nakladow
a to jest badz co badz pieszczenie swojego ego. I dlatego tez taka zabawka zawsze zostanie w sferze "zachcianek, ktorych raczej nie zrealizuje" chocby po to, by z zainteresowaniem czytac wasze watki.
Az takim freak`iem nie jestem ale powiem, ze Wowa rozumiem - idac sciezka oplacalnosci to powinnismy od razu zbierac i szukac Audi Sx, gdyz mimo calej dlubaniny malo co im podskoczy a rachunkowo wyszloby pewnie podobnie, jak nie taniej. Indywidualizm sie jednak liczy i dazenie do realizacji swoich dawnych planow
Wiem jednak jedno, ze na pewno nie spotkaloby sie to ze zrozumieniem
Az takim freak`iem nie jestem ale powiem, ze Wowa rozumiem - idac sciezka oplacalnosci to powinnismy od razu zbierac i szukac Audi Sx, gdyz mimo calej dlubaniny malo co im podskoczy a rachunkowo wyszloby pewnie podobnie, jak nie taniej. Indywidualizm sie jednak liczy i dazenie do realizacji swoich dawnych planow
-
Kurbat
- Weteran
- Kontakt:
To i ja coś powiem. Ja również czasem miewam dylematy cos do Corsy czy nowe garnki
i zawsze staram się jakoś wylawirować z takiej sytuacji. Czasem oleje garnki, a czasem odpuszcze Corse. W sumie pare modów zrobiłem i na razie jak dla mnie wystarczy. Kolejny mod to będzie pewnie malowanie wszystkiego w kolor ale na razie garnki wygrały;)
Co mnie zdźiwiło swego czasu to stosunek lepszej połowy do bardziej drastycznego środka lokomocji niż Corsa. Spodzieałem się raczej protestów, kazań ulitmatum itp. a było wrecz odwrotnie. nawet musiałem studzić zapał na początkowym etapie.
Także moim zdaniem zawsze najlepiej pogadać jak są jakieś zgrzyty. Robienie z tego tematu tabu to złe wyjście, co to za przyjemność z jazdy jak wracasz do domu i wiesz, że za chwile może się "zacząc".
Co mnie zdźiwiło swego czasu to stosunek lepszej połowy do bardziej drastycznego środka lokomocji niż Corsa. Spodzieałem się raczej protestów, kazań ulitmatum itp. a było wrecz odwrotnie. nawet musiałem studzić zapał na początkowym etapie.
Także moim zdaniem zawsze najlepiej pogadać jak są jakieś zgrzyty. Robienie z tego tematu tabu to złe wyjście, co to za przyjemność z jazdy jak wracasz do domu i wiesz, że za chwile może się "zacząc".
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
juz sie balem ze sie ten temat rozmyje, a tu prosze...
w tym przypadku, jak generalnie w calym zyciu swietnie sprawdza sie metoda zlotego srodka... tak dlugo, jesli w domu jest i zmywarka i meble i garnki, to i na kaprysy mozna sobie pozwolic...
ludzie roznie ustalaja priorytety, jedni uwielbiaja podroze, inni cenia sobie komfort mieszkania, inni pielegnuja inne hobby... kazdy jest w stanie wydawac na niektore rzczy wiecej niz inni - z powodow tylko sobie znanych. jesli zwiazek ma solidne podstawy + zasada numer 1 zle byc nie moze...
w tym przypadku, jak generalnie w calym zyciu swietnie sprawdza sie metoda zlotego srodka... tak dlugo, jesli w domu jest i zmywarka i meble i garnki, to i na kaprysy mozna sobie pozwolic...
ludzie roznie ustalaja priorytety, jedni uwielbiaja podroze, inni cenia sobie komfort mieszkania, inni pielegnuja inne hobby... kazdy jest w stanie wydawac na niektore rzczy wiecej niz inni - z powodow tylko sobie znanych. jesli zwiazek ma solidne podstawy + zasada numer 1 zle byc nie moze...
c20rsa, czlowieku meeen!
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
@wow
Ty jako juz doswiadczony zyciem jak zwykle masz racje
Chcialem napisac jeszcze cos do poprzedniej dyskusji o Civiku ale widze, ze juz nie ma potrzeby
A co do tematu o plci pieknej to obecnie mam inne wydatki i raczej "zabaweczka" jest tylko w moich marzeniach wiec nie mam problemu z tym. Aczkolwiek czasami przychodza mi glupie pomysly do glowy
...
Ty jako juz doswiadczony zyciem jak zwykle masz racje
Chcialem napisac jeszcze cos do poprzedniej dyskusji o Civiku ale widze, ze juz nie ma potrzeby
A co do tematu o plci pieknej to obecnie mam inne wydatki i raczej "zabaweczka" jest tylko w moich marzeniach wiec nie mam problemu z tym. Aczkolwiek czasami przychodza mi glupie pomysly do glowy
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Jakis czas temu przy okazji zalozenia 3 topicu o Twoim civiku gdzies tu czytalem twoja wypowiedz ze to forum "Luźne rozmowy" wiec mozna o wszystkim gadacmarkos pisze:a ci o garnkach i jakichs pierdach rozmawiaja...
cos sie zmienilo ?
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
eehhh... ale TEN watek nie jest ani o moim civicu, ani o twoich, kurbata, czy tez wowa garnkach...
odbieglismy zdaje sie od "rozsadku i zmiany na cos lepszego" do "czy aby na pewno stac mnie na realizacje projektu x"
ps.
wolisz nawijke o swapie w civicu w projektach w gumisiowym watku, czy jednak lepiej bylo to wyciac i przeniesc do luznych?
odbieglismy zdaje sie od "rozsadku i zmiany na cos lepszego" do "czy aby na pewno stac mnie na realizacje projektu x"
ps.
wolisz nawijke o swapie w civicu w projektach w gumisiowym watku, czy jednak lepiej bylo to wyciac i przeniesc do luznych?

-
Kurbat
- Weteran
- Kontakt:
no słuchajcie, moje garnki jak najbardziej z tematem związane. Ja akurat w chwili obecnej ten tego mam ich dwa, na każdy z nich po jednym gaźniku!markos pisze:eehhh... ale TEN watek nie jest ani o moim civicu, ani o twoich, kurbata, czy tez wowa garnkach...
Apropo - jak tam remoncik mieszkania !markos ?
żeby nie robić zbyt wielkiego offtopu to Corsa jest ze mną bo spełnia wymagania jakie się jej stawia. iadomo, że od przeprowadzek, bicia rekordów tryliona koni z litra są inne samochody. Logika podpowiada reszte
-
K I L L E R
- Nowy
- Kontakt:
Niektóre teksty artsa mnie rozwalają
.
Poprostu stara gwardia się powoli wykrusza, co było do przewidzenia. Oczywiście zostaną, ludzie naprawde nakręceni na Corse (czyt. Wow czy Klarii, którzy władowali kupe kasy w auta). Dojdzie troche młodych wilków, którzy kupią przerobione w Niemczech Corsy za 1/2 ich faktycznej ceny i będą wozili się autami, które zrobił jakis szfab pod siebie. No i znajdą się tacy jak Ja, czy Klarii, dla których Corsa to pierwszy samochód w życiu, który był prawie od zawsze w rodzinie i do którego zostanie sentyment, nawet gdy zabraknie juz tej pierwszej Corsy.
A rozmowa toczona powyżej, to: Czy Tuning ma jaki kolwiek sens?
Poprostu stara gwardia się powoli wykrusza, co było do przewidzenia. Oczywiście zostaną, ludzie naprawde nakręceni na Corse (czyt. Wow czy Klarii, którzy władowali kupe kasy w auta). Dojdzie troche młodych wilków, którzy kupią przerobione w Niemczech Corsy za 1/2 ich faktycznej ceny i będą wozili się autami, które zrobił jakis szfab pod siebie. No i znajdą się tacy jak Ja, czy Klarii, dla których Corsa to pierwszy samochód w życiu, który był prawie od zawsze w rodzinie i do którego zostanie sentyment, nawet gdy zabraknie juz tej pierwszej Corsy.
A rozmowa toczona powyżej, to: Czy Tuning ma jaki kolwiek sens?
- All
- Nowy
- Kontakt:
Tuning z racjonalnego punktu widzenia to totalne nieporozumienie
Ja podobnie jak wiele osób tutaj należę do gronaludzi zarażonych tą "nieuleczalną chorobą"
Kadetta miałem 5 lat, zmieniłem w nim bardzo wiele rzeczy...miałem do niego ogromny sentyment - jednak nadszedł moment "nasycenia" - gdzie wszelkie inne mody straciły sens!
Więc bez skrupułów sprzedałem budę wyjąłem silnik i postanowiłem zrobić przeprowadzkę
nie powiem ile straciłem na tym 
Ktoś powie
"Ty głupi baranie" za tą kasę kupiłbyś coś nowszego itd... "
mnie to nie obchodzi - ma to jeździć i tyle hehe
Honda piękne auta, zacząłem jednak Corsę i zamierzam ją skończyć
powód zmiany Kadett ważył 1000kg a corsa pewnie będzie z 820
W pełni rozumiem takich ludzi jak Wow czy Klari i innych (Markosa też
)
oni coś zaczęli i pragną tego momentu kiedy auto będzie niesamowite
to jest właśnie to !
Markos
Przekalkulował , przeliczył i stwierdził podobnie jak ja, że zmiana auta jest dokładnie w tym momencie absolutnie opłacalna i że ma to sens. Liczy się idea
Ma być lepiej, szybciej , ładniej itd...
Fabryczne auto o takich osiągach jak Corsa Klariego, Wowa, Rena, Gumisia,Juhola ... itd...
kosztuje krocie !
Zmiana auta nie jest wykruszeniem się z CTM-u przecież człowiek zostaje co za znaczenie ma jakim autem jeździ ?? - poszerzmy horyzonty niech bariery znikną
Razem do boju Bracia heheh
(Dobra przestaję bo się nakręciłem za bardzo)
Ogólnie wiecie o co chodzi
PS kupię garnki Zeptera
Życzę powodzenia w Modach Wszystkim Walczącym

Ja podobnie jak wiele osób tutaj należę do gronaludzi zarażonych tą "nieuleczalną chorobą"
Kadetta miałem 5 lat, zmieniłem w nim bardzo wiele rzeczy...miałem do niego ogromny sentyment - jednak nadszedł moment "nasycenia" - gdzie wszelkie inne mody straciły sens!
Więc bez skrupułów sprzedałem budę wyjąłem silnik i postanowiłem zrobić przeprowadzkę
Ktoś powie
"Ty głupi baranie" za tą kasę kupiłbyś coś nowszego itd... "
mnie to nie obchodzi - ma to jeździć i tyle hehe
Honda piękne auta, zacząłem jednak Corsę i zamierzam ją skończyć
powód zmiany Kadett ważył 1000kg a corsa pewnie będzie z 820
W pełni rozumiem takich ludzi jak Wow czy Klari i innych (Markosa też
oni coś zaczęli i pragną tego momentu kiedy auto będzie niesamowite
to jest właśnie to !
Markos
Przekalkulował , przeliczył i stwierdził podobnie jak ja, że zmiana auta jest dokładnie w tym momencie absolutnie opłacalna i że ma to sens. Liczy się idea
Fabryczne auto o takich osiągach jak Corsa Klariego, Wowa, Rena, Gumisia,Juhola ... itd...
kosztuje krocie !
Zmiana auta nie jest wykruszeniem się z CTM-u przecież człowiek zostaje co za znaczenie ma jakim autem jeździ ?? - poszerzmy horyzonty niech bariery znikną
Razem do boju Bracia heheh
(Dobra przestaję bo się nakręciłem za bardzo)
Ogólnie wiecie o co chodzi
PS kupię garnki Zeptera
Życzę powodzenia w Modach Wszystkim Walczącym
OPEL FAN
Był Kadett jest Corsa..
www.impuls.strefa.pl zespół muzyczny oprawa imprez , bale, wesela itp
Był Kadett jest Corsa..
www.impuls.strefa.pl zespół muzyczny oprawa imprez , bale, wesela itp