zlot - propozycje dokladnej daty zlotu

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: !markos »

aa.. tak w ogole zeby bylo smiesznie to z artsem na gadu ustalilismy, ze jutro na szybkiego policze orientacyjny koszt, obdzwonie 3-4 osrodki, ustalimy date wyskoku do ryk (ja widze to w ostatni dzien - dzien powrotu) i podam juz wiazace informacje o zlocie :grin:

takze moze po prostu ogarniemy to jakos razem :oko:
Obrazek
Awatar użytkownika
Staneq
Post Mistrz
Imię: Michał
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Kontakt:

Post autor: Staneq »

no to gitara meen..

nie no wiem ze wyszedlem na tego zlego, ale jest tych zlych na forum ponoc tylko dwoch... :oko:
nawet oboje maja na imie Michal :-P :lol:
Było c14se
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

ten drugi to m&m? :-P

nie no lux, nie wyszedles na zlego, bo ja na gadu tez regularnie bylem j*bany, ze nic nie robie w kierunku organizacji...
Obrazek
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Imię: Paweł
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Post autor: pirat »

zgadzam sie ze Stanqiem i tym bardziej wkurzajace jest to, ze przypominalem w koncu maja, ze trzeba zaczac podejmowac decyzje, a mamy koniec lipca i dalej jestesmy w punkcie wyjscia.

troche Cie to przeroslo Markos, ale na plus ze potrafisz sie do tego przyznac.
Nie ma co teraz plakac nad rozlanym mlekiem, tylko trzeba zaczac myslec i konkretnie dzialac...

a co myslicie, zeby w tym roku odpuscic dlugi, wielki zlot i powrocic do starej stestowanej metody organizacji, czyli pierwszy dzien zjazd wieczorem, drugi dzien tor/lotnisko/proby sprawnosciowe a wieczorem jakas impreza, nawet bez profi sprzetu tylko tak, jak na miedziance. Trzeci dzien powrot.

Chodzi mi o to, ze organizujac wiekszy zlot, trzeba lepiej to wszystko przygotowac. Co wiecej musimy pozbierac kase. Wiadomo, ze im dluzszy zloy, tym wieksza kasa potrzebna i trudniej za kogos zalozyc.

No i jak dla mnie, zlot bez toru, lotniska czy zamknietego terenu na pojerzdzawki jest srednio trafiony. Bo sami pomyslcie, przez caly rok wszyscy zakladaja topici gdzie pokazuja swoje kolejne mody, wiec na pewno beda teksty typu "pokaz jak to jezdzi", "wez mnie przewiez" itp. Jak cos robimy, zrobmy to bezpiecznie.

Co Wy myslicie na ten temat?
Awatar użytkownika
endo
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: endo »

ja to juz czytac tego nie moge.. :zakrecony:
:)12 Blue Corsa :)12
:)7 koni kit on board
Obrazek
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

szczerze? biorac pod uwage ilosc wypowiedzi (co dla mnie przeklada sie na ilosc zainteresowanych) i zdecydowanie zainteresowanych na jakiekolwiek rozwiazanie to tez srednio mi sie to czytalo od poczatku jak tylko powstal pomysl zorganizowania zlotu..

ten klub chyba zdechl :zakrecony:

sprawdzona metoda organizacji w tym roku nie ma szans na realizacje ze wzgledu na podwyzszone koszty wynajmu toru lublin i oddalenie ryk. nie przejdzie.

albo atakujemy ryki ostatniego dnia podczas powrotu, albo nie jedziemy tam wcale. tak ja to widze.
Obrazek
Maila
Świeżak
Kontakt:

Post autor: Maila »

Mam propozycje.. markos zaloz jeden temat.. zamkniety.. i tam wpisz to co jest do tej pory ustalone.. Nie bylam w stanie przebrnac przez 9 stron poprzedniego tematu odnosnie zlotu... a teraz w tym temacie dzieje sie to samo... Co do terminu to ja nie mam wolnego 14. ale postaram sie przyjechac chociazby na 2 dni.. Jeszcze tylko musze wymyslic czym.. :)

Maila
arts
Forum Master
Kontakt:

Post autor: arts »

dobra Markos daj wszelakie info Staneqowi i niech on to dalej jakos wyprostuje, licze na jakies konkrety w poniedzialek juz :oko:
Obrazek
Awatar użytkownika
Staneq
Post Mistrz
Kontakt:

...ok daj Markos namiary na pw (cos mi gadu sie sypie dzis).. ja sie skontaktuje z Piratem, obgadamy co i jak.. zeby nie robic zametu podamy info dopiero z konkretami..w nowym watku, a wszelikie inne dotyczace zlotu zostatna zamkniete...

Powiem z gory jest mało czasu, niewiadoma ilosc chetnych (a co za tym idzie, nie wiemy ile mamy pieniedzy)..
Generalnie stawiam sprawe tak:

Target nr 1 - zeby sie wogle udalo spotkac, nawet jesli mialo to byc poprostu zjechanie sie do jakiegos osrodka... spedzeniu czasu na grillach i pogaduszkach..

Target nr 2 - sprobowac dograc jakas miejscowke zeby pojezdzic.. mysle Lublin ze wzgledu na cene przestal byc atrakcyjny..chyba ze jakas grupa sie zdeklaruje ze napewno jezdza i placa sobie za tor.. jak wiecie w tym roku oplata jest od auta..

zobaczymy co z Rykami...

narazie tyle...

Najgorsze jest to ze nie byla zbierana kasa wiec nie wiadomo tak naprawde ile osob chce jechac na powaznie..

PS. jesli ktos ma jakies uwagi, propozycje bardzo prosze o pw.. wszelka pomoc mile widziana bo ostatnio dysponuje bardzo mala iloscia czasu wolnego..
Było c14se
Awatar użytkownika
czester 1
Weteran
Kontakt:

Post autor: czester 1 »

ma być imprezka i tor inaczej nie jade :grin:

a co z miedzana jakie tam ceny???
Obrazek
Awatar użytkownika
endo
Post Mistrz
Kontakt:

czester 1 pisze:a co z miedzana jakie tam ceny???
miedzianka to juz pewnie i na 2007 jest zajeta :oko:

z Rykami nie ma raczej problemu z zalatwieniem toru, kwestia znalezienia miejsca do spania bo z tym jest problem

wyjazd do lublina moim zdaniem mija sie z celem bo na tor nas nie stac, a pavulonow w Polsce duzo :oko:

a moze warto rozejrzec sie gdzies jeszcze? tor w radomiu jak sie dowiadywalem pare m-cy temu to koszt ok. 1000-1200pln, wiec raczej sporo, ale moze np. jakies borki albo odezwac sie do ktk i zalatwic namiar na lotnisko pod ostrowia maz.? oni tam jezdza praktycznie za free

jestem w miare na biezaco z miejscowkami, wiec w razie pytan sluze pomoca
Obrazek
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

jakby bylo 50 samochodow to moglibysmy pomyslec o kielcach, ale..... nie bedzie :lol:
Obrazek
arts
Forum Master
Kontakt:

miedziana lipa nie ma dachu nad gowa tylko dla wybranych :lol: ja to widze tak, narazie celujemy w target 1, tor schodzi na dalszy plan :oko: kase zaczynamy zbierac jak najszybciej zeby do konca lipca zakonczyc zbieranie, rezerwacja miejscowki zeby nikt nie zwinol sprzed nosa a co do toru musza sie ludziska zdeklarowac czy chca jak by byla wiekszosc tomzona pojechac do Ryk.. taka wycieczke zrobic :oko: dla jednych bylo by to jezdzenie po torze dla mnie osobiscie wycieczka na obiad i troche poganianie sie na trasie :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

endo rzuc sie namiarem na ta ostrowie, arts pokazywal foty, tam zacnie jest calkiem
trzeba bedzie tylko znalezc jakies spanie w okolicy i juz
Obrazek
arts
Forum Master
Kontakt:

tylko ze ostrowia to juz kawal dla slazakow a z podlaskiego to nikt nie przyjedzie no moze hmmm radzio hehe mysle ze im srednio to bedzie pasic lublin maja blizej tak rozumujac to jedziemy nad morze :grin:
ale jesli by pasowalo to nei ma problemu tylko spiknac sie z kontaktem z ktk ipo problemie jak cos moge pomuc w tej kwestji chociaz chyba endo jest bardziej na biezaco :oko:
Obrazek
Awatar użytkownika
Staneq
Post Mistrz
Kontakt:

kurcze teraz tak mysle jest jeszcze jedna opcja..bylo by calkowicie sprawdzone przez Endo..

przesuwamy zlot o tydzien, bedzie dwudniowy, ale wtedy jest juz spanko w Rykach tam gdzie bylo OCFC.. moze warto by pomyslec nad taka opcją. A plusem bylo by tez to ze o jeden tydzien wiecej na organizacje wszystkiego by bylo..

Co wy na to..?

Narazie znikam z neta, ale odezwe sie do Ciebie Endo..
Było c14se
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: pirat »

Staneq dobrze mowi... byloby spanie i pojezdzawki i bez cisnienia z szukaniem spania etc. Zrobmy to na spokojnie i sensownie, a na przyszly rok zaplanujemy wiekszy i dluzszy zlot w konkretnej miejscowce.
ja jestem za rozwiazaniem Ryki tydzien pozniej.
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

jakby cos to nie ja wybieralem termin, a glosujacy :lol:

imho dobra opcja, niech reszta sie wypowie, bo okaze sie, ze nikt nie przyjedzie...

ps.
a ja sobie w dlugi weekend zrobie w koncu remont w mieszkanku :grin:
Obrazek
Awatar użytkownika
endo
Post Mistrz
Kontakt:

ja Was przekonywal nie bede, ale wydaje mi sie, ze ryki sa dobra miejscowka, na tor jest rzut beretem i Arts nie zdarzy uciec :oko:, jest dobra knajpa, koszty sa spoko i warunki tez niezle. mi jest wszystko jedno gdzie jedziemy, ale tak mysle, ze skoro chetnych niewielu to balet 4-dni mozna sobie podarowac choc tak jak mowilem - mi jest to obojetne.

co do ostrowi maz. to jak sie zdecydujecie to Artsik sie odezwie do zaprzyjaznionego ktk bo ma tam wtyki :oko:, a jak bedzie len to ja tez mam gadu do Rafala
Staneq pisze:odezwe sie do Ciebie Endo..
be waitin' herr Michal von Staneq :oko:
Obrazek
arts
Forum Master
Kontakt:

no wsumie moglo by byc, mozna by na dlugi weekend wywalic nad morze :grin: ktos sie wybiera ?:oko:

Arts zdazy uciec w tym roku jest szybszy :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
-=martee=-
Nowy
Imię: Marta
Kontakt:

Post autor: -=martee=- »

arts pisze:no wsumie moglo by byc, mozna by na dlugi weekend wywalic nad morze :grin: ktos sie wybiera ?:oko:
jeszcze dokładnie nie przedyskutowałem tego z drugim emsem ale przesuniecie zlotu wydaje sie byc dobrym rozwiązaniem, dobrze że sytuacja sie powoli klaruje. W takim bądź razie próbuje zarezerowować jakies miejscówki na długi weekend we Władku :-D
"Życie to najbardziej zdumiewająca bajka"
Hans Christian Andersen
Awatar użytkownika
Staneq
Post Mistrz
Kontakt:

http://forum.tuning.info.pl/viewtopic.php?t=52696

Chyba nie ma sensu robic kolejnych ankiet itd, jutro trzeba obdzwonic Ryki i jesli 19-20 Sierpien osrodek bedzie wolny to jedziemy do Ryk..

Szkoda czasu na rozkminki..
Było c14se
Awatar użytkownika
Porszak
Support Team Leader
Support Team Leader
Imię: Marcin
Kontakt:

Post autor: Porszak »

a moze by okreslic jakis deadline do ktorego trwa zalatwianie spraw. i pozniej tego ostatecznego dnia sprawdzamy co mamy i za ile i decydujemy.

ja siedze w domu bo jestem malo sprawny :lol: wiec moge pomoc
Obrazek
C16XE stage 0.5 158KM/195Nm
stage 0.75 :) 176KM/187Nm
Awatar użytkownika
scotty
Swój
Imię: Sebastian
Kontakt:

Post autor: scotty »

jak bedzie tydzien pozniej to i ja bede :)
Awatar użytkownika
Staneq
Post Mistrz
Kontakt:

Sprawa wygląda następująco:

ośrodek jest wolny 18-20, jest gdzie spac..

to ta dobra wiadomosc..

zła:
lotnisko jest zaklepane od połowy sierpnia do wrzesnia ktoregos tam co weekend.. :-?

Generalnie wtedy co jest wolne lotnisko nie ma akurat spania..i dupa.

Co robimy?
Było c14se
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

ale i soboty i niedziele? faker.. jakby wczesniej powstal pomysl o przesnieciu zlotu, to byloby wypasnie, bo wszystko bylo wolne :-? ale zjebalem (zjebalismy?) :(
Obrazek
Awatar użytkownika
Staneq
Post Mistrz
Kontakt:

generalnie jakbys np w maju poswiecil 10min na te dwa telefony..nie bylo by gadki i problemu teraz.. :oko:
Było c14se
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

interesujacy nas termin w polowie sierpnia byl wolny jeszcze 2 tygodnie temu :( nie bylo planu na robienie zlotu pod koniec miesiaca - przypomnij sobie jakie bylo marudzenie, ze juz pogody nie bedzie :-?
Obrazek
arts
Forum Master
Kontakt:

markos nie zjebales tylko zjebalismy :lol: :lol: :lol: jak Ryki bez toru to Ryki zdaje sie odpadaja?
Obrazek
Awatar użytkownika
Staneq
Post Mistrz
Kontakt:

nie no ok..
Powiedzialem ze do Srody dam znac babce z miejcowki w Rykach..

teraz pytanie uruchamiamy inne placowki, zdaje sie Endo cos wspominal..
Było c14se
Zablokowany

Wróć do „Luźne rozmowy”