skontaktowal sie ze mna, wlasciwie z mama koles z gminy(wlasciciela drogi), chcial obejrzec auto. oczywiscie bedzie kwestionowal pewnie co sie da, jak z nim gadac i czym konkretnie go zbic z tropu jakies porady?
mega dziura i odszkodowanie
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
20 dni juz od zdarzenia i dopiero chce oglądań zniszczenia??????????????
nie wiem jak ty, ale ja autka używam do dojazdu do pracy i gdybym miał odstawić samochód na 20 dni + iles na naprawę to bym chyba żądał od gościa dodatkowych kwot, za problemy z dojazdami. co on myśli, że samochód to jakaś nieruchomość, że jak sobie poczeka wszystko kilka miesięcy to nic się nie stanie?!?!?
czy była jakaś opinia czy ekspertyza z ubezpieczalni czy cos podobnego?
nie wiem jak ty, ale ja autka używam do dojazdu do pracy i gdybym miał odstawić samochód na 20 dni + iles na naprawę to bym chyba żądał od gościa dodatkowych kwot, za problemy z dojazdami. co on myśli, że samochód to jakaś nieruchomość, że jak sobie poczeka wszystko kilka miesięcy to nic się nie stanie?!?!?
czy była jakaś opinia czy ekspertyza z ubezpieczalni czy cos podobnego?
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
ok jestem po spotkaniu z przedstawicielami gminy. to nie byli panowie cwaniaczki, przynajmniej nie sprawiali takiego wrazenia. porozumielismy sie z nimi na ogledziny auta w ich obecnosci w warsztacie ktory stwierdzi uszkodzenia. teraz musze znalesc jakis odpowiedni wrsztat bo pan heni nie wchodzi w gre 
- czester 1
- Weteran
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
a wpisze to tu
dziś byłem na kolejnej wymianie czujnika w ASO i kolesiowi z ASO dałem kluczyki i podjechał na warsztat...
se mysle uprzedze go o niskim zawieszeniu niech uwaza, ale jakos zapomnialem
potem mi nawijał ze to juz ostatnia wymiana w ramach gwarancji nastepnym razem musza zdiagnozowac usterke za co bede musiał zaplacic - czyli chca sie mnie pozbyc
koles przyprowadził corse oddaje kluczyki i czesc...
podchodze do auta ( i widze z daleka ze cos za blisko kraweżnika) i LOL zderzak pekniety przez uderzenie w kraweżnik
brakło mu 0,5 cm
wracam po niego i mu to pokazuje a koles zmienił barwe twarzy
zaraz mnie zapewnił ze w poniedziałek na wrsztat i zderzak beda malowć
i własnie se tak myśle ze na tym nie pozostane
dziś byłem na kolejnej wymianie czujnika w ASO i kolesiowi z ASO dałem kluczyki i podjechał na warsztat...
se mysle uprzedze go o niskim zawieszeniu niech uwaza, ale jakos zapomnialem
potem mi nawijał ze to juz ostatnia wymiana w ramach gwarancji nastepnym razem musza zdiagnozowac usterke za co bede musiał zaplacic - czyli chca sie mnie pozbyc
koles przyprowadził corse oddaje kluczyki i czesc...
podchodze do auta ( i widze z daleka ze cos za blisko kraweżnika) i LOL zderzak pekniety przez uderzenie w kraweżnik
brakło mu 0,5 cm
wracam po niego i mu to pokazuje a koles zmienił barwe twarzy
zaraz mnie zapewnił ze w poniedziałek na wrsztat i zderzak beda malowć
i własnie se tak myśle ze na tym nie pozostane
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
no wiec dzis pojechalismy na stacje kontroli bo mechanik to za malo i koles ze stacju stwierdzil ze on nic tam nie widzi , a geometrii na alu to nikt w belchatowie nie robi. zdziwilem sie troche. panowie od dziury stwierdzili ze oni nie maja wiecej czasu i pojechali, mowiac na koniec ze oni to przedstawia szefom swoim i zobaczymy co bedzie.
ja pojechalem pozniej zrobic sobie przeglad na inna stacje i sie okazalo ze jednak obok goscie robia zbierznosc na alusach. wiec jak dostanne wydruk i opinie to wysle poleconym kopie do urzedu gminy.
zastanawiam sie czy jechac do pabianic(jutro bede tam przejazdzal) bo tam sa fajne maga dziury czy wstrzymac sie do konca tej rozpoczetaj sprawy
ja pojechalem pozniej zrobic sobie przeglad na inna stacje i sie okazalo ze jednak obok goscie robia zbierznosc na alusach. wiec jak dostanne wydruk i opinie to wysle poleconym kopie do urzedu gminy.
zastanawiam sie czy jechac do pabianic(jutro bede tam przejazdzal) bo tam sa fajne maga dziury czy wstrzymac sie do konca tej rozpoczetaj sprawy