KONTAKT Z BASISTA
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
KONTAKT Z BASISTA
czy ktos ma z nim jakis kontakt? bo nie moge sie od zajebiscie dlugiego czasu dodzwonic, na smsy nie odpowiada, a brakuje mi paru czesci do 1.6 i chlodnicy, na ktorych to gratow wysylke umawialismy sie jak tylko silnik do mnie przyjechal.. za 16xe zaplacilem 28 marca, jakis czas pozniej przywiozl mi je arts, ale okazalo sie, ze nie bylo kompletne.. i do dzis dnia ku*rwa mac nadal nie jest kompletne!! help, bo mnie juz ku*wica strzela!!! 

- scotty
- Swój
- Imię: Sebastian
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
To ja poprosze czester jeszcze ciebie zebys powiedzial basiscie
ze zajebisty z niego kolega klubowy, od 1.5 roku wysyla moje krzywe, niepasujace zderzaki, za ktore nie zaplacil ani zlotowki, nawet za przesylke, juz dluzej nie bede czekal na nie niech se je wsadzi do swojej lansiarskiej corsy
niech kazdy wie ze zostalem wychujany na 400 zeta przez niego
pozdrawiam
ze zajebisty z niego kolega klubowy, od 1.5 roku wysyla moje krzywe, niepasujace zderzaki, za ktore nie zaplacil ani zlotowki, nawet za przesylke, juz dluzej nie bede czekal na nie niech se je wsadzi do swojej lansiarskiej corsy
niech kazdy wie ze zostalem wychujany na 400 zeta przez niego
pozdrawiam